Баща остави без надзор сина си в парка. Арестуваха го!

Момчето е било настанено в Център от семеен тип
18 сеп 2017 14:00,
29
Баща остави без надзор сина си в парка. Арестуваха го!
Снимка: архив Булфото

Баща заведе сина си на разходка в парка и си тръгна. Малко по-късно той е арестуван, защото е оставил детето без надзор.

Случката се разиграла в петък в Кърджали. Около 18 часа 27-годишния мъж завел 6-годишното момче в парк "Простор" на разходка и си тръгнал, съобщиха от МВР-Кърджали, цитирани от "Фокус".

За случая бил подаден сигнал в полицията. Момчето било прибрано веднага, а служители от Отдела за закрила на детето предприели действия по настаняването му в Център от семеен тип.

Бащата, изоставил детето си, е задържан в полицейското управление.

Криминална полиция продължава работата по случая.

Подробности около ситуацията и мотивите на бащата да остави детето в парка засега не се съобщават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
3
 
! Отговори
Do 19 преди 6 години
Като имаш деца ще разбереш защо.Освен това навремето беше друго. Вярно е и тогава имаше престъпления и страх от отвличания, бой, кражби и тн. Но ставаше въпрос предимно за случайни хулигани, роми или някой луд. Сега вече има всякакви, педофили, трафик на хора, насилствена детска проституция и всякакви организирани банди, децата са най-лесна плячка.
19
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Малолетни и непълнолетни са две различни неща.
18
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да кажем така-милицията се е престарала. Едно време стояхме на двора, и сами си играехме, защо и сега да не е така. На 6 години и сам съм бил на двора, и сам ходих до английската забавачка.Ако се казва,че трябва да има родител винаги с детето е смешно-по закон си дете до...18г, значи ли,че 17 годишните не могат да са сами.Примерно младеж и момиче на 17 години отиват на среща, и да бъдат придружавани от двама родители. Милицията да не се престарава и преиграва, нормално е дете да си играе и само
17
3
 
0
 
! Отговори
до 15 преди 6 години
Няма нужда да се крещи по селски от балкона да се прибира, като си има телефони. А в магазините деца си има, но не и с бележки-децата не са ***, и помнят, или сами преценяват какво да купят. Ключ не се държи на врата, защото децата имат вече по много ключове, и се държи на халка в джоба. А в квартал Гео Милев през лятото децата си стоят спокойно по тъмно, и проблеми си няма.
16
0
 
7
 
! Отговори
до Амонимен 15 преди 6 години
Има я тая носталгия точно към тези неща и в мен от време на време, но си казвам, че всяка една диктатура по принцип мачка леката, в частност и битовата престъпност многоуспешно. Значи ли това, че трябва да търсим диктатурата, за да няма образно казано толкова айдуци. По времето на Хитлер в Германия леката и битова престъпност е била сведена до минимум. Като че ли обаче не ща Хитлер да се връща.
15
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви времена настанаха?! Изчезнаха децата с ключ на врата, в магазина не се среща само дете с бележка и пари в торбичката. Изчезнаха подвикванията от балкона Мишоо, прибирай се! и Ей сегааа Прибираха се сами по тъмно от съседната площадка и глъчката огласяше квартала.А сега пък родителите били виновни, че оставят децата си да играят.Навремето всички ли сме били престъпници?
14
3
 
10
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
До онбашиятав провинцията е много по-вероятно хората да дават повече свобода на децата си и да ги оставят да играят сами, защото е доста по-спокойно. особено в средните и по-малките градчета и села.
13
3
 
3
 
! Отговори
Racet преди 6 години
Lajete.
12
1
 
12
 
! Отговори
Родител преди 6 години
Продължение : Така с часовника детето може да ни се обади по всяко време. Мога да кажа, че самостояелността му даде увереност в себе си и изгради нормално самочувствие, че миже да се справя. И това благодарение на невероятната възможност да живеем на място където детето може да бъде самостоятелно. Не съдете прекалено строго родители които искар да подтикнат детето си към самостоятелност и не ходят след него като притурка на всяка крачка.
11
5
 
8
 
! Отговори
Родител преди 6 години
До Анонимен 10: Това с плачешото дете в 22 часа е наистина неприятна ситуация, но ние също живеем в затворен комплекс и нашето 7 годишно дете играеше до онзи ден / 15 септ / почти по цял ден и се прибираше само да яде и да спи. И ние сме го оставяли за по един час сам на двора докато напазаруваме и то не защото искаме да го оставим, а защото не можем да го отскубнем от игрите му. За целта още в началото на лятото го оборудвахме с часовник със сим карта.
10
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля,моля,преди 2 дни една модерна майка си остави момиченцето само да играе в затвореният комплекс където живеем,и то плачеше самичко пред вратата на входа на блока в 22часа в тъмното!!
9
1
 
33
 
! Отговори
някой преди 6 години
Единственото, за което са ме издирвали по един час нашите като малък, беше за да ми бутнат някоя филия в ръцете, иначе не се сещахме да се прибираме от сутрин до вечер. От 6-годишен ходех сам на училище и на тренировки през целия Плевен.
8
6
 
8
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
мислех че подобна умнокрасива гейзерщина може да се случи само в софия, но вече и провинцията е нездраво място където децата не могат да играят сами
7
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най- големият проблем на държавата е решен! Всички родители на 6-годишни, играещи в парка, в панделата! Да живей МВР!!!
6
2
 
36
 
! Отговори
Стар преди 6 години
И аз съм от онова поколение, което играеше без надзор от сутрин до вечер.В първи клас имах един ключ от къщи, който беше окачен на врата ми, за да не го губя. И не бях само аз с такъв ключ.... Сам си ходех на училище и сам се прибирах. Не си спомням някой да ме е водел/прибирал.Как никой не ни закачаше и не ни отвличаше, не знам. Е, чат-пат батковците ни обираха стотинките от джобовете, но после им дърпаха ушите. И чичковците от милицията биеха, не смеехме да им се репчим.
5
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някой арестуваше родители, защото си оставят децата да играят, преди 20 години, щеше да протести.
4
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
WTF, аз на 6 години играех в парка до къщата по цял ден с другите деца. Буквално, от 8 сутринта, до 9 вечерта, с кратки апузи, като поогладнеем. Работелите, само се подаваха и ни викаха по имена, ако имаше нещо. Но общо взето, това ни бе всекидневието. Сега, за това, ще ме арествуват .. ай сиктир.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До1. На работа
2
0
 
12
 
! Отговори
тр мама преди 6 години
тр драмите са като вселената
1
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майката къде е?