Бабаит: Полицай засича коли на "Тракия", заплашва с пистолет!

Засичал, защото не му правили път по магистралата
18 сеп 2017 10:30, Александър Попов
216
Бабаит: Полицай засича коли на "Тракия", заплашва с пистолет!
Колата на бабаита. Снимка: Facebook

Все по-често ставаме свидетели на нагли шофьори по пътищата, имаше пребити с метални тръби, ето че вече и пистолет се вади.

Столичанин разказа в социалните мрежи за потресаващ случай на магистрала "Тракия".

Той, както и няколко други шофьори, били засечени от автомобил, който сериозно застрашил живота им.

"На 17 септември, около 16:30 ч., на магистралата в района на Ихтиман, посока София, автомобил изпреварва отдясно колата зад мен. Виждайки, че ще продължи отдясно да изпреварва и мен, оставам в лявата лента. В момента, в който се изравнява с мен, започва да навлиза нарочно в лявата лента изтласкваки ме до мантинелата. Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продъжих да се движа по колата и снимах номера на водача и как изпреварва в аварийната лента. На влизане в София светофара на Цариградско и Горубляне блокира водача в колоната. Слизам да го запитам защо застрашава живота на семейството ми, както и другите пътници. Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране, баща, возещ семейството си. В момента, в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си, той вади пистолет и слиза от автомобила. След което обявява, че е полицай и ни засичал защото не сме му направили път".

По случаят е подаден сигнал към 8-мо районно.

"Моля, ако има и други застрашени от безрасъдното шофиране на този "шофьор", да не се бавят, а да подадат жалба в 8-мо районно и да свалим този индивид от автомобила. Моля споделяйте, защото гласноста е единственият механизъм работещ в тази държава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още по темата: магистрала Тракия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
1
 
17
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
До Анонимен 125Нормален български ден.----Колега прав си , ама не съвсем. Верно е, че е всекидневие, ама само виж цър.вулите отдолу, как защитават "полицая", макар, че и пожарникар да е вся тая -кое му е НОРМАЛНОТО. Нацията се напълни със прости с.еляци и шушляци, плочкаджии и тенекеджии, квартална аристокрация -които си мислят, че с наглост и арогантност всичко е ок. Не виждаш ли, тях ги сърби наср.ания г.ъз , че този е снимал с камера, бабаитлъка им не върви вече, това ги е яд тях ?
125
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A ako se okaje Che ne policai shte se izvinite li a Marsha
124
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някакво доказателство ,че е полицай -щото освен думите на единия кресльо в спора -поне за сега други факти по случая няма !
123
2
 
4
 
! Отговори
Rusvaren преди 6 години
Ami nali imate camari, helikoptari i oktakoptari, we...za ko vi sa...nali imate i izstrebiteli...?
122
2
 
32
 
! Отговори
1 преди 6 години
В България само гласността дава резултата и снимките и клиповете. Иначе добре платеният чиновник не се мърда. Браво на момчето, че се е осмелило да даде гласност.
121
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормален български ден. Все някога ще се случи кухолейков БеГе милиционер с пищов да се засече със същия кухолейков милиционер също с пищов по улиците. Те тогава ще има новина.
120
1
 
3
 
! Отговори
ACAB преди 6 години
100 кръв/100 броня
119
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бързал е за протест
118
2
 
35
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Ако и след този случай този бабаит продължи да е полицаи....министъра да си подава оставката....Да се чудиш....този който трябва да е за пример на пътя....той и пистолет вади....По далеч от системата....
117
23
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
щом не се е легитимирал значи не е полицай,а щом не е полицай може да си кара както си иска---и ще си мълчите и няма да има какво драскате
116
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иначе слиза с пистолета....
115
1
 
46
 
! Отговори
Гербер Ентусиаст преди 6 години
Бъркате нещо! Полицаят само се е возел в колата, карало я е едно момченце на 6 години! В момента психолози го разпитват в Синя Стая.
114
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По темата: Автора на жалването до момента, в който е слязъл да крещи на лицето бе твърде прав да се оплаче! След това обаче решил с още един бияч да отиде и да крещи, а ако не беше оръжието /което според мен е поредната кретения на 3мата участници в цялата случка/ вероятно щеше да стане побой! Ако ви се случи нещо такова- звъните на 112, казвате номера, марката и модела на автомобила и описвате случката. Не карате зад кретена! Не го следите и не го притискате! След 2-3ч поискайте отговор от112
113
3
 
32
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
Заплати ли.....само мизерия за вас едноклетъчни полицайчета.
112
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо да не го снимат?Ако реши да ги застреля,най-вероятно после ще лъготи,че са му откраднали пистолетът или че въобще не е бил той.След това ще натрупа увереност ще започне да екзекутира хора за по-дребни провинения.Например,че не са му направили отстъпка в магазина... Защото е полицай.
111
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече приеха за аварийната лента, само затова трябва да го глобят 1000 лева.
110
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
един юнак беше извадил пистолета на кръстовището на Симеоновско шосе и Околовръстен път преди строежа му че го е засякъл преди това : Мама миа : този се оказва от Сикрес сървиз американец който плаши а юнака син от голяма стройтелна фирма Станилов и след 30 минути го арестуват и му завеждат дело за заплаха за убийство. Даже и известния адвокат Илиян Василев не можеше да го спаси
109
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицай, с такова поведение трябва да бъде уволнен веднага. МВР не възпитава и не търпи пътни хулигани уронващи авторитета на министерството в редовете си.
108
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, ако караш с 80 - лош шофьор, пречкаш се на буйните! Ако караш със 180 - полицай! Още по обидна квалификация! Какъв груй искате, не знам?!
107
2
 
10
 
! Отговори
ВИП Сутеньора преди 6 години
Предлагам на всички смелчаци тук да спретнем един многобой балйкански - всеки срещу всеки, да спадне напрежението.