Лазар Влайков подал оставка като шеф на общинския съвет

Общинарят е собственик на пистолета, убил мъж във Виноградец
Обновена: 7 сеп 2017 12:10 | 6 сеп 2017 22:28,
30
Лазар Влайков подал оставка като шеф на общинския съвет
Снимка: septemvri.org

След изключването му от ГЕРБ Лазар Влайков подава оставка и като председател на общинския съвет в Септември. Това става ясно от заповед на самият Влайков, публикувана в официалния сайт на община Септември, с която се свиква извънаредна сесия на общинския съвет на 7 септември.

Още по темата

В дневния ред на сесията е посочена една единствена точка - избор на нов председател на общинския съвет в Септември, което ще рече че досегашния председател вече е депозирал оставката си, пише "24 часа".

Лазар Влайков е собственикът на пистолета, с който се смята, че е застрелян 47-годишния Наско Тонкев от 6-годишно момченце при нещастен случай в с. Виноградец.

Именно поради това от изпълнителната комисия на ГЕРБ го изключиха от партията.

Близките на убития обаче твърдят, че не детето, а Лазар Влайков е изстрелял фаталния куршум.

Освен това те твърдят, че Влайков е говорил по телефона, веднага след като лично констатирал смъртта на Тонкев, с приятеля си районен прокурор на Пазарджик, който да го посъветва как да се измъкне от ситуацията. По подобна версия се работи активно от разследващите органи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
18
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Човекът е виновен, неправилно боравене ил преотстъпване на оръжието. Но не за това ми е думата. Какъв рев само, срещу него, по-надолу във форума. А вие сте гласували за него, и за съпартийците му навсякъде, по места? За какво мислехте, когато гласувахте? Не ги ли познавате по места, какво представляват всичките? Не ги ли знаете, че им пука само за далаверите и келепира им? Особенно на гербаджиите? По места е страшно-още помним Фидосова, Димитър Ангелов, а като тях са всичките! Защо го избрахте?
17
0
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Тоя защо вече не е в ареста ?!Само като му гледаш физиономиятя , ти става ясно , че е за панделата , да си играе там на майка и татко!!
16
0
 
27
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Тоя е прекалено голям ***,дори и за гербаджия...Впрочем,ДНЕС,оръжията не убиват сами,правят го хората,които ги държат!Така че правилният израз е:"Пистолетът,с който бе убит...",а не "Пистолетът който уби.."!
15
0
 
29
 
! Отговори
1234 преди 6 години
този няколко пъти е включван и изключван това значи че и догодина пак ще е в партийните листи пък знае ли се може и областен да го направят
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво, геройска постъпка.
13
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е жив разбойник, а гербаджиите го направили председател на ОС. Страшни структури имат, ДС ряпа да яде.
12
0
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
цветанов подаи си оставката
11
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо е на свобода този убиец? За гербаджиите не важат ли законите?!
10
1
 
29
 
! Отговори
Престанете преди 6 години
да давате "АВТОРИТЕТ" на този индивид с ПИЛЕШКИ УМ,на когото ПОГРЕШКА!! са разрешили пистолет! Като че ви "е мъчно' за сладкия му кабинет.Той е АБСОЛЮТНО ВИНОВНО ЛИЦЕ само заради НОСЕНЕТО на оръжие, стреляне на ДЕТСКИ РОЖДЕН ден: това го правят РОМИТЕ у нас и др. националности (изостанали) по света.Прокурорите какви ЗАДРЪЖКИ имат, та не изпълняват НК.???Все още го галят и дундурдукат, а Влайков СВИКВА СЕСИИ??????
9
0
 
28
 
! Отговори
Спеца преди 6 години
Така е при мутрите , подчиняват се САМО на исканията на баш Мутрата!Та тоя престъпник , който се прави на тарикат , Лазов , май ,май ще си получи присъдата от Борисов!
8
0
 
42
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
На прокуратурата всичко е ясно. Детето влиза с чичо си в кръчмата,а кръчмарят им поднася топла бира и студени кюфтета. Детето се ядосва грабва пистолетът от чичо си и...стреля. Такава версия може да измисли само един *** милиционер и неговия приятел прокурор,само че в тази държава,кой вярва на такава *** версия?
7
0
 
63
 
! Отговори
грубиян преди 6 години
ГЕРБ се гордеят, че веднага се чистят от компрометиралите се техни активисти. Интересното е обаче, че това "веднага" е винаги след като делата на гербаджийските големци и далавераджии станат публични, никога преди това. Явно инструктажът е такъв: "Кради и дерибействай на воля, но хванат ли те, оправяй се сам"
6
0
 
58
 
! Отговори
Брееей, преди 6 години
Един читав гербераст няма,бе. Хвани един,удари друг. Все отбор юнаци сбрани от кол и въже,а щетите огромни. Стотици хиляди промити мозъци и объркани души. Сатанисти в действие. Божеее!
5
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази кръглолица оффча чутура да влиза в панделата до живот, заедно с приятелчето си, оная червенотога ***, прокурорчето. Толкова е долен, че за да отърве кожата, ще обвинява шест годишния си племенник, рожденник. Но пък ще внимавам и ще се пазя, да не ме наръга с нож, защото всеки петък съм на бани във варвара и карам само на дълги. И не гласувам правилно. Да не се срещнем, че ме е страх,ама много.
4
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само с това ли ще му се размине.А това,че е собственик на пистолета,го разбрахме веднага.Да не би някой да се е саъмнявал?Прокуратурата да не се ослушва,а да му повдигне обвинение,защото размотаването показва само,че има зависимости,които пречат на разследването.
3
0
 
43
 
! Отговори
Филипа преди 6 години
А не трябва ли да се подаде малко и на пандела?
2
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
......По подобна версия се работи активно от разследващите органи.......та колко активно ?
1
0
 
54
 
! Отговори
а така преди 6 години
подал оставка и толкоз?!?!а разсипано дете,а убитият червеи да го ядат,този ще пие уиски и ще яде луканка-суджук гербов-браво бееее!!!!!!!!!