Септември ще бъде юли: Градусите скачат до 37 през уикенда

От средата на следващата седмица ще застудее и завали
14 сеп 2017 18:12,
3
Септември ще бъде юли: Градусите скачат до 37 през уикенда
Снимка: архив "Булфото"

Горещо летни температури ни очакват на прага на есента. През уикенда температурите ще минат 30-градуса и дори ще доближат до 40-те.

Горещо и слънчево ще е и на първия учебен ден утре. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максимални температури между 29° и 34°.

През почивните дни ще се задържи слънчево и горещо, температурите ще се повишат още и максималните ще бъдат между 32° и 37°, по Черноморието малко по-ниски. Вятърът от изток-югоизток ще се усили и в Източна България ще е умерен, съобщи bTV.

В понеделник ще е все още горещо и предимно слънчево. В следобедните часове над западните райони ще се развие купеста облачност и на отделни места ще превали и прегърми.

През нощта срещу вторник и във вторник ще се усили вятърът от северозапад и с него ще започне да нахлува студен въздух. Облачността ще се увеличи и на места от запад на изток ще превали и прегърми.

Температурите ще започнат да се понижават, но все още в югоизточните райони ще е горещо.

В сряда ще има значителна облачност и на места краткотрайни превалявания. С умерен и силен северен вятър ще продължи да нахлува студен въздух и температурите значително ще се понижат, преобладаващите максимални ще бъдат между 18° и 23°.

През следващите дни тенденцията е за относително спокойно време, с разкъсана облачност, повече слънчеви часове и малко валежи, с по-голяма вероятност около 26-и. Температурите ще бъдат по-високи от обичайните.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми се мисли какво ще е времето след 20 - 30 години. Африка ще е влезла с пълна сила и зимата ще я гледат само на картинка. Даже и в скандинавските страни няма да и се радват на зимата много само по месец два.
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И септември пак ще бъде майза родния *** негодяй!