Шеф на общинари дал на детето пистолета, убил мъж във Виноградец

Задържан е председателят на Общинския съвет в град Септември Лазар Влайков
Обновена: 1 сеп 2017 12:17 | 1 сеп 2017 11:50,
126
Шеф на общинари дал на детето пистолета, убил мъж във Виноградец
Снимка: Reuters, архив

Задържан е председателят на Общинския съвет в град Септември Лазар Влайков, собственик на пистолета, с който 6-годишно дете неволно простреля собственик на заведение в село Виноградец, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик, предаде "Фокус".

Още по темата
Пистолетът е законно притежаван. Влайков е задържан за 24 часа, а работата по случая продължава.

Припомняме, че малко преди полунощ в питейно заведение в село Виноградец компания е празнувала рождения ден на 6-годишно момче.

По първоначална информация, след употреба на алкохол, единият от присъстващите извадил законно притежавания си боен пистолет в разрез на изискванията за безопасност и законовите разпоредби. Започнала размяна на оръжието, което попаднало и в ръцете на детето.

При произведен неволен изстрел смъртоносно е бил ранен собственикът на заведението. Тялото е откарано за аутопсия в "Съдебна медицина"-Пазарджик.

Собственикът на оръжието е чичо на момчето. С детето, което е в шок, работят психолог и инспектор от "Детска педагогическа стая".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
0
 
! Отговори
ZRITEL преди 6 години
Не се косете, това дете е бившо ченге, а ние сме мймуни и пасем трева. Най компетентни са месоядците или по точно Съджукядците . ТОЙ е невинен...................
104
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безотговорност! Властта не е само суджук, трябват много неща като акъл, морал, срам и закон!
103
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали имаше закон, забраняващ малолетни да посещават питейни заведения вечер?! Какво прави 6 годишно в полунощ там? Родителите са за съд! Ясно е, че не детето е стреляло, но само него няма да съдят. Тия родители са изтъргували детето си!
102
4
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До пешо пръча 107 Абе пръч, Бойко доброволно подаде кокала на Корделка без никой да му го иска.*** Корделка изпусна кокала на земята и Байко си го прибра.Що ревете тогава? И по леко със злобата, да не получиш инфаркт, че нещо аредяхте.
101
3
 
2
 
! Отговори
Я гледай преди 6 години
Дали па бащата не е искал да се отърве от чичото за наследствота? И да е показал целта на детето , като го е придържал леко за лакътя?Я дайте и други версии.
100
1
 
5
 
! Отговори
пешо пръча преди 6 години
до 101 - пишман СИКаджийския адвокатин! Да, мерзавецо, да! Точно това значи, а то е, че всички престъпници, при това престъпници от най -висока класа, крадци, рецидивисти, полуграмотни и прости индивиди, назначени на високи постове в нещастната държавица, са ГЕРБаджии! До един са ГЕРБаджийски мутри! До един! Като почнеш от банкянската мутра и свърши до тоя ***, шефът на общинарите! Щом е ГЕРБаджия, е престъпник! това вече е доказано, 10 години ни го доказват ГЕРБаджийските мутри!
99
0
 
11
 
! Отговори
СИК преди 6 години
Въпросният шеф на общинарите е виден престъпник, крадец, рецидивист, обвиняван е в опит за убийство, но прогизналата от корупция българска съдебна система го пуснала, известен побойник, полуграмотен ***, който от години тероризира хората там! Да, ама е ГЕРБаджийски кмет! Смее ли някой да му каже нещо? Особено от МВР - то и прокуратурата? Ще му каже, ама после, банкянската мутра ще пристигне на място, придружен от *** Цецо и престъпникът ще бъде освободен, а пострадалият - обвинен
98
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А родителите на детето защо са му позволили да играе?? Ако се беше самоотстреляло? Всичката сбирщина която е била там са за затвор
97
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във виноградец да им спрат виното на герберите общинари, че то и трезвени са потенциални терористи.
96
4
 
15
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 6 години
Стрелят като сватбари и маат суджуци !Що е то ?Партийният актив на ГЕРБ !
95
3
 
15
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Щом не пишете от коя партия е, значи е от ГЕРБ.И да ги прикривате, и да не ги прикривате народът вече започна да ги вижда какви са.Вярно - късно, но по-добре късно, отколкото никога.
94
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво значение е, че е от ГЕРБ? Това збачи ли, че всички престъпници са от ГЕРБ или пък, че в ГЕРБ всички са престъпници?
93
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е то ако не на ГЕРБ. че е на БСП. ако не и на БСП, ще е на ДПС, все един дол дренки, па Ценко Чоков беше и от БСП, и от ДПС и от ГЕРБ, абе според ситуацията
92
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още един от Суджуците. Първия държавен и партиен ръководител пак ще се срамува от издънилите се другари. Не ни трябват издънки.
91
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От коя партия е?
90
2
 
17
 
! Отговори
123 преди 6 години
Защо не пишете,че този хубосник бил шефа на гербаджиите във града.Пишете БЕ защо ви е страх да кажете истината,страх ли ви е или такива ви са договорките с Борисов.
89
1
 
5
 
! Отговори
прав е GHT преди 6 години
Всяка сутрин още на спирката започват едни лелки да минават през мен - все едно не са жени,а разярени хипопотами! И на всички обществени места са така. Сякаш ако не прегазят някого все едно не са излизали ! И задължително те гледат на кръв все едно съм им виновна в живота.Представям си ако им се разреши оръжие да носят....
88
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже и не ми го побира главата, през 2008 тоя хубостник пребива малдеж щото не нил гласувал за него, през 2012 наръгва 6 пъти с нож друг шофьор след като се сдърпали, и тоя не само че не е осъден за 2-те престъпления, ами получава правото да притежава огнестрелно оръжие, и става председател на ОС. Аз в момента съм сигурен и че той е и стрелеца в момента, просто се опитва да се измъкне с тази сълзлива история за 6 годишното дете
87
1
 
28
 
! Отговори
Шерше льо Суджук преди 6 години
А 6 годишният фърфълак знае ли, че той е стрелял?
86
0
 
7
 
! Отговори
Оръжието не убива преди 6 години
Оръжието не е проблем, хората които го държат са проблема. А за да се реши този проблем, трябва да се вдигнат наказанията (примерно 10 пъти) и нещата ще се оправят. Оръжията не са играчки и трябва да се внимава с тях. Който се прави на шериф, трябва да си понесе наказанието.И трябва да се разреши да се отбраняваш в свой имот, както е в някои щати на САЩ. Така набързо ще се справим с римската престъпност. Като отстрелят 20-30 престъпници, другите ще ги е страх да безчинстват по селата