Лазар Влайков пребил още един човек, удрял го с бутилка

Семейството на потърпевшия смята, че над него имало "чадър"
15 сеп 2017 12:18,
57
Лазар Влайков пребил още един човек, удрял го с бутилка
Снимка: Dnes.bg

Името на бившия председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, който в момента е подсъдим заради убийството във Виноградец, се оказва замесено във все повече случаи на агресия и предполагаем "чадър" над него от страна на правораздаването.

Още по темата
Синът на Йордан и Лидия Бончеви е бил пребит от Влайков преди три години.

По думите на бащата Йордан Бончев, синът му влязъл в конфликт със служителка във винарна на Влайков, която обидил, псувайки – нея и самия Влайков. След това обаче Влайков му се обадил по телефона, за да се "разберат", а после отишъл с джипа си към къщата му, където имало конфликт между двамата – но само вербален.

Въпреки че Влайков отправил заплахи към сина му – да му почерни живота или дори изобщо той да му бъде отнет, двамата стигнали до извинение, стиснали си ръцете и дори отишли заедно до центъра на селото.

Конфликтът обаче не спира тук – за да празнува новата година синът на Бончев отново идва в селото, където е поканен от кума си да отиде в обувен цех, където се играело на карти. Там бил и Влайков, който като видял, че мъжът идва, се нахвърлил към него с думите: "Прасе, откога те чакам!" и двамата влезли в ръкопашен бой, при който Влайков бил повален на земята.

В този момент двама от мъжете с него обаче бутнали и сина на Йордан Бончев върху него, докато самият Влайков успял да се отскубне и да вземе бутилка от уиски, която счупил в главата на своя опонент, докато двама души го държали. След това продължил да го удря със счупената бутилка, разказва бащата на потърпевшия пред bTV.

На въпрос защо не са се опитали да осъдят Влайков за това, Бончев заяви, че такива постъпления са били направени, но "въпросният човек се оказа общински съветник и зад гърба му стоеше прокурорче от село Церово".

Познат юрист на семейство пък им казал, че срещу Влайков имало и други дела, но са прекратени - по простата причина, че има "чадър" над него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари