Десетки видели убийството на Катя в Пещера. Никой не помогнал

Жената била системно насилвана от Георги, но не се оплакала
Обновена: 3 сеп 2017 14:52 | 3 сеп 2017 10:05,
123
Десетки видели убийството на Катя в Пещера. Никой не помогнал
Снимка: Булфото, архив

Полицията все още издирва мъжа, убил съпругата си в центъра на Пещера в петък вечерта.

Пред десетки свидетели Георги Генов намушкал няколко пъти половинката си и избягал от местопрестъплението. Жената починала в линейката на път за болницата.

Двамата са били заедно от 20 години, като се разделили преди няколко месеца. Имат две дъщери. Жената живеела с майка си.

Генов е обявен за общодържавно издирване.

Още по темата
Часове преди убийството Георги е бил в Пазарджик в търговския обект, където работила съпругата му. Разговаряли двамата, той се опитал да я убеди да се върне при него. След това я проследил до Пещера. Слизайки от автобуса, я напада.

Никой не е помогнал на жертвата. Тя викала и се опитвала да се отбранява, когато била нападната от мъжа си.

Близките на Катя Генова пък разказват, че тя и преди е била насилвана от Георги. Никога не е подавала сигнал за това.

Георги е работил в охранителна фирма в Пазарджик. Близките му го описват като затворен човек. Нямал приятели. От работа се прибирал вкъщи. Катя пък била пълна противоположност - общителна, с много приятели. По нищо не личало в поведението й, че у дома има проблеми.

А в неделния ден близките на убитата ще я изпратят в последния й път. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още по темата: пещераубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой ден ще го хакна тоя сайт. Ама така, че да се чудят как да го възстановяват после. А може и да правя това при всяка манипулативна статия, докато не се научат да не манипулират хората.
48
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбрах как точно е трябвало да й помогнат очевидците- да арестуват мъжа й, да извършат животоспасяваща операция на място? Обяснете каква помощ точно е трябвало да й окажат?
47
16
 
4
 
! Отговори
Жените са си виновни преди 6 години
Жените са виновни, че взимат психопати и убийци, никой друг не им е виновен, нито са виновни тия хора който са гледали от страни.....
46
2
 
30
 
! Отговори
шаашко преди 6 години
Независимо от причините,акта на убийство е анормален.В коя епоха живеем , че да се убиваме както през Средновековието.В 21в. има съдилища и закони.Няма оправдание за убиеца.Не той и е дал живот,че да го отнема
45
3
 
10
 
! Отговори
да му се невиди! преди 6 години
след почти три-четвърти век живот в "народната" и после "социална" (по конституцията) държава, наричана НРБ, а после само РБ, нейните обитатели, наричащи се "български граждани", са напълно асоциални! След толкова много партийно образоване!
44
2
 
9
 
! Отговори
nerealist преди 6 години
До Т.Б.И това оправда убийството, това ли внушаваш?
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
увеличете заплатите на полициятата дано го хване за ууу
42
2
 
11
 
! Отговори
СОТ foreva преди 6 години
А може шефа на СОТ-а, в който убиецът е работил, да му е намалил заплатата за този месец и да не може да си плати Планета Пайнер-а. Как да не откачи човек.
41
40
 
5
 
! Отговори
Т.Б. преди 6 години
И аз не бих се намесил. Още не знаем неговата версия. Нещо го е довело до тази постъпка и това нещо може да е, например, нейната "общителност". С много приятели била. И с колко от тия приятели мъжът и бил роднина, по точно баджанак.
40
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самички си ги избират такива психари а после ревът.Ревете,ревте от тъпотия не малко хора са се затрили.Следващият път нека се омъжи за Ханибал Лектър.(симпатичният канибал ножар от един култов филм)Ама такъв с мускули и татуировки кат на мексикански главорез.Мъж чудо.После що ги ръгат,палят,гърмят и ползват за боксови круши?
39
3
 
25
 
! Отговори
nerealist преди 6 години
До АнонименИ що да не е общителна жената? С хора работи, комуникативна трябва да е. Да се з.абули ли искаш или лепенка да ѝ сложат на устата.
38
1
 
11
 
! Отговори
nerealist преди 6 години
До КТова е удобно оправдание за бездействието в критичен момент.
37
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо пишете едностранчиво. Ходех много трудно, спънах се и паднах. Умрях от срам!! Тръгнах да ставам и две момичета веднага ми помогнаха. Излекувах се впоследствие, но тяхната помощ беше спонтанна. Но срещу пистолет или нож, тръгна работа. Едно са филмовете, друго е реалността. Ножа е понякога по-oпасен и от пистолета.
36
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е бил толкова зле, че даже не са го взели в полицията, а е останал пазач. А жена му общителна, ама много. В този случай хода на събитията е бил предизвестен
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е българска черта, а социален феномен. Отговорността за протичащо събитие се разпределя и колкото повече хора има, толкова по-малък е шансът някой да ти окаже помощ. Хора, и без това изнурени и изнервени от превратностите на родната действителност, може и да не са в състояние да реагират адекватно и на момента. Освен това никъде не става ясно какви са тези "десетки" хора и какъв шанс са имали въобще да се намесят. Трябвало е да се действа много преди този *** да замисли нападението.
34
1
 
25
 
! Отговори
nerealist преди 6 години
До ВълнароИ камък да хвърлят по гърба му или по крака, или ръката все ще го стреснат или отвлекат вниманието му, или да се разкрещят отдалече, ако ги е страх да го доближат... ама никой нищо няма да направи, ще стоят и ще гледат... после тука ще пишат за м..юслитата.
33
1
 
19
 
! Отговори
СОТ foreva преди 6 години
Айде още един изчаткал сотаджия.....
32
4
 
21
 
! Отговори
К преди 6 години
Това джурналята, сегашните, пишат многи глупости. Чък Норис трябва да си, за да излезеш срещу полудял и пиян, озверял, който не мисли. Бухалка, пистолет, кол могат да свършат някаква работа. И който се намеси и пребие откачалника после него ще съдят. При нашето правосъдие и полиция най - добре е да не се намесваше в нищо! Защото после си виновен.
31
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
покрай магистралите стоят също едни много общителни жени
30
5
 
21
 
! Отговори
Вълнаро преди 6 години
Последно мнение по темата. Какво значи ако нямаш кол, картечен пистолет и т.н. не можеш да се намесиш ли? Хайде ти с нож в ръка, а аз с един подръчен масивен стол от ресторанта, да видим на кой първо ще му изтече боята? Начин има, топки няма.