Лазар Влайков пребил още един човек, удрял го с бутилка

Семейството на потърпевшия смята, че над него имало "чадър"
15 сеп 2017 12:18,
57
Лазар Влайков пребил още един човек, удрял го с бутилка
Снимка: Dnes.bg

Името на бившия председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, който в момента е подсъдим заради убийството във Виноградец, се оказва замесено във все повече случаи на агресия и предполагаем "чадър" над него от страна на правораздаването.

Още по темата
Синът на Йордан и Лидия Бончеви е бил пребит от Влайков преди три години.

По думите на бащата Йордан Бончев, синът му влязъл в конфликт със служителка във винарна на Влайков, която обидил, псувайки – нея и самия Влайков. След това обаче Влайков му се обадил по телефона, за да се "разберат", а после отишъл с джипа си към къщата му, където имало конфликт между двамата – но само вербален.

Въпреки че Влайков отправил заплахи към сина му – да му почерни живота или дори изобщо той да му бъде отнет, двамата стигнали до извинение, стиснали си ръцете и дори отишли заедно до центъра на селото.

Конфликтът обаче не спира тук – за да празнува новата година синът на Бончев отново идва в селото, където е поканен от кума си да отиде в обувен цех, където се играело на карти. Там бил и Влайков, който като видял, че мъжът идва, се нахвърлил към него с думите: "Прасе, откога те чакам!" и двамата влезли в ръкопашен бой, при който Влайков бил повален на земята.

В този момент двама от мъжете с него обаче бутнали и сина на Йордан Бончев върху него, докато самият Влайков успял да се отскубне и да вземе бутилка от уиски, която счупил в главата на своя опонент, докато двама души го държали. След това продължил да го удря със счупената бутилка, разказва бащата на потърпевшия пред bTV.

На въпрос защо не са се опитали да осъдят Влайков за това, Бончев заяви, че такива постъпления са били направени, но "въпросният човек се оказа общински съветник и зад гърба му стоеше прокурорче от село Церово".

Познат юрист на семейство пък им казал, че срещу Влайков имало и други дела, но са прекратени - по простата причина, че има "чадър" над него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чета, и бития с бутилка е същото цвете.
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Активист на ГЕРБ,звъни на прокурор- Убих човек, какво да правя?- Имаш ли куче?- Не,но имам шест годишен син.- Ще свърши работа. Хайде и ще черпиш.
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой знае ли колко трябва да пребие, за да го вкарат там където му е мястото???
37
1
 
9
 
! Отговори
СУДЖУЦИ преди 6 години
И КРИМВИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ.ТАМ НЯМА ПОЧТЕНИ ХОРА.
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко Тиквата обичами захранвам го с мезета.Ако трябва *** съсичамама няма пак затвор колеги.Гербераст да се наричампърва радост е за мене.
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типичен гербаджия.
34
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типичен кадър от ГЕРБ ,рожба на кадровата политика на Цветан Цветанов -подобно на онзи търбух със суджуците ,и кмета на Септември ,на когото показаха цял списък с криминални регистрации...но какво от това !?! Щом недоразумението Антон Тодоров ,който написа цяла книга за далаверите на "Шайката" както ги нарече гербаджиите -стана депутат от групата на тези които плюеше ...за какъв морал да говорим повече ? това са хора нагли до безобразие -стотици и хиляди пъти по нагли от онези "Наглите "!!!!!
33
0
 
48
 
! Отговори
Gogo преди 6 години
Колко такива ги има в селата из цяла България....крадат,изнасилват,убиват....по брутално и от ***.......Няма ДЪРЖАВА,това е
32
0
 
29
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 6 години
Пазарджишки *** там явно още си живеят във "романтичните" 90
31
0
 
35
 
! Отговори
До 26 преди 6 години
Точно така мислех да напиша, да се съберат няколко юнака и с криваци да го наложат така, че да стане мек като памук. Защо са търпяли не знам. Това сърби, албанци, поляци, руснаци отдавна да го бяха наказали.
30
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Почти всяко семейство от пазарджиклиите има човек на работа в МВР, ПРОКУРАТУРА, СЪДЕБНА СИСТЕМА, ЗАТВОР.
29
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз отдавна съм стигнал до заключението, че прокурорите са най-големият бич за нашата държава. Това са прослойка хора, които взимат пари и не си вършат работата.Мафия има навсякъде, прокурорите са тези, които трябва да опитат да осъдят такива като тези двамата, влайков и другият бабаит. Прокурорите трябва да съдят и политици!
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
щото теснолинейката Ходи и до Банско !
27
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Влайков е за затвор, за убийство и предишни прегрешения.Ама и сина на Бойчев като гледам се е запътил с двата крака на там ... от тази история разбрахме, че някви селски мърлячи си спретнали меле, в което единия отнесал бутилка по главата ... голема работа.
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tipi4no sa 4ovek na gerb. No schte go pokriat nama da e v satvora gerb mu e sad garba
25
7
 
4
 
! Отговори
сложете безопасни преди 6 години
проверете за тежко терористични турски електромери вкл actaris ползват се за декодиране и озверяване..Да се демонтират веднага .имат черни холограми подържащи проникващи масови убиици от типа сниман да обсебва тн Влайков.Същите или подобни бяха ползвани з а озверяване на граждани в Истамбул..
24
0
 
47
 
! Отговори
: преди 6 години
Колкото и да го покриват, човек който е тръгнал по пътя на насилието , рано или късно стига до крайности, които другарите не са толкова навити да покрият.
23
0
 
43
 
! Отговори
Толерастия преди 6 години
Няма ли няколко смелчаци да го намерят тоя насаме и с тръби и една добра идея - чук за пържоли да го направят труден за рисуване. Без свидетели, просто да изглежда все едно е минал през месомелачка. Какво толкова, щом за него няма правосъдие, липсата да бъде запълнена от народен съд за да се възстанови баланса.
22
29
 
5
 
! Отговори
sofeto преди 6 години
Я каква бригада от путинско-позитански *** атакуват форумното пространство!!
21
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-н многоуважавания от мен Премиер информира ли се за всенародната любов към себе си? Дори постовете тук са показателни...... :)))