Десетки видели убийството на Катя в Пещера. Никой не помогнал

Жената била системно насилвана от Георги, но не се оплакала
Обновена: 3 сеп 2017 14:52 | 3 сеп 2017 10:05,
123
Десетки видели убийството на Катя в Пещера. Никой не помогнал
Снимка: Булфото, архив

Полицията все още издирва мъжа, убил съпругата си в центъра на Пещера в петък вечерта.

Пред десетки свидетели Георги Генов намушкал няколко пъти половинката си и избягал от местопрестъплението. Жената починала в линейката на път за болницата.

Двамата са били заедно от 20 години, като се разделили преди няколко месеца. Имат две дъщери. Жената живеела с майка си.

Генов е обявен за общодържавно издирване.

Още по темата
Часове преди убийството Георги е бил в Пазарджик в търговския обект, където работила съпругата му. Разговаряли двамата, той се опитал да я убеди да се върне при него. След това я проследил до Пещера. Слизайки от автобуса, я напада.

Никой не е помогнал на жертвата. Тя викала и се опитвала да се отбранява, когато била нападната от мъжа си.

Близките на Катя Генова пък разказват, че тя и преди е била насилвана от Георги. Никога не е подавала сигнал за това.

Георги е работил в охранителна фирма в Пазарджик. Близките му го описват като затворен човек. Нямал приятели. От работа се прибирал вкъщи. Катя пък била пълна противоположност - общителна, с много приятели. По нищо не личало в поведението й, че у дома има проблеми.

А в неделния ден близките на убитата ще я изпратят в последния й път. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още по темата: пещераубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
2
 
! Отговори
Гост преди 6 години
След 70 години комунизъм и възхвала на престъпници това е най-естественото развитие на нещата.
88
0
 
4
 
! Отговори
До 95 преди 6 години
Явно ти си същия "добър съпруг"
87
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя си го е търсила.Ако не можеш да опитомиш един мъж, изобщо не се захващай с него. Тя го е използвала и захвърлила. Жена, която уважава мъжа си, няма да му дава повод за ревност.
86
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убийството е най-голям грях, най-тежко престъпление. След 20 години брак - това постоянно да си с един човек, да градиш заедно с него и накрая да му посегнеш. За жалост и жените не си мерят приказките, способни са да вбесят мъжа до себе си, особено с приказки за способности в леглото, за други мъже и т.н. Накрая децата обират петното, което е сложено върху тази фамилия. Не знам, трудно се коментират подобни абсурди.
85
2
 
9
 
! Отговори
пупу преди 6 години
до Гестапотооправдаваш ли го? няма значение каква е била, ако ще да е била....... да я остави и по живо по здраво всеки с разбиранията за живота си, а не да я убива.
84
12
 
5
 
! Отговори
Митко Гестапото преди 6 години
Въпросът е докъде се е простирала ,, общителността ,, и...
83
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Твар убила майката на децата си все едно е убила самите тях.Съсипва им живота завинаги.Такива трябва до края на дните си да са на каторга само на хляб и вода.Да осмислят зверство което са извършили.
82
9
 
30
 
! Отговори
8 преди 6 години
Жените да си правят добре сметката - никой не им е виновен, че си избират да живеят с някакво *** дето страда редовно от накърнена селска чест
81
7
 
26
 
! Отговори
Dora Gabe преди 6 години
До самоувереният нещaстник, който ме е адресирал по-долу: Ти за случая "Опиц" чул ли си?! Ако не си да ти припомня, Йордан Опиц е иконописец, който беше нападнат от група от двама ***. Човека се отбрани и запази живота си, като за целта елиминира единия кърлеж-*** лилав швед, и в крайна сметка го осъдиха за убийство и го вкараха е затвора.
80
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
така е в б.лгаристан тази жалка територия
79
4
 
30
 
! Отговори
Фалконети преди 6 години
Е как да помогнат хората като в България е забранено носенето на оръжие. Как да тръгнеш да се биеш с голи ръце срещу полудял от любов въоръжен с нож маниак???
78
6
 
7
 
! Отговори
До: Не на насил... преди 6 години
Подсъдимо е, има специални институции, които се занимават с жени, жертва на домашно насилие. Но никой не може да й помогне ако не подаде сигнал...
77
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 80,Г-н форумният герой! Кажете ми вие какво ползно сте направиил за обществото. И понеже не ме познавате къде и какво съм направил и с какво се занимавам, само да ви кажа, че доста като вас, мъжкари, първи се на***квате и напиш*вате в подобни ситуации. Хайде хубава ви неделя, mr. Hero of the day!
76
8
 
17
 
! Отговори
Myself преди 6 години
Кой да помогне-какво очаквате от бьлгарски мишки
75
1
 
25
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Трудно е да се каже дали хората са гледали безучастно и дали са имали възможност, но не са се намесили! Обстоятелствата са много важни! Ако свидетелите са били няколко жени и пет чичковци над 50 години, кой от тях би имал възможността да се намеси? Не само това! Някой познава ли охранителя? Я си представете, че това е здрав мъж на средна възраст с нож в ръка! Дали друг мъж, дори и млад и здрав, с голи ръце би успял да го неутрализира или по-скоро и той щеше да бъде убит!!!
74
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Достоен българин се хвърли срещу сириец в метрото в София,който се беше насочил срещу млад мъж с нож в ръка.Повали го на пода и му изби ножа от ръката.Така се постъпва,а не като страхливите пещерци или по-точно пещерняци.
73
14
 
3
 
! Отговори
До 77 преди 6 години
Ти си пълен ***.Сигурно си бил там,стоял си и си чакал да дойде полиция и прокуратура,докато оня изверг убива жената,или би направил подобно нещо.Мишка си ти,не човек.
72
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
kak da se nameshi6 kato sitemata e takava 4e TEB 6te izkarat vinoven???mnogo go znaqt 4e kradat ama nikoi ne im tarsi smetkata??? taka e i s kradcite i s kvoto si pomisli6
71
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо бе,страхливци?Защо не се намесихте?
70
4
 
25
 
! Отговори
тТт преди 6 години
Днес Бе Ге, много НАГЛО манипулирате читателите си!!! И как предлагате да се помогне на жената, при условие, че някоя започва да я мушка с жладно оръжие? Да го застреляме? Да го пребием с голи ръце? Знаем ли какво е психичното му здраве? Знаем ли дали не е на опиати? И в крайна сметка предлагате НИЕ ДА ВЗИМАМЕ ЗАКОНА В РЪЦЕТЕ СИ, така ли? А за какво плащаме тогава на полиция, следствие и прокуратура?!?! И в крайна сметка "ще обърнете палачинката", ако някой пострада в опит да й помогне, нали?