Пети ден без следа от изчезналата перничанка

Върни се, обичаме те много, призова жена си Павел Христов
13 сеп 2017 08:05, Александър Попов
32
Пети ден без следа от изчезналата перничанка
Кадър: bTV

Вече пети ден няма следа от младата перничанка Лидия Гоцева, която изчезна от дома си рано сутринта на 8 септември. Съпругът ѝ Павел Христов разбрал за липсата й сутринта, когато станал в 5 часа сутринта за работа.

Предната вечер нищо не предполагало такава развръзка, била обикновена за семейството - вечеряли и си легнали.

"Не мога да си го обясня. Нямахме проблеми, нищо не ни липсваше", каза той пред "24 часа".

Още по темата

Жената страдала, че била безработна от 8 години. През това време тя отдала цялото си време за отглеждането на 8-годишната им дъщеричка.

Една от версиите на полицията е, че жената може да е изпаднала в депресия от това, че дълго била безработна.

Според Павел обаче едва ли този проблем е причината да изчезне, семейството не се оплаквало от безпаричие.

Майката на Лидия Райна Гоцева заяви преди два дни, че дъщеря й е напуснала дома си без пари и без лични документи. Единственото, което е взела със себе си е телефонът й, който е изключен.

Според роднините й най-вероятно Лидия е облечана с черни дрехи. Търсихме я навсякъде, където може да е отишла - при приятели, при роднини, каза Райна Гоцева.

"Върни се, обичаме те много", призова жена си Павел Христов, който не губи надежда, че Лидия ще бъде открита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бре тука един Анонимен пцуе друг Анонимен? Сам себе си ли пцуе?
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Следователи,А я плачем, га *** ук на салатата , оти жена ми е на работа и требе я да го ***.
23
0
 
4
 
! Отговори
Следователи, преди 6 години
ПОмислете ЗАЩО съпругът е плакал ( първата статия беше такава!) като сте правили оглед?.МЪжете, а и жените не плачат, когато съпругата(съпругът) изчезне: тревожат се,( мислят за бягство с нкг.) Да отправяш ПРИЗИВИ"върни се, обичаме те"... също е НЕЛЕПО.За да изчезне ЗРЯЛ човек, означава, че е отвлечен( как да се върне?) или ДОБРОВОЛНО е заминал НЯКЪДЕ. Или-( да не дава Господ!) вече не е на този свят.И ТОГАВА се плаче.
22
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може жената да е саботьорка от БСП, която цели да вдигне процента на престъпленията, с цел уронване на авторитета на ГЕРБ.
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
търсете я по италианските магистрали.СВОДНИЦИТЕ СА ВСЕ ПЕРНИЧАНИ.
20
3
 
5
 
! Отговори
СУПЕРХУЙ преди 6 години
До 17В грешка си, тука пишат основно стари хора, дето им е все тая за живота вече..... Млади хора едва ли пишат такива простотии.......
19
2
 
3
 
! Отговори
СУПЕРХУЙ преди 6 години
Дано да е жива и здрава, а деца има ли?
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забегнала е с някой от ФБ.
17
12
 
13
 
! Отговори
Таню преди 6 години
Облечана?!?... Пиши са "Облякана"... Въх!!!
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По добре да е жива и здрава, и да бие някъде шундака, отколкото да и се е случило нещо лошо!
15
4
 
65
 
! Отговори
Скаридов преди 6 години
Това е дребен битовизъм, раздухан от враговете на ГЕРБ. Доказахме,че в България разриваемоста на престъпленията е 99,99999%В Пловдив доказахме,че кучето е самоубило бизнесмена.Писмото в джоба му го потвърждава.В Септември,доказахме,че 6 годишно дете може да свали предпазителя на пистолет и да има сила да натисне спусъка.В Стрелча, доказахме че 11 г. дете има толкова дълги ръце,че може да натисне спусъка на пушка,дулото на която е към главата му.Моите са малко късички и аз не бих могъл.
14
1
 
49
 
! Отговори
PLANINITENABULGARIA преди 6 години
Коментариите сведетерстват за това, че опростачването в страната върви с ускорени темпове.
13
7
 
22
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До Анонимен 17 - няма как да споря с теб. Знаеш го от първо лице, единствено число, нали по.мак долен? *** е най нагледния пример за това, който си имал в живота си. Сигурно си го е слагала с комшията ви докато баща ти е берял тютюн? За това ли си толкова категоричен? А може би, и сега продължава? Къде? В Бурса или в Столипиново?
12
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и онзи по коледно новогодишните празници беше предложил брак на приятелката си, а след това тя отказала и му върнала пръстена. Тя тръгнала за нощна смяна на работа. Той я беше беше догонил с нож и я уби на пътя, а след това се правеше на заспал в тях. Май и този случай ще се окаже подобен. Съпругът я е убил, а след това се прави, че не знае нищо. Уж тя заминал в 2 часа, а разбрал за това в 5 часа. Наистина ли? имали кой да му повярва на този. Пернишкия-питек.
11
4
 
44
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Само по между другото - този "новинарски" сайт е диагноза на болното ни общество. Направих си труда да прочета "коментарите" и да кажа, че олигофрения ми се вижда слаба дума. Много, твърде много болни и психически увредени хора. Отвращава. А администрацията на сайта, може и да вземе отношение, но предпочита да предлага тези редки мозъчни по.връщни в името на свещения трафик. Отвратителни сте.
10
2
 
22
 
! Отговори
До 8 Анонимен преди 6 години
Затова ли са алчни, защото чрез закон сте забранили на дете, което няма баща по документи да търси бащинство по съдебен ред?! След навършването на 18 г давате срок от 3 години за да заведе дело за установяване на бащинство. Ако е от сиропиталище и не знае кой е баща му - как ще го открие в този срок?! Ами ако научи отнякъде кой е баща му когато е навършил 22 г вече?! Няма такава държава в света, която да ограничава правото да завеждаш дело за бащинство. Носете си имотите и парите в гроба!!!
9
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За синковеца на автожамбазина цялата полиция се беше активизирала и продължава да издирба похитителите при вече върнат отвлечен понеже "пострадалите" са мангизлии.Това семейство са обикновенни хора и не си дават зор.
8
10
 
23
 
! Отговори
Шерлок Хасан преди 6 години
Мъжа му го е убило и сега са праи на нещастно !!!
7
18
 
4
 
! Отговори
Dostoevski преди 6 години
Spoko ne si zaslujava da q tirsite. Jenata si e imala vrizka s drug. Tq trignala da si 4e6i onaq rabota a pik siprugat i tragnal da q tarsi. Ne si zaslujava.
6
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
8 години без работа в град до София, след като хора от цяла България отидоха там и работят. Явно наистина парите не са проблем и са решили да си гледат детето, а не да го разкарват по градини.Но как и защо я няма? Подобен случай има в испания- една жена излязла по пижама да види някого на външната врата (предполага се че някой който познава) и до там - Дано се появи жива и здрава.