Побойникът от Садово: Редовен ученик, не се карал с никого!

Дядото на Атанас отсече: Няма да допуснем да стане хулиган!
21 сеп 2017 09:00,
84

Дядото на 17-годишния Атанас Георгиев, който преби с дървен кол учител по английски език от селскостопанската гимназия в Садово, твърди, че неговият внук не бил конфликтна личност. Ходел на училище редовно, имал добри оценки и не се е карал с никого.

"Дори имаше планове да продължи образованието си. Ако бъде изключен от това училище, ще го пратим другаде, няма да допуснем той да се превърне в хулиган", каза дядото Атанас Бошнаков пред Bulgaria ON AIR.

Вчера прокуратура в Пловдив повдигна две обвинения на Атанас Георгиев. Първото е за хулиганска проява с особена дързост, а второто за нанасяне на лека телесна повреда.

Назначени са и няколко съдебни експертизи, една от които е съдебнопсихиатрична, която има за цел да докаже дали Атанас е осъзнавал какво прави по време на боя и какви могат да са последствията от това.

Заедно със 17-годишното момче са били други две момчета, които са освободени и към момента са свидетели по делото. Очаква се Районният съд в Асеновград да реши дали Атанас да остане в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
41
 
! Отговори
Борис преди 6 години
Учителят бил го провокирал, ами учителят е за това, дори и с методите на провокацията да събуди в главите на учениците онази област, която да мисли правилно а учениците са длъжни да слушат и възприемат а не да удрят учителя!Всички тези напъни на журналистите да търсят някаква тяхна "истина и правда" са позорни и вредни.От къде на къде ще слушаме разни майки, баби и чичовци, които защитават малолетните си престъпници под предлога, че били "провокирани"...Днешната журналистика е срамна и позорна!
23
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мдаааа, то ако са се сетили да питат майката на Чикатило, сигурно и тя е щяла да твърди, че нейния син е много добро момче. Нормално е семейството му да го защитава, ама защо не питате някой по-безпристрастен? Примерно, съучениците му или другите учители. Да видим тогава колко "добро момче" ще се окаже.
22
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Министерството на образованието ги кара тези.... насила да ходят на училище. Защо?
21
0
 
28
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Да бе! Божа кравичка. Повярвахме.
20
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имало ли е случай ром да обвини друг ром,те са единни и се защитават.Не са ,като нас,българите.
19
1
 
55
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Журналистите издигат в култ мнението на тази прослойка от Обществото, и не пропускат случай, да обикалят из махалите и дават думата на майки, баби и роднини на извършилите престъпления.Какво се цели с това разбунване на духовете? Единствено едноседмични коментари по сутрешните блокове задължително с поканени политици, психолози, общински съветници, учители а може и чистачката от училището, които да си начешат езиците до следващия път.Това безсмислено приказване е по-вредно от самото престъпление
18
1
 
28
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
представям си кво ше стане ако допуснат наско да стане хулиганин. брайвик нервно пуши "родопи" в килията си
17
2
 
30
 
! Отговори
какво? преди 6 години
До Анонимен 12 и сегаСега също ББ кътка *** гласоподаватели - едно време поне работеха, сега кратат и взимат социални помощи. Не вие виновен само бай Тошо. Преди ромите не смееха да си помислят за престъпление, сега имат само права, но не и задължения. Не пишете смешки.
16
12
 
6
 
! Отговори
vilidimdim преди 6 години
До Запознат Ха-ха-ха! Дай,бе, "българино", едно ЕДНИЧКО! доказателство за гнева на българите! Ама не от дълбоката древност...
15
0
 
40
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
Много добро дете с кол да удря в Европа е за съд за убийство .Не за интернат.Но имали Прокуратура съд и Главен прокурор .Липсват с десетилетия .Само за пост и облаги са там
14
0
 
42
 
! Отговори
Дежа Вю преди 6 години
Те така казват и за радикалните ислямисти които се взривяват с бомбени колани на кръста!Типични показания на свидетели са:"Ми той беше много добро момче, възпитано, не беше религиозно. Ходеше по кръчми с приятели, ядеше свински пържоли с червено вино... Така и не сме разбрали кога се е радикализирал!"
13
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами тогава да направим този Наско "Мъж на годината", а след това да го предложим и за Нобелова награда!
12
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СегаНали докато България беше червена, Правешкият Каскет докара тук стотици хиляди от тези, събрани от съседните държави.И им създаде оптимални условия за изхранване и размножаване.Плодовете на тази дивотия берем ние днес.
11
7
 
39
 
! Отговори
Сега преди 6 години
дами и господа, берете плодовете на онова кой не скача е червен! Смея да ви уверя, че ще става все по-зле!
10
0
 
29
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
Българинът е търпелив човек, но който познае гнева му горко му!
9
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера майка му пред телевизионните камери заяви в прав текст, че най-вероятно учителят е виновен!!!Е, връщайте ги в училище! Те и там ще правят същото, на което са научени в махалата.
8
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Балканец, тази *** също може да се въоръжи! Не виждаш ли какво става.Читав здрав и млад българин не остана, а малките градове и селата са залети с тълпи ето такива .
7
1
 
53
 
! Отговори
Рънте преди 6 години
То момчето не разбрало някоя дума на английски. А след 12 клас ще учи ВИшу.
6
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разберете! В техните глави е набивано от пелените и преди това, че То е там да бъде уважавано и хич не мисли, че то е длъжно да уважава някого. Знае, че учителят няма право да го нарича , камо ли да му извърти един зад врата. Ха си е позволил, това вече отпушва океан от права на засегнатия да накаже както си ще провинилия се педагог!
5
0
 
54
 
! Отговори
Поручика Балканец преди 6 години
зoлyми могат да бъдат замазвани до едно време. След това хората се въоръжават и сами се защитават - и от престъпност, и от полицейския и държавен рекет.