Да ви е сладко! 36 лв. за пълнени чушки само в Несебър!

Поредните кръмчари, които разчитат "на ден година храни"
Обновена: 8 сеп 2017 20:15 | 8 сеп 2017 19:30, Камелия Цветанова
164
Да ви е сладко! 36 лв. за пълнени чушки само в Несебър!
Снимка: Facebook

Рекордните 36 лв. е платила млада туристка за 4 пълнени чушки в Несебър.

Възмутената потребителка е пуснала касовия бон на страницата си в социалната мрежа Facebook, проявявайки и чувство за хумор с призива: "Заповядайте да хапнете златни чушки из стария Несебър".

Още по темата

Заведението, в което отседнало момичето със своя приятелка, се намира в Стария град. 

Клиентките си поръчали по една пилешка супа и две порции пълнени чушки.

Когато дошла сметката, изненадата била огромна - супата струвала почти колкото цяло пиле - 4 лв., а порция от 2 чушки - 18 лв!

Бистрото нямало дори изглед към морето, описва патилата си момичето.

Постът й се радва на десетки коментари. Сред тях е и снимка на малко шишче, поръчано отново в заведение в Несебър.

"Съжалявам, че не пазя касовата бележка, но това шишче струваше през юли 3 лв. без гарнитурата", пише Величка Николова.

След такса "празен стол" всичко е възможно, явно родния туризъм е на принципа "ден година храни", коментират възмутени читатели, дипълва "24 часа"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: несебърресторантчушки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По южното черноморие е така - високи цени за кофти услуги.Заповядайте на север! В Балчик, Албена, Каварна и т.н. хапваме качествено на нормални цени, а Варна е най-ддобрият град за живеене в България. Кожи не дерем.
70
9
 
9
 
! Отговори
Център Пловдивдо МОЛ преди 6 години
Ям три големи кюфтета и 250 гр. картофи на фурна за 4.31 лв. И са супер вкусни. *** се :)
69
6
 
7
 
! Отговори
Bulgaria e na TIM преди 6 години
Gotvacha poluchava 15-20 lv na chas kakvo revete v Evropa sme zaplati osigorovki 20%DDS shefa ima Novoto Bentley da izplashta
68
0
 
23
 
! Отговори
Турист по неволя преди 6 години
От Мамините и Бабините чушки по хубаво няма! Разбрах го, но твърде късно!
67
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де ... какво ревете...нали има меню...там има цени ... като не му изнася на някой да се изнася . Всеки според джоба си . Аман от мизерници които си търсят евтината слава . Какво очаквате от нашенските полумутренско черноморие ??? Народни цени ??? В гърция не ревете за цените в евро ... нали ???
66
4
 
10
 
! Отговори
Поп Петър преди 6 години
Това да не е в моя хотел? Готвач му е Ути. Двамцата с Ути изпихме цяла бъчва и изядохме половин бик. Не вярвате? Е, и аз още не го вярвам. Ути Бъчваров и поп Петър имат огромни кореми. Попът има луксозен хотел за милиони. Ути също не си поплюва. Яде като за последно.
65
3
 
25
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
Ако в менюто са толкова, не виждам проблем. Да, звучи странно и не виждам там ресторант, който да заслужава да струват толкова, а и не знам кой би си ги поръчал, ако види цената?! Преди два дни бях там, два пъти вечерях в две различни заведения, лаврака си беше по 18-20лв, узото 12лв 200мл, салатата 5-6лв. Заведения в топ 10 от trip advisor-а... Просто теябва да се чете и внимава. Ако някои там продава обикновени пълнени чушки по 18лв, то би било логично да си фалира без да има и една поръчка...
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПопаОсвен всяка голяма хранителна верига ...
63
7
 
34
 
! Отговори
Американ преди 6 години
Тия патки не погледнаха ли ценоразписа първо и ако не тогава защо пискат?
62
1
 
5
 
! Отговори
тъпни преди 6 години
До туристВ Кипър И ДА НЯМА НАСВИНТЕНННИ СКОТОВВВЕ АНГЛИЧАНИ ПО УЛИИЦИТЕ Да не са ТЕ метнали и да си някъде в Карлуково .В Кипър си е чиста *** До колене на деца от персонала преди години .Аре у лево И покажи цените в заведенията Да уплашиш мераклийте .
61
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"бизнесмените" тая г. ореваха орталъка с "няма кадри", догодина рефренът ще бъде "няма клиенти"!
60
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами в Мелник Улиците са покрити с прах, един жител най-невъзмутимо си миеше соц. возилото с маркуч на улицата, в центъра стърчи незавършена сграда на груб строеж.Мелнишкото вино всъщност е химия от винпром Дамяница. Т.е Мелник не е това което беше, жителите му се осланят на стари лаври от отминали времна, без да полагагат усилие да поддържат града като актуална туристическа дестинация
59
1
 
36
 
! Отговори
чушкопек-а преди 6 години
оня ден купих 10 кила чушки за 8 левасигурно една чушка е 0,10 лева4 чушки са 0,40леваостаналите 35,60 са за ново бентли
58
1
 
11
 
! Отговори
Над Ър Вен преди 6 години
При споменаването на пълнени пиперки, неминуемо се сещам за вица за класическия виц за едноръкия готвач.За незнаещите, няма да пиша вица тук, има го в нета с една голяма червена точка 18+.Та може би затова такава е цената на пълнените пиперки , сигурно са правени и пълнени от едноръкия готвач по специална рецепта. Донор е човекът, колко материал е дал за инвитро.
57
7
 
23
 
! Отговори
турист преди 6 години
В момента съм на почивка в Кипър. Със самолетния билет и хотела с включена закуска на 3 мин от плажа, храната на обяд, следобед сладоледи, разни други дребни и вечерята ми излиза по евтино от България. Това е една от най-евтините ми почивки и го няма този манталитет, камо ли някой да те ограби, пребие или да видиш пияни и грозни гледки на улицата или в хотела..
56
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е при демокрацията...
55
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаете ли къде е най вкусната храна ? В Мелник е . С кеф ще си дадете парите , ще си оближите пръстите и ще получите най красивата природа за десерт . Никой няма да ви прецака, просто ще ви влезнат в душата с памук . Уникално е -повярвайте . Аз се влюбих в този край и хора .
54
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди 2 години бяхме в Несебър . Не ни бяха проблем цените на ястията в заведенията,а цялата селяния със каненето на всяка крачка "заповядайте при нас " , цените на шезлонгите и чадърите , огромните сиви, червени хотели до самия плаж ..грозно е , нагло е ...повече няма да стъпим там
53
2
 
14
 
! Отговори
опалянка преди 6 години
еми идете в пловдив на лаута на балканска скара.там се лашка яко.шишче и филийка хляб 5.50.ако щеш.и като припаднеш от цените няма и медицински център да те свестят.мухахаха
52
1
 
12
 
! Отговори
Язека преди 6 години
Кафе аператив Онкъл Джордж...Ахахахахахаххаха