Десетки видели убийството на Катя в Пещера. Никой не помогнал

Жената била системно насилвана от Георги, но не се оплакала
Обновена: 3 сеп 2017 14:52 | 3 сеп 2017 10:05,
123
Десетки видели убийството на Катя в Пещера. Никой не помогнал
Снимка: Булфото, архив

Полицията все още издирва мъжа, убил съпругата си в центъра на Пещера в петък вечерта.

Пред десетки свидетели Георги Генов намушкал няколко пъти половинката си и избягал от местопрестъплението. Жената починала в линейката на път за болницата.

Двамата са били заедно от 20 години, като се разделили преди няколко месеца. Имат две дъщери. Жената живеела с майка си.

Генов е обявен за общодържавно издирване.

Още по темата
Часове преди убийството Георги е бил в Пазарджик в търговския обект, където работила съпругата му. Разговаряли двамата, той се опитал да я убеди да се върне при него. След това я проследил до Пещера. Слизайки от автобуса, я напада.

Никой не е помогнал на жертвата. Тя викала и се опитвала да се отбранява, когато била нападната от мъжа си.

Близките на Катя Генова пък разказват, че тя и преди е била насилвана от Георги. Никога не е подавала сигнал за това.

Георги е работил в охранителна фирма в Пазарджик. Близките му го описват като затворен човек. Нямал приятели. От работа се прибирал вкъщи. Катя пък била пълна противоположност - общителна, с много приятели. По нищо не личало в поведението й, че у дома има проблеми.

А в неделния ден близките на убитата ще я изпратят в последния й път. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още по темата: пещераубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
7
 
31
 
! Отговори
Dora Gabe преди 6 години
Поблема в тая изчуканa държава е, че ако някой се намеси и предотврати насилие, вкл. такова, водещо до смърт, НЕГО ще го осъдят за нападение над насилника, когото в такъв момент за да обезвредиш трябва да го изтряскаш поне веднъж-дваж! Говоря от истински такъв случай и личен опит! Това не е държава! Само шлака и боклуч е останала и се е развъдила! Закривай!
68
5
 
9
 
! Отговори
Дисциплинатор преди 6 години
Докато смърта ги раздели.
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 59а защо това се е премълчало? или у нас не стават такива неща?
66
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
близките на убитата ще я изпратят в последния й път.;;;;;;;;;;;;; ами,като се покаже след време,да изпратят и него !
65
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки втори човек в България е с разбити нерви или страда от някакво психическо смущение.
64
13
 
4
 
! Отговори
до 63 преди 6 години
До една от Пещера,всички ревльовци и ревли като теб заврете си крокодилските сълзи...отзад,оня ден тук всички расисти-фашисти се радваха,че било *** работа,а то се оказа чисто българска,за което пък аз се радвам,нещастници
63
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лудите изпълнения продължават, явно психичното здраве е много сериозно разклатено в обществото.
62
8
 
11
 
! Отговори
Не на насилниците! преди 6 години
Значи той я насилвал с години! Доколкото знам насилването е подсъдими в България, а не е норма на поведение, както е при едни брадясали хора с постоянен загар. Може и в злополучната вечер да е искал да я насили, но тя се е съпротивлявала и той се е ядосал и я убил. Или пък не е могъл да свърши нищо и затова я наръгал. Като оня Чикатило, дето бил импотентен още от младини и затова убивал деца и жени.
61
3
 
34
 
! Отговори
само да кажа преди 6 години
че кой да помогне българина е велик,заканва се пребива,става революционер,помага на събратята си ама само по форумите и във виртуалното пространство във интернет,четете само коментарите пишат само *** и такива велики българи които са изпили две туби бира или няколко ракии пред компютъра си вече са големите философи а реално и българина го вижте гледа да изработи някого да направи мръсно на някого да доносничи и винаги с наведена глава пред силните на деня пред тях се подмазва *** иначе велик
60
2
 
16
 
! Отговори
до 59 преди 6 години
На 01.09.2017г около 13 часа във вагон на метрото, движещ се в посока "Люлин" между метростанциите "Сердика" и "Опълченска" е обезвреден мароканец, нападнал с нож младеж.
59
2
 
48
 
! Отговори
една от Пещера преди 6 години
Журналята, спрете да пишете глупости! Катя е убита не в центъра, а в края на града, на околовръстен път, близо до последната автобусна спирка. Там е нямало никой, убиецът я е наръгал с нож и е избягал за секунди, оставяйки я да лежи в локва кръв. Минала е кола и хората са спрели веднага и са извикали бърза помощ. За какво бездушие говорите? При това е било в 9 часа вечерта и се е мръквало. Целият град скърби за Катето, една добра, усмихната и много красива жена. Светла й памет!
58
17
 
9
 
! Отговори
ЕЕЕЕЕ преди 6 години
Аллах е казал - ако не те слуша жената , можеш да я заколяш като коч на Байрам Курбан , дедо Мохамед ще ти прости .Идилски неволи .
57
3
 
33
 
! Отговори
хммм преди 6 години
десетки видели убийството на Катя но никой не се намесил. Това е работа на полицията която бездейства в България, а не на обикновенните хора. Защо да се намисат, да станат на кайма от тоя психопат който очевидно отдавна си е бил за затвора. Има хиляди случаи на хора които се намисат в подобни моменти и го отнасят. Защото през компа е много лесно да се правим на герои, но на живо ситуацията е винаги различна.
56
10
 
9
 
! Отговори
Харесват "лоши& преди 6 години
после реватАйде, сега, хората виновни. Че някакви *** се хвърлят на татуирани, напомпани анаболи с две мозъчни гънки. Само безмоз.чно к.фле ще се занимава с мъж тип охранител. Защо това не се случва на жените, които познавам. Напротив, за интелигентните дами това са антипатяги, които те заобикалят (явно с основание). Той и сотаджията няма да се оглежда за такава, защото знае къде е вървежен (с извинение)- при продавачките, фризьорките, евентуално някоя прохождаща закачалка (т.нар. модели)...
55
0
 
2
 
! Отговори
До 57 преди 6 години
Кога това, за пръв път чивсм
54
3
 
6
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Прочетох повечето коментари, извода? Хората намират оправдание за бездействието си от най елементарен страх (което е полезно понякога ) Да ви попитам тези дето се страхувате от комплексар със нож(щото да нападне жрмс си комплексар ) какво ще направите ско недей боже се озовали в ситуация със миролюбив със нож, който иска да е верен на алах? Пак ли ще бягате или по добре като този е немският супермаркет дс го изпратите в безсъзнание?
53
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...Никой не помогнал...А за Николай-истински български мъж, който обезвреди марокански нашественик в метрото тръгнал с нож към друг пътник слугинажните медии мълчат.Е той е ПОМОГНАЛ.Но медийте МЪЛЧАТ.Ако имаше заклан щаха да разтягат лукуми цяла седмица.
52
8
 
5
 
! Отговори
Точно пък тези ли? преди 6 години
До suzanitaВ Чехия има закони, както и полиция на всеки ъгъл, защото са дегенерирала нация от к..вен.ии и алкохолици, а по младите са масово с изпушен опафкане мозък. Там е много трудно да се види семейство, в смисъл- мъж, жена и децата им. Половината (по тяхна статистика) от новородените са с баща "непосочен". Един познат, даже искаше да го хване една местна м.стия за фиктивен брак, понеже не знаеше кой е бащата на лапето. Не вярвах на тия истории за чехкините, докато не се уверих лично.
51
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като Генов е обявен за общодържавно издирване защо няма публикувана негова снимка в медийте??? На всяка непълнолетна пръдла пускате снимки като избяга от дома си а този е извършил убийство пред свидетели а снимка няма.
50
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Две противоположности. Тя общителна той затворен. Как са успяли 20 години да живеят заедно един господ знае. Когато се жените не бързайте с брака. Походете като гаджета поне 3 години за да си разберете характерите и ако не си паснете късайте и търсете друг друга! Щото накрая ето какво се получава! Бог да прости жената.