ЧЕЗ провери съоръженията в близост до училища и забавачки

Компанията в подготовка за началото на учебната година
10 сеп 2017 11:39, Петя Славова
2
ЧЕЗ провери съоръженията в близост до училища и забавачки
Снимка: Компанията

"ЧЕЗ Разпределение България" АД извърши извънредни обходи и огледи на съоръженията от електроразпределителната мрежа, които захранват учебни заведения, съобщиха от дружеството.

Проверени са били съоръженията около всички училища и детски градини, които се намират на обслужваната от компанията територия в Западна България. Констатираните забележки са отстранени незабавно.

"Целта на проверката, която се осъществява в началото на всяка учебна година, е да се потвърди, че съоръженията по електроразпределителната мрежа са в пълна техническа безопасност и че сме взели всички превантивни мерки, за да гарантираме безопасността на нашите деца и да предоставим качествено електрозахранване на клиентите", е посочил Васил Василев, директор "Експлоатация и поддържане" в ЧЕЗ Разпределение България, цитиран в съобщението.

Сигнали при забелязани нередности по съоръжения на компанията могат да бъдат подавани на денонощната информационна линия 0700 10 010, на имейл адрес zaklienta@cez.bg и в центровете за обслужване на клиенти, припомнят от пресцентъра на ЧЕЗ България.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
:):) преди 1 година
чудно ако кажат ,вдигат заплатитв на Даскалите как ще св приеме думичката Даскал. Или започва подготовката на Даскалата вместо училищата.
1
0
 
2
 
! Отговори
гого преди 1 година
стига с тез забавачки бе. Детска градина или ясла се казва.