Съседка видяла подозрителни мъже край дома на Адриан

Непознатите - рядкост в Герман, затова привлекли вниманието й
Обновена: 3 сеп 2017 09:44 | 2 сеп 2017 21:37, Веселина Йорданова
48
Съседка видяла подозрителни мъже край дома на Адриан
Кадър: БНТ

Жена на около 60 години е видяла подозрителна група пред дома на отвлечения Адриан в деня преди изчезването му. Тя е съседка на семейство Златкови, съобщи БНТ. Четвърти ден продължава издирването на младeжа, а до момента не е поискан откуп.

Още по темата
Двама подозрителни мъже с две коли разглеждали карта. Непознатите са рядкост за живеещите в Герман, поради което мъжете привлекли вниманието на съседката Анка Георгиева.

Според нея те имали "суров вид".

"Там бяха спрели една кола като камионетка и още една друга лека кола и аз тръгнах натам. Беше светло - шест, шест и нещо. Като ги видях, се смутих някак си. Ами не ми вдъхнаха доверие тия хора. Видяха ми си се някакви неприятни, студени и сурови хора. Бяха разгърнали нещо като скица", разказва тя.

От полицията не са разпитвали жената дали е виждала подозрителни хора.

По-рано днес премиерът Бойко Борисов призова медиите да остават службите на спокойствие, за да си свършат работата.

А Цветан Цветанов, който бе вътрешен министър, когато бе разбита бандата за отвличания на "Наглите", защити решението на МВР и прокуратурата да наложат пълно информационно затъмнение, докато разследването е в ход.

"Тези хора се готвят, пазят се, защото с минимум усилия след това могат да вземат големи пари. Чистят се, предпазват се, гледат всеки ден телевизиите. Телевизиите върху главния секретар и вътрешния министър всеки ден - кажете, кажете, кажете. Ама те също гледат телевизия. Какво? Да им кажат какво правят в момента ли", коментира премиерът.

Според Цветанов възраждане на бандата на "Наглите" няма да има.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: съседкаАдриан Златков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
0
 
! Отговори
бивш полицай преди 6 години
Всичко наподобява със сина на Венци Стефанов един го видял друг го срещнал легендинай подробни .Историята вече с години го очакват да се появи жив и здрав .Както вица Човека взе парите и каза ще видим Така и случая Андриан .
39
2
 
0
 
! Отговори
хъ преди 6 години
Тя - 60 годишна. "Като ги видях, се смутих някак си."Всичко е ясно - млади, яки мъже ще да са били.И аз се смущавам.
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Компас!? Тоя на круиз ли ще ходят!?Карта.... Оу...ще копат ...подземни тунели до най- близката шахта.Вече ...и филм Екшън не ви трябва.
37
1
 
5
 
! Отговори
,.,., преди 6 години
Медийни локуми за отрочето на мутрак а нищо за Николай-истински български мъж който повали марокански нашественик хулиганствал и извадил нож в метрото насочен към друг пътник.
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разпитвала е не четеш.
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Авторката свободни съчинения. Е същата тази авторка се прави на *** и черпи инфо.И снася.
34
0
 
9
 
! Отговори
65 преди 6 години
Полицията не е разпитвала жената,ама Днес.бг _да!Веселина е предприела рисковано собствено разследване.Ама и тая баба Анка много печена,Скица видяла,лошо гледали.Браво!Като ги хванат право при Бойко за медал!
33
1
 
10
 
! Отговори
Земя преди 6 години
Закоравелите и изпечени от слънцето непознати, насочили към гражданката теодолит и нивелир и разпънали скицата на имота които снимат :)
32
0
 
12
 
! Отговори
ввввв преди 6 години
Веселиноооооо,веселино от къде ги изсмука тия глупости ***.Застанали с карта пред дома им и разучават района,ххаххахххахахахаххахахах....,,,,аааааааааааа хахахаха
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хей полицай как да ви съдействаме? Не само името на жената но и снимчица трябваше да и побликуват. Разбирам ги тия папараци, че трябва да заработят ,,минималната си заплата от 2000лв нагоре" ноооо стига сте помагали на престъпниците. Как се разбиват банкомати, как се палят коли, как разсърдените мъже да застрелят жените си как да се отърват от бебетата си. Вие журналисти разяснявате надълго и нашироко как и с какво да се обират жилища и магазини. Всички повтарящи престъпления са с ваша помощ.
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ушев пак е изпаднал в логорея......
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МилЮционерите всичко знаят, само не и това, което трябва и за което им се плаща.
28
1
 
11
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Ох боже, че то полицията знае всичко... то и бб и цц знаят всичко, и къде е и защо е там...абе въобще в тая държава совите не са това което са..
27
0
 
30
 
! Отговори
123 преди 6 години
Името на жената изобщо не трябваша да го споменавате!
26
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички пишещи дотук изпускате най-важното в новината-жената говори тези сведения пред БНТ,но досега не са я разпитвали от полицията!Добра полиция-на четвъртия ден още не е разпитала най-близките съседи,супер!
25
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отвлечен е до дома му и някой е видял съмнителни лица....Каква новина само !?!?!?
24
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз видях Путин в храстите.
23
6
 
23
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Намерили една баба, която по някое си време била видяла някакви подозрителни типове?!? А стига бе! Това не може да бъде!!! Шерлок Холмс да гледа и да се учи!Аз ако съм от телевизията и запитам няколко баби за произволен ден от изминалата седмица и ако знаете що подозрителни неща са видяли, ум ще ви зайде...
22
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що не и кажете и името на жената ....майк_ ви....
21
6
 
16
 
! Отговори
Р2 преди 6 години
Долу боко тиквето.