Да ви е сладко! 36 лв. за пълнени чушки само в Несебър!

Поредните кръмчари, които разчитат "на ден година храни"
Обновена: 8 сеп 2017 20:15 | 8 сеп 2017 19:30, Камелия Цветанова
164
Да ви е сладко! 36 лв. за пълнени чушки само в Несебър!
Снимка: Facebook

Рекордните 36 лв. е платила млада туристка за 4 пълнени чушки в Несебър.

Възмутената потребителка е пуснала касовия бон на страницата си в социалната мрежа Facebook, проявявайки и чувство за хумор с призива: "Заповядайте да хапнете златни чушки из стария Несебър".

Още по темата

Заведението, в което отседнало момичето със своя приятелка, се намира в Стария град. 

Клиентките си поръчали по една пилешка супа и две порции пълнени чушки.

Когато дошла сметката, изненадата била огромна - супата струвала почти колкото цяло пиле - 4 лв., а порция от 2 чушки - 18 лв!

Бистрото нямало дори изглед към морето, описва патилата си момичето.

Постът й се радва на десетки коментари. Сред тях е и снимка на малко шишче, поръчано отново в заведение в Несебър.

"Съжалявам, че не пазя касовата бележка, но това шишче струваше през юли 3 лв. без гарнитурата", пише Величка Николова.

След такса "празен стол" всичко е възможно, явно родния туризъм е на принципа "ден година храни", коментират възмутени читатели, дипълва "24 часа"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: несебърресторантчушки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
1
 
1
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 6 години
в созопол има и пакет обяд 6.лв и 7 лв за бедни туристи къде си ми тръгнала без пари ла си купиш симит като нямаш трици в г.......... един обяд за двама човека първо и второ от 25 до 40 лв това е минималното ами седи си на село или *** на река марица да си пчете г.....за
130
0
 
2
 
! Отговори
MEN преди 6 години
NEKA DA REVAT RESTORANTITE V NESEBAR,4E NJAMAT KLIENTI-MNOGO SE RADVAM.NE SE NAJADAHA AL4NITE.
129
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе хора какво сте се хванали с тези чушки .чорби и тем подобни дивотии...хванете се за изоставените деца по улиците хранещи се с лепило и умиращи по градинки и изоставени сгради....да ви е...а и тъпата тема
128
7
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
До Анонимен Че и манджий от горе. Как готвача да ти сготви 4 пълнени чушки ей така че ви се прияло.Защо не попитахте какво има за ядене , и да си изберете нещо от готовите ястия? Ама ние ще подлудим готвача с 4 чушки.Добре са ви одрали.
127
5
 
13
 
! Отговори
Пепи преди 6 години
До д Къде си видял българин в Гърция по заведенията.Яко лидл и на масата в квартирата.
126
7
 
8
 
! Отговори
Меню няма ли ?! преди 6 години
На Бали...по пазарчетата...може за 5 долара цял ден да ядеш и да пиеш...в ресторант или хотел...за 5 долара и вода не можеш да си купиш !!! Какво ви става това лято ...оревахте орталъка с тез касови бележки и цени по родното Черноморие.... То писва от такива лицемери
125
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сега трябва ресторантьорите да си постват договорите за наем в Несебър, който започват от 35 хиляди на сезон за малко ресторантче
124
1
 
8
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
Ейй, това лицемерието е страшна болест. За ресторантите можело всеки да продава на каквато си цена иска и това било капитализъм. А после ревете защо горивото в една бензиностанция било по-скъпо от това в друга. Ами по същата причина, другари и другарки!
123
6
 
9
 
! Отговори
Пътешественик преди 6 години
Обиколил съм почти целия свят...навсякъде във всеки курорт или дестинация за почивка си има и скъпи и еФтини места . Първо се проучва за да няма изненадани. И аз ядох салата за 25лв в Несебър и пих вино за 80лв..не съм си снимал касовата бележка даже не съм я искал !!! Ако не мога да си позволя почивка без ограничения ще си седя вкъщи. За какво бъхтя цяла година ако ще икономисвам от времето ми за отдих и култура ?!
122
0
 
19
 
! Отговори
д преди 6 години
А защо никой не реве като отиде, че в Гърция една супа е 7 евро, порция мусака и тя толкова. Гледа се менюто и като не ти отърва ставаш и тръгваш.
121
3
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 6 години
До /./ И защо се върна след 4 години в Испания.Свършиха чиниите за миене или накрая те накараха да си плащаш наема интернета водата и тока.И видя че портмонето е празно след тия разходи.Или ти си крал интернет както правят огромна част от успелите българи.
120
2
 
9
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 6 години
Нужно е да имаш ТВОЙ ЧОВЕК в Стария Несебър.Той ще ти покаже най-добрата механа(на 60 метра от въпросното заведение),като това е като цена-качество на храна, обслужване и т.н.Също така, твоят човек ще ти обясни кои са най-евтините таксита, и всичко най-изгодно свързано с твоето летуване в градчето.Нищо не става без ТВОЙ ЧОВЕК и в Несебър и в България !!
119
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз произвеждам нещо, аз му определям цената.Ти решаваш, дали да го купил или не. Това е ! Защо се оплаквам тази жена, е нещо, оставащо непонятно за мен.
118
12
 
13
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Хората се делят на капиталисти и социалисти. Капиталистите като им потрябват пари, се хващат на работа. Социалистите като им потрябват пари, почват да навиват колегите си да не работят, за да изнудват работодателя.Капиталистите като им е скъпо, отиват на място, което им е по джоба. Социалистите се смятат за солта на земята и някой им е длъжен да ги храни безплатно. Социалистите са атеисти.
117
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нарочно ли е забравено да се спомене цената в менюто на пълнените чушки? Нещо не се връзва. Отиваш в някакво заведение и си поръчваш нещо без да се запознаеш с цените, а след това се плачеш колко било скъпо. Ревеш после по фейсбук и днес.бг от собствената си глупост. Не е било даже и с изглед към морето. Абе, както се казва - ако взема едно дърво. Избери си такова с изглед. *** работа.
116
4
 
12
 
! Отговори
Г. Сомов преди 6 години
На Амалфи в Италия щеше да плати ?50 за същото. Цените се определят от платежната способност на клиента. Ако няма клиенти цените падат.
115
9
 
13
 
! Отговори
Катя Р. преди 6 години
Миналата година една *** така се оплакваше и от цените на моите картини в Созопол... скъпи били! Ами *** казвам и на отсрещната сергия при колегата и си купи от него...аааа, ама те неговите били Кич! Е, госпожа,като моите ти харесват ще плащаш. Че и тази работа същата...за всеки влак си има пътници! На някои 36 лв са им като за закуска...
114
2
 
11
 
! Отговори
Теодор преди 6 години
В Черноморец от топла витрина за 2 чушки-бюрек и 200 грама пилешки халки с корнфлейкс - 25 кинта
113
7
 
9
 
! Отговори
bobo преди 6 години
Като не четат менюто???? Хората ако искат и по 50000 лева ще ги продават!!!
112
5
 
6
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
Министър Ангелкова ще отиде лично и ще им дръпне ушите.Такова безобразие на нашето море е недопустимо- супата да е само 4 лв.Във всички менюта трябва да е посочено, че стомашно-чревните инфекции са бонус от заведението.Да живей БГ МОРЕ 2017.