Купон, музика... баща празнува бебе, но МВР-то бди

Дошли след сигнал, разменили реплики с купонджиите и....
Обновена: 21 сеп 2017 09:52 | 21 сеп 2017 09:45,
108
Купон, музика... баща празнува бебе, но МВР-то бди
Пребитият Светослав Петров. Кадър: Нова тв

Светослав Петров от Пазарджик се оплака, че е станал жертва на полицейско насилие. Инцидентът станал преди дни, вечерта, след като разбрал, че му се е родило второ дете.

"Бяхме пуснали музика от телевизора. Дъщеря ми, на 7 г., спеше в съседната стая. По едно време започна да се чука на вратата. Появиха се двама полицаи, но не се легитимираха. Взеха ми личната карта", разказа Петров пред Нова тв.

Той попитал на какво основание искат да му съставят акт. Казали му, че има сигнал за висока музика. След размяна на реплики, един от полицаите бутнал Петров и му викнал: "Ти си бил много отворен".

Светослав им заявил, че нямат право, да го задържат, но му сложили белезници и го откарали в районното.

"Там ме ритнаха в краката, загубих равновесие, паднах на замята. Започнаха да ме бият. Удряха ме. Като се свестих, ми дадоха да подпиша куп документи", разказа Петров.

Приятелите му го чакали пред районното. С него отишли в Бърза помощ. Лекарите му издали медицинско. Петров се обърнал към адвокат и подал жалба в районната прокуратура.

По случая е разпоредена проверка, обяви Мирослав Стоянов, говорител на полицията в Пазарджик.

По думите му на няколко пъти във фаталната нощ имало сигнали за висока музика от жилището на Светослав. Полицаите отишли на проверка. Няколко минути правили опити да се свържат с компанията вътре, но безуспешно.

От ОДМВР-Пазарджик уточниха, че Петров е бил задържан в 3:30 ч. От отвеждането му от вкъщи до освобождаването минал един час. Предстоят разпити на полицейските служители, за да бъде разплетен случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Стоян: тоя пич да си прочете отново коментарите, за да си види нивото на образованието.
88
0
 
7
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Едно е сигурно.Този никога повече няма да тормози съседите с музика.
87
3
 
6
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Между бития и полицаите има размяна на реплики...Е , тук е заровено кучето.Отворкото си го е заслужил.Да тормозиш съседите и да разкарваш полицайте в 3ч. посред нощ ,вместо полицайте да си почиват....
86
6
 
19
 
! Отговори
Ddd преди 6 години
Когато трябва да се разправят с роми, полицаите са по-кротки от агънца, но в случая е българин и то сам така че, дай да го поотупаме.
85
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицайте би трябвало да го предупредят вежливо и културно и ако има проблем да му сложат белезници и да му напишат глоба в полицейският участък или да го предоставят на следоватл,прокурор и съд заедно със всички подробности на служебните им задължения.Те се държат като селаки бекове " ти на отворен ли се правиш" и следват шутове и юмруци.И после защо хората не обичат полицайте.Щото на обикновените хора им се правят велики а на истинските престъпници им целуват краката и им носят кафе.
84
4
 
4
 
! Отговори
Стоян преди 6 години
До Роки Балбоа , Виждаш ли се чиче комплексите на къде ти избиват и не само на теб за жалост , на полицаи , и на много други уж държавни служители сте за смях , щял да ми разбие главата .. Първо не можеш , второ не си ми на образованието и нивото за да имаш какъвто и допир до човек като мен. Още две поколения ще трябва да се родят за да се прочисти кръвта хаха ЧАО ЧИЧЕ
83
4
 
2
 
! Отговори
Стоян преди 6 години
А защо пък някои трябва да се съобразява с теб ? В коя цивилизована държава викаш ще яде масаж ? По твойто логика България е изключително цивилизована значи? Да ама за жалост не е, няма и да бъда ,и да НАЙСТИНА ИМА ДОСТА ПОЛИЦЕИСКИ ПРОЙЗВОЛ и не само в полицията и в затворите е същото дори ПРЕД МЕН СА НАСЪРЧАВАЛИ ПАЗАЧИТЕ ДА БИЯТ БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ , НИКОГА НЯМА ДА СМЕ ЦИВИЛИЗОВАНИ ПОВЯРВАЙ МАМИН ЗЛАТЕН Х-Х
82
4
 
0
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Не случайно военни и полицаи се съдят според военен закон, който е по-строг, а не според гражданския. Защото имат огромна власт, дадена им от обществото и с нея, при злоупотреба, могат да навредят много повече от всеки друг, защото жертвата им ще е длъжна да им се подчинява. Този човек е бил длъжен да им се подчини, да бъде отведен и бит. Затова пагонът има чест и нарушители под пагон трябва тежко да се наказват. Гражданите също, но по гражданския закон, а за по-високо ниво на шума следва глоба
81
2
 
7
 
! Отговори
г-н Брутализъм преди 6 години
До СтоянВиж си правописа бе ***. И такива взели акъл да дават. Във всяка цивилизована държава този щеше да реве като хималайска мечка я от глоби, я от масаж. Колко хора трябва да се съобразяват с него в 03.30 ч.. Ако не са го били полицаите рано или късно щеше да го бие някой изнервен съсед. А ТИ СТОЕНЧО ВЗЕМИ СЕ СКРИЙ В ДУПКАТА СИ, ОТ КЪДЕТО СИ ИЗПЪЛЗЯЛ.
80
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такова нещо се снима на видео с телефона Като види че се снима полицят не смее да върши глупости Научете се най после да снимате когато имате конфликт с някого , особено държавни служители
79
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това ни е нацията хората отидоха из чужбина останаха такива индивиди които не заслужават да дишат въздуха ни ,в нормална държава дори за висок говор щяха да го приберат и прилична глоба да си плати
78
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Дъщеря ми, на 7 г., спеше в съседната стая. " - виждала съм и бебета в колички, как спят на невъобразим шум, и си мисля, че горките много често им се случва, за да свикнат да спят и в " дискотека ".
77
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пиян селски чалгарин,познайте в 3.00ч. какви реплики си е разменял с полицаите?Сигурно ги питал знаят ли кой е той и с какво право го безпокоят в собствения му дом,връчил им е устно заповедите за уволнение-от утре разбира се,а отзад са му пригласяли останалите пияндурници от стадото.Естествено,хванали са го за врата/ от там е и синината му зад ухото /,после са му усукали две-три палки по ***,че едва ли е искал да влиза в колата и нещата се наместват!Бий *** да те уважава!
76
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ти е длъжен да ти слуша в 3:30 мръсната чалга, чалгар? Да ти е живо и здраво детето, в блока в 3:30 хората спят, някой ходят в 6:30 на работа, като пожарникари, лекари, учители, шофьори, учиници на училище и т.н. Чалгар п***т, малко ти е бил боя, такива като теб трябва да ги бият следващите 10 години и след това по 2-3 хиляди лева глоба. Да ги плащате 5 години.
75
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако глобите в България за подобни прояви са адекватни и се събират, няма да се стига до такива жалки моменти. Сега нарушаваш обществения ред - 50 лева, обиждаш - 100 лева, удряш полицай - 200 лева. Ами всеки който е склонен на такива прояви е направо стимулиран да опита, чувства се безнаказан. Да плати 2-3 хил. лева /разсрочено/ и ще видим как ще се променят нещата. Който няма пари - затвор или принудителен труд, а не дълг на хартия.
74
1
 
23
 
! Отговори
въпрос 2 преди 6 години
До Марто 71Учудвам се защо заключавате, че става дума за полицейски произвол. Няма информация, но логически полицаи не биха прибрали гражданин, който е изпълнил разпоредба /да намали музиката/. По вероятно е под влияние на алкохола героят да е отправил обидни думи и дори да е посегнал. Имам наблюдения за САЩ и ви уверявам, че ако обидите полицай сте директно в патрулката, ако го ударите... ще лежите дълго и ще платите много.
73
1
 
11
 
! Отговори
Соня преди 6 години
Егати и заглавието: Баща празнува бебе
72
1
 
11
 
! Отговори
роко преди 6 години
До стоян.Стоенчо не е въпрос на смелост да позваш бухалка,въпроса е че съм на 54г и тялото ми не е като на 30 затова ползвам батата щото иначе гамени като тебе нямат никаква жал и уважение към по възрастните и моат да ми светят маслото за най малкото не че ме е страх,виж сега спрямо теб нямам нищо лично но и без бухалка бих разбил главата празна вервайми не всички чички към шейсетте сме със шкембета и не се подържаме а ти си цъкай там скрит и не говори за бой с тва заешко сърце стоенчо мамин
71
24
 
10
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Чета злобните коментари, че малко са го били и пр. и оставам с впечатлението, че пишещите са полицаи или някакви свръх комплексирани низши създания, които нямат ни цел в живота, ни приятели, с които да се събират, ни деца ще раждат и отглеждат, че даже не споделят радостта на човека, че му се е родило дете... И се кефят, че някой бил размазан от полицейски ритници по главата, заради силна музика. Агресията, боят, изтезанията- ви носят голямо щастие. Душевен оргазъм. Затова хората бягат от Бг.
70
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на МВР- СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ОТ СЪЩОТО ВЪРХУ НЕбългари от незаконната махала .