Велосипедист загина при ПТП на стария път Бургас - Варна

Блъснал го 19-годишен водач при маневра за изпреварване
Обновена: 3 сеп 2017 21:46 | 3 сеп 2017 21:39, Веселина Йорданова
25
Велосипедист загина при ПТП на стария път Бургас - Варна
Снимка: архив, БулФото

Велосипедист загина при катастрофа на стария път от Бургас за Варна, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР във Варна.

Инцидентът е станал днес около 14.00 часа на около 150 метра преди кръстовището за местността "Крушките" в посока Варна.

19-годишният водач на лек автомобил по време на маневра за изпреварване блъска велосипед, който се движи пред него. При удара 32-годишният велосипедист е пострадал тежко и е починал на място.

Към момента текат процесуално-следствени действия за установяване на детайлите и обстоятелствата около случая, уточняват от полицията. По случая е образувано досъдебно производство.

Заради инцидента движението в участъка се извършва в едната лента за движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина е руска рулетка да се кара велосипед по пътищата от първокласната и второкласната пътна мрежа. С един приятел чат-пат правим бързи кръгчета по такъв път и натискът от водачите на автомобили и тираджиите е убийствен. Последният път за няма и час активно каране, минаха цели двама от типа "аз съм водач на бмв с постоянно включен клаксон и завързан крак на газта". Отделно разминаванията, изпреварванията, и изобщо пиковите часове в лятото са само за малконатоварен път.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да прости жертвата!Шофьорите са такива, защото системата го позволява. Законът разчита на превенция с глоби за скорост, защото е най-лесно и ...най-изгодно за някой. Колко глобени има за неправилно изпреварване, без да е довело до ПТП -нито един!Какво се случва при ПТП?Полазват те мазни адвокати, търгуващи с човешкото нещастие, които ти посредничат със застрахователите и ти прибират над 30% от щета. Посещават жертвите още в болницата. Виновния наглец не го грози нищо!
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
19-годишният не може ли да се придвижва по друг начин, освен с лек автомобил, управляван лично от него? А има ли реална диплома за основно образование или тате му я е купил като подарък по случай сватбата му преди няколко години?Бог да прости невинно загиналия.
1
3
 
16
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Ужас. Днеска карах до Златните. Винаги малко ме е страх. Като знам какви шофьори има.