Бабаит: Полицай засича коли на "Тракия", заплашва с пистолет!

Засичал, защото не му правили път по магистралата
18 сеп 2017 10:30, Александър Попов
216
Бабаит: Полицай засича коли на "Тракия", заплашва с пистолет!
Колата на бабаита. Снимка: Facebook

Все по-често ставаме свидетели на нагли шофьори по пътищата, имаше пребити с метални тръби, ето че вече и пистолет се вади.

Столичанин разказа в социалните мрежи за потресаващ случай на магистрала "Тракия".

Той, както и няколко други шофьори, били засечени от автомобил, който сериозно застрашил живота им.

"На 17 септември, около 16:30 ч., на магистралата в района на Ихтиман, посока София, автомобил изпреварва отдясно колата зад мен. Виждайки, че ще продължи отдясно да изпреварва и мен, оставам в лявата лента. В момента, в който се изравнява с мен, започва да навлиза нарочно в лявата лента изтласкваки ме до мантинелата. Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продъжих да се движа по колата и снимах номера на водача и как изпреварва в аварийната лента. На влизане в София светофара на Цариградско и Горубляне блокира водача в колоната. Слизам да го запитам защо застрашава живота на семейството ми, както и другите пътници. Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране, баща, возещ семейството си. В момента, в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си, той вади пистолет и слиза от автомобила. След което обявява, че е полицай и ни засичал защото не сме му направили път".

По случаят е подаден сигнал към 8-мо районно.

"Моля, ако има и други застрашени от безрасъдното шофиране на този "шофьор", да не се бавят, а да подадат жалба в 8-мо районно и да свалим този индивид от автомобила. Моля споделяйте, защото гласноста е единственият механизъм работещ в тази държава".


216
Още по темата: магистрала Тракия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
0
 
2
 
! Отговори
Непознат преди 1 година
Познавам тоя псевдо митничар алкохолик
199
10
 
6
 
! Отговори
Познат преди 1 година
Ха ха - кой е "бабаита".Познавам лично човека, който "размахва" пистолета и мога да кажа, че по-спокоен и уравновесен човек от него почти не познавам. Трябва да се случи нещо наистина фрапиращо за да отвърне с някаква агресия. За да се стигне до такава ситуация, вероятно тея двамата са били големи джигити на магистралата. Досега не съм имал случай да карам по магистралата със 130-140 км/ч или по Цариградско шосе с 80-90 и да няма поне 3-4 като тея двамата, които да искат да ме прескочат.
198
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А кадрите от преди това защо липсват?

Редовната картинка колона от м....ци каращи в лявата лента защото в дясната има лава и тя се използва само за излизане и влизане на магистралата.

Искам да видя как спокойно и нормално си карате и този от никъде и без причина ви застрашава.
197
11
 
7
 
! Отговори
Спиро преди 1 година
Много разбирачи, много бабаити. Като карам и се питам дали не съм в Англия. Всички карат в лява лента, а изпреварват от дясно. Аварийната е за ниско прелитащи „самолети”. Тоя пък слезнал да му търси сметка. Кой си ти бе „Николайчо”......И после пуснал жалба. А защо първо не пусна жалба бе момко. А слезе да се разправаш и се на..ка.
196
9
 
11
 
! Отговори
момчил преди 1 година
В случая този дето се жалва е слязъл от автомобила си и е тръгнал на саморазправа с другият шофьор.И заедно с него е имало и друг човек, с когото най-вероятно са се познавали.Ами и аз да видя, че докато съм спрял срещу мен идват двама мъже на саморазправа и аз бих се защитал.Ако другият шофьор е нарушил правилата се подава сигнал в КАТ и ще му наложат глоба.А не да тръгнеш на саморазправа и после да ревеш, че другият се е защитил.Да се остави да го пребият ли?
195
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След 09.09.1944 година,комунистите дали властта в ръцете на криминални типове,за да репресират хората.Тогава народа казвал: " на простия му дай власт и му гледай сеира"(поведението). Та и тоя полицай явно на психотеста е минал между капките с препоръка от друг свисше полицай.
194
4
 
14
 
! Отговори
Хах преди 1 година
Поведението на полицая както е описано в статията е недопустимо , но съм сигурен , че ще излязат и подробности, защото този за да се нассере и да извади пистолет , най-малкото е бил заплашван
193
3
 
11
 
! Отговори
аз-ът преди 1 година
пак ще го напиша. Това че 2-ма сер.семи отиват да се саморазправят с 3-ти сер.сем на пътя в изблик на нерви, който пък пак в изблик на нерви вади пистолет не ме притеснява. Мила родна картинка както се казва. Това, че под тази статия има 20 цър.вула селски, които защитават размахалия оръжия и псуват "как можело па тоя да снима, да му прави мръсно" - ето това ме плаши. Няма спасения за вас неща.стници, ще си умрете в собствените си ***. Тази държава отдавна е на мутрите и се.ляните. Това е.
192
1
 
8
 
! Отговори
мЪжкардак преди 1 година
хах много са ми смешни тия вади пищова се едно ще стреля!!!
дрисък!
191
1
 
5
 
! Отговори
до 194 преди 1 година
А ти си представи, че имаш петдесет произволни дървета, засадени на 50 произволни различни места. Кои от тях ще дадат най-богата реколта? Точно така - правилните сортове дървета на правилно подбраната почва с правилен стопанин. Затова един математик не може да е държавник. Юлий Цезар много е разбирал от висша математика, нали? Но съвременното право е базирано на част от римското право? Ако един закон не работи, той се отменя и точка. Ако не спазваш закона - търпиш си последствията.
190
4
 
2
 
! Отговори
до Красимир преди 1 година
Красимире,(а и до всички четящи) представи си,че имаш трудна за решаване задача по висша математика и петдесет произволно избрани хора от улицата,които трябва заедно да я решат.Представи си също,че само един от тях е математик,способен да я реши.Според директната демокрация,ако 26 човека кажат,че отговорът е "1",което е грешно,значи групата трябва да даде такъв отговор.Според представителната демокрация обаче е възможно,26 човека да гласуват за математика, който сам да я реши и то правилно...
189
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички сте много смели, ама само на писане. Колко случая вече има и само гледате като зомбита. Такъв е българина.
188
0
 
19
 
! Отговори
Общество преди 1 година
Ще има последствия само ако се вдигне пушилка ,ама тоя си изяде хляба пистолет не се вади ей така само щото ти е малък другия пистолет някои хора си останаха в 90те години ама сега има айфони всеки е фотограф .Иначе ми се струва че ако нямаше патлак тоя бабаит е щял да го изкърти и щеше да е друго заглавието .
187
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дисциплинарно уволнение и съд за боклука
186
0
 
1
 
! Отговори
Красимир преди 1 година
media.snimka.bg/s1/5998/038239989.jpg?r=0
185
1
 
16
 
! Отговори
Т преди 1 година
Някой път някой няма да му даде място на тоя *** и ще се чуди как да си изкара ламарините от корема, но на никой няма да му пука за него. Иначе има провинения за поне 15 години затвор, но никой няма да си мръдне пръста.
184
8
 
9
 
! Отговори
Свиреп преди 1 година
Моля, какво ?! Ще ми вади пистолет ли ?! Ако не ме джасне в първата секунда, ще му разпръсна червата по пътя !!! Честно! А служебната му карта ще я търсят в ректума му!!! За да няма дебати кой пък съм аз - този, който счупи челюстта на полицай в парка на младежта в Русе през 1990-та. Щял да ме глобява, че пикая до дърво. Мина давност. Дърт съм вече, но все още не се давам.
183
3
 
7
 
! Отговори
Красимир преди 1 година
Настана време да се обедимим! Вашите деца имат нужда от вас! Вашите родители имат нужда от вас! България има нужда от вас! Сега и веднага, защото вие сте българският суверен и Вие носите цялата отговорност!
182
0
 
6
 
! Отговори
123 преди 1 година
До До 123

Да ти обясня ли какво значи самото име на агенцията и към кое министерство е?! Пък въпросът беше кой ги дава, нали?!
181
2
 
36
 
! Отговори
Й преди 1 година
АКО ТОЯ ГО УВОЛНЯТ,ЩЕ ПОВЯРВАМ,ЧЕ ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ,ЗАЩОТО Е ЗА УВОЛНЕНИЕ.МОЖЕ ЛИ ПОЛИЦАЙ ДА ЗААСТРАШАВА ЖИВОТА НА ГРАЖДАНИТЕ,ПИТАМ АЗ.ЧАКАМ ОТГОВОР ОТ М-Р РАДЕВ...