Бабаит: Полицай засича коли на "Тракия", заплашва с пистолет!

Засичал, защото не му правили път по магистралата
18 сеп 2017 10:30, Александър Попов
216
Бабаит: Полицай засича коли на "Тракия", заплашва с пистолет!
Колата на бабаита. Снимка: Facebook

Все по-често ставаме свидетели на нагли шофьори по пътищата, имаше пребити с метални тръби, ето че вече и пистолет се вади.

Столичанин разказа в социалните мрежи за потресаващ случай на магистрала "Тракия".

Той, както и няколко други шофьори, били засечени от автомобил, който сериозно застрашил живота им.

"На 17 септември, около 16:30 ч., на магистралата в района на Ихтиман, посока София, автомобил изпреварва отдясно колата зад мен. Виждайки, че ще продължи отдясно да изпреварва и мен, оставам в лявата лента. В момента, в който се изравнява с мен, започва да навлиза нарочно в лявата лента изтласкваки ме до мантинелата. Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продъжих да се движа по колата и снимах номера на водача и как изпреварва в аварийната лента. На влизане в София светофара на Цариградско и Горубляне блокира водача в колоната. Слизам да го запитам защо застрашава живота на семейството ми, както и другите пътници. Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране, баща, возещ семейството си. В момента, в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си, той вади пистолет и слиза от автомобила. След което обявява, че е полицай и ни засичал защото не сме му направили път".

По случаят е подаден сигнал към 8-мо районно.

"Моля, ако има и други застрашени от безрасъдното шофиране на този "шофьор", да не се бавят, а да подадат жалба в 8-мо районно и да свалим този индивид от автомобила. Моля споделяйте, защото гласноста е единственият механизъм работещ в тази държава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още по темата: магистрала Тракия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
1
 
3
 
! Отговори
Непознат преди 6 години
Познавам тоя псевдо митничар алкохолик
185
12
 
7
 
! Отговори
Познат преди 6 години
Ха ха - кой е "бабаита".Познавам лично човека, който "размахва" пистолета и мога да кажа, че по-спокоен и уравновесен човек от него почти не познавам. Трябва да се случи нещо наистина фрапиращо за да отвърне с някаква агресия. За да се стигне до такава ситуация, вероятно тея двамата са били големи джигити на магистралата. Досега не съм имал случай да карам по магистралата със 130-140 км/ч или по Цариградско шосе с 80-90 и да няма поне 3-4 като тея двамата, които да искат да ме прескочат.
184
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А кадрите от преди това защо липсват? Редовната картинка колона от м....ци каращи в лявата лента защото в дясната има лава и тя се използва само за излизане и влизане на магистралата. Искам да видя как спокойно и нормално си карате и този от никъде и без причина ви застрашава.
183
12
 
8
 
! Отговори
Спиро преди 6 години
Много разбирачи, много бабаити. Като карам и се питам дали не съм в Англия. Всички карат в лява лента, а изпреварват от дясно. Аварийната е за ниско прелитащи самолети. Тоя пък слезнал да му търси сметка. Кой си ти бе Николайчо......И после пуснал жалба. А защо първо не пусна жалба бе момко. А слезе да се разправаш и се на..ка.
182
10
 
12
 
! Отговори
момчил преди 6 години
В случая този дето се жалва е слязъл от автомобила си и е тръгнал на саморазправа с другият шофьор.И заедно с него е имало и друг човек, с когото най-вероятно са се познавали.Ами и аз да видя, че докато съм спрял срещу мен идват двама мъже на саморазправа и аз бих се защитал.Ако другият шофьор е нарушил правилата се подава сигнал в КАТ и ще му наложат глоба.А не да тръгнеш на саморазправа и после да ревеш, че другият се е защитил.Да се остави да го пребият ли?
181
5
 
15
 
! Отговори
Хах преди 6 години
Поведението на полицая както е описано в статията е недопустимо , но съм сигурен , че ще излязат и подробности, защото този за да се нассере и да извади пистолет , най-малкото е бил заплашван
180
4
 
12
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
пак ще го напиша. Това че 2-*** сер.семи отиват да се саморазправят с 3-ти сер.сем на пътя в изблик на нерви, който пък пак в изблик на нерви вади пистолет не ме притеснява. Мила родна картинка както се казва. Това, че под тази статия има 20 цър.вула селски, които защитават размахалия оръжия и псуват "как можело па тоя да снима, да му прави мръсно" - ето това ме плаши. Няма спасения за вас неща.стници, ще си умрете в собствените си ла.***. Тази държава отдавна е на мутрите и се.ляните. Това е.
179
2
 
9
 
! Отговори
мЪжкардак преди 6 години
хах много са ми смешни тия вади пищова се едно ще стреля!!!дрисък!
178
2
 
6
 
! Отговори
до 194 преди 6 години
А ти си представи, че имаш петдесет произволни дървета, засадени на 50 произволни различни места. Кои от тях ще дадат най-богата реколта? Точно така - правилните сортове дървета на правилно подбраната почва с правилен стопанин. Затова един математик не може да е държавник. Юлий Цезар много е разбирал от висша математика, нали? Но съвременното право е базирано на част от римското право? Ако един закон не работи, той се отменя и точка. Ако не спазваш закона - търпиш си последствията.
177
5
 
3
 
! Отговори
до Красимир преди 6 години
Красимире,(а и до всички четящи) представи си,че имаш трудна за решаване задача по висша математика и петдесет произволно избрани хора от улицата,които трябва заедно да я решат.Представи си също,че само един от тях е математик,способен да я реши.Според директната демокрация,ако 26 човека кажат,че отговорът е "1",което е грешно,значи групата трябва да даде такъв отговор.Според представителната демокрация обаче е възможно,26 човека да гласуват за математика, който сам да я реши и то правилно...
176
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички сте много смели, ама само на писане. Колко случая вече има и само гледате като зомбита. Такъв е българина.
175
1
 
20
 
! Отговори
Общество преди 6 години
Ще има последствия само ако се вдигне пушилка ,ама тоя си изяде хляба пистолет не се вади ей така само щото ти е малък другия пистолет някои хора си останаха в 90те години ама сега има айфони всеки е фотограф .Иначе ми се струва че ако нямаше патлак тоя бабаит е щял да го изкърти и щеше да е друго заглавието .
174
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дисциплинарно уволнение и съд за ***
173
1
 
3
 
! Отговори
Красимир преди 6 години
media.snimka.bg/s1/5998/038239989.jpg?r=0
172
2
 
17
 
! Отговори
Т преди 6 години
Някой път някой няма да му даде място на тоя *** и ще се чуди как да си изкара ламарините от корема, но на никой няма да му пука за него. Иначе има провинения за поне 15 години затвор, но никой няма да си мръдне пръста.
171
9
 
10
 
! Отговори
Свиреп преди 6 години
Моля, какво ?! Ще ми вади пистолет ли ?! Ако не ме джасне в първата секунда, ще му разпръсна червата по пътя !!! Честно! А служебната му карта ще я търсят в *** му!!! За да няма дебати кой пък съм аз - този, който счупи челюстта на полицай в парка на младежта в Русе през 1990-та. Щял да ме глобява, че пикая до дърво. Мина давност. Дърт съм вече, но все още не се давам.
170
4
 
8
 
! Отговори
Красимир преди 6 години
Настана време да се обедимим! Вашите деца имат нужда от вас! Вашите родители имат нужда от вас! България има нужда от вас! Сега и веднага, защото вие сте българският суверен и Вие носите цялата отговорност!
169
1
 
7
 
! Отговори
123 преди 6 години
До До 123Да ти обясня ли какво значи самото име на агенцията и към кое министерство е?! Пък въпросът беше кой ги дава, нали?!
168
3
 
37
 
! Отговори
Й преди 6 години
АКО ТОЯ ГО УВОЛНЯТ,ЩЕ ПОВЯРВАМ,ЧЕ ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ,ЗАЩОТО Е ЗА УВОЛНЕНИЕ.МОЖЕ ЛИ ПОЛИЦАЙ ДА ЗААСТРАШАВА ЖИВОТА НА ГРАЖДАНИТЕ,ПИТАМ АЗ.ЧАКАМ ОТГОВОР ОТ М-Р РАДЕВ...
167
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На магистрала има специални правила за движение. Но изглежда тези правила никой не ги знае или ако ги знае не ги спазва. По вашите магистрали когато си идвам в БГ карам не повече с 90 до 100 км. Те не отговарят на никакви стандарти за такова съоръжение. Първото което е платната са тесни. Второ на дунавски вълни и кръпки са където може да изхвърчиш от платното. Трето тези магистрали са правени по бай Тошово време за по малък трафик. Това не са скоростни магистрали по скоро второкласен път.