Утре ще е слънчево, до сутринта валежите ще спрат

Температурите ще паднат значително – до 26 градуса
3 сеп 2017 12:00,
0
Утре ще е слънчево, до сутринта валежите ще спрат
Снимка: Reuters, архив

През нощта над централните и източните райони от страната облачността все още ще е значителна и ще превалява, възможно е и да прегърми. До сутринта валежите ще спрат и облачността ще се разкъсва и намалява.

Утре ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността. Ще продължи да духа умерен до силен вятър. Температурите ще се понижат и максималните ще са предимно между 21 градуса и 26 градуса. Атмосферното налягане ще по-ниско от средното за месец септември

Над Черноморието ще предимно слънчево. Максималните температури ще са 24-27 градуса. Температурата на морската вода ще е 23-25 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност ще има в сутрешните часове. Ще духа силен, по високите и открити части - до бурен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15 градуса, на 2000 метра - около 9 градуса.

Във вторник ще бъде сравнително хладно, с променлива облачност, почти без валежи. В сряда ще преобладава слънчево време, но ще има и по-значителни увеличения на облачността. Вероятността за валежи е малка. Ще бъде ветровито, вятърът ще е северозападен. От сряда ще започне затопляне. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари