Тинейджъри на съд: Свили 1,70 лв., купили кафе, изпили го

Заплашили мъж, че ще го убият, ако не им даде ракия
19 сеп 2017 07:42,
36
Тинейджъри на съд: Свили 1,70 лв., купили кафе, изпили го
Снимка: Булфото, архив

Двама непълнолетни младежи отиват на съд за извършен грабеж.

Обвинението срещу тях е за това, че на 23 март 2017 г. около 2.00 часа след полунощ в Угърчин откраднали монети на обща стойност 1,70 лв. мъж.

Нещо повече: заплашили, че ще ги вземат със сила - ритане, блъскане и замерване с цепеници и камъни и заплахи: "Ако не ни дадеш, ще ти режем главата", заплашили хлапетата.

Двамата обвиняеми били на гости в свой познат, където пили бира. Вечерта тръгнали да се прибират и по пътя решили да влязат в дома на пострадалият, за да вземат пари за пиене. Познавали собственика, защото единият обвиняем му помагал преди време - чистил му двора, носил му дърва. Влезли в двора като прескочили през оградата. Едното момче отвило бушоните и осветлението в къщата изгаснало. Двамата започнали да тропат и блъскат по входната врата на къщата.

След това единият младеж натиснал единия прозорец, отворил го и влязъл в стаята и от една кутия взел някакви монети. През това време обвиняемия другият  успял да отвори с ритане вратата и влизайки вътре се сбил с пострадалия, като му казал: "Дай ми 5 лева, дай ми хляб, дай ми ракия, ако не ни дадеш, ще ти режем главата".

Докато се борил с едното момче, пострадалият видял, че през прозореца е влязло друго момче и тръгнало към него.

Невръстните апаши взели и една кутия с лекарства, тъй като мислили, че в нея има пари. След това двамата обвиняемия излезли навън, взели от наредените пред входната врата цепеници и започнали да замерват пострадалия с тях. С откраднатите монети си взели кафе от кафе-автомат и го изпили.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а онея в парламента с милионите ...?или както винаги те са недостижими
24
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ТЕЗИ ОТ ШОКОЛАДОВИТЕ БЪЛГАРИ ЛИ СА???? НЯМА СЪМНЕНИЕ СИГУРНО СА ТЕ. ДРУГ НЕ БИ ГО НААПРАВИЛ.
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но и така е написано "свили", все едно са ги преджобили криейки се, а те са изпозлвали сила и принуда - грабеж, проникване с взлом. не смекчавайте вината им още в заглавието, щото между "любили" и "изнасилили" знаете ли колко голяма е разликата!?
22
0
 
19
 
! Отговори
Грамота преди 6 години
По неграмотно написана статия не съм чел!?Това е най-четената и-нет медия!Ало, г-н редактор на колко бири си?
21
1
 
27
 
! Отговори
До 25 (ZA 1,70 NA) преди 6 години
първо се научи да пишеш поне полу грамотно после обяснявай как да се подхожда към малцинствата. Двете ***, независимо от етноса им, трябва да бъдат наказани с цялата тежест на закона, не защото са откраднали 1,70лв. ами заради заплахи, нанасяне на телесна повреда, шокът на пострадалия (най-вероятно пенсионер), опит за убийство (замеряне с цепеници) и прочие. Малцинствата трябва да научат, че освен права имат и задължения. Айде със здраве и отивай да завършиш поне 6ти клас.
20
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ZA 1,70 NA SAD,A ZA *** PARICNA GARANZIA.S MALZINSTVOTO TRYABVA DA SE RABOTI,DA SE OGRAMOTYAVAT,A NE DA SE NAKAZVAT.
19
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не отиват на съд заради 1.7 , а защото са влезли с взлом, заплашвали са човека с убийство и са го били!!! Има малка разлика ,нали?
18
2
 
43
 
! Отговори
ЦЪРВУЛ преди 6 години
Мисля че е време такива въглени да си ходят там където им е мястото, а именно в затвора!Престъпността в България благодарение на въглените в достигнала критично ниво на нетърпимост. Ще дойде време когато народа ще се вдигне и ще избеси всички въглени задно с техните поддръжници начело с БХК, Хюманс Райтс Уоч и прочие продажна и.змет и п.аплач! Не на ЦИ.ГАНИЯТА!
17
15
 
3
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Aman be..... za 1.7 leva pocnavte da se e.avate e BRAVO daleku stignavte...
16
3
 
26
 
! Отговори
Коце кмета преди 6 години
Това са избиратели на ГРОБ с тъмен загар, за тях това са културни особености, под благия поглед на благодетеля Тиква. С любезното съдействие на ОП, обединените ***.
15
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1.70 са откраднали, разбили са врата, влезли са със взлом, заплашили са с убийство...а той ако бе ги заковал с по 1 куршум за стената щяха го съдят все едно човек е убил...
14
6
 
27
 
! Отговори
MAD преди 6 години
БОЙКО ,БОЙКО ВИЖ СИ ПОСЛЕДСТВИЯТА ДО КЪДЕ НИ ДОКАРА , НЕКАДЪРНИКО ПРОДАЖЕНБЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСПБЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦИГ-АНИБОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРАНА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МУ ТРЯБВА ЧЕСТНО И СПРАВЕДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО . ПРАВЕТЕЛСВТО КОЕТО ДА МИСЛИ ЗА ЧЕСТНИЯ И РАБОТЕЩ БЪЛГАРИН. ПРАВИТЕЛСТВО СЪЗДАДЕНО ОТ РАБОТНИЦИДА СЕ БОРИМ ЗА ЧИСТА БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ И МАФИЯТА МУ
13
10
 
13
 
! Отговори
Няма прошка закокошк преди 6 години
Ако бяха откраднали една държава като другаря Костов или 90 милиона като един друг другар - Рум. Овч. никой нямаше да ги съди.Но за левче съдиите ни са безпощадни.
12
9
 
11
 
! Отговори
Туск преди 6 години
За кокошка няма прошка, за милиони няма закони. Ако бяха откраднали 1.7 млн лв. примерно. Не само, че нямаше да ги съдят, ами нямаше и с пръст да посмеят да ги пипнат.
11
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една ядрена бомба и трябва на тая държава.
10
0
 
29
 
! Отговори
anton преди 6 години
"обща стойност 1,70 лв. мъж." ???
9
3
 
23
 
! Отговори
не е обречена преди 6 години
До НародеБългарина много търпи,ама като му писне и става страшно!Много страшно!
8
1
 
35
 
! Отговори
Народе преди 6 години
България е безвъзвратно обречена на тия паразитиращи множащи се като *** шведи. Вече е твърде, твърде късно за промяна.... Дори ча.аветата им стават от ден на ден все по-нагли и безскруполни в проклетиите си. Напаст е твърде меко да се каже. По-скоро масова адска епидемия за българския народ... Не успяха в цял свят да си направят държава, но у нас вече са на път да го направят. Това е реалността за жалост.
7
3
 
19
 
! Отговори
Народе преди 6 години
България е безвъзвратно обречена на тия паразитиращи множащи се като *** шведи. Вече е твърде, твърде късно за промяна.... Дори *** им стават от ден на ден все по-нагли и безкруполни в проклетиите си. Напаст е твърде меко да се каже. По-скоро масова адска епидемия за българския народ... Не успяха в цял свят да си направят държава, но у нас вече са на път да го направят. Това е реалността за жалост.
6
4
 
27
 
! Отговори
бившо ченге преди 6 години
До Анонимен 1Не знам шведи ли са,роми ли са,или са си най-обикновени ц.иг.ани,но навремето такива не ги съдехме!Не си струваше!Само лобут до откат!!