Побойникът от Садово: Редовен ученик, не се карал с никого!

Дядото на Атанас отсече: Няма да допуснем да стане хулиган!
21 сеп 2017 09:00,
84

Дядото на 17-годишния Атанас Георгиев, който преби с дървен кол учител по английски език от селскостопанската гимназия в Садово, твърди, че неговият внук не бил конфликтна личност. Ходел на училище редовно, имал добри оценки и не се е карал с никого.

"Дори имаше планове да продължи образованието си. Ако бъде изключен от това училище, ще го пратим другаде, няма да допуснем той да се превърне в хулиган", каза дядото Атанас Бошнаков пред Bulgaria ON AIR.

Вчера прокуратура в Пловдив повдигна две обвинения на Атанас Георгиев. Първото е за хулиганска проява с особена дързост, а второто за нанасяне на лека телесна повреда.

Назначени са и няколко съдебни експертизи, една от които е съдебнопсихиатрична, която има за цел да докаже дали Атанас е осъзнавал какво прави по време на боя и какви могат да са последствията от това.

Заедно със 17-годишното момче са били други две момчета, които са освободени и към момента са свидетели по делото. Очаква се Районният съд в Асеновград да реши дали Атанас да остане в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кметът на Дуйсбург официално кани цялата фамилия на доброто момче да се запише в немската спортна гимназия по бухалки, осигурява дом и пълна социална издръжка
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено, че "ша го пратят да съ учи", щото ПАРИТЕ СЛЕДВАТ УЧЕНИКА!А учителят няма защо да излиза "пред телевизора", докато се води делото.
42
1
 
0
 
! Отговори
маларт преди 6 години
"Аз онемявам"...
41
1
 
10
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
До тоя с ромите в чужбина:ти па, четеш ли кво си написал бе? Нямали проблем ромите, които бягат в чужбина... те за тва ги качват на самоли и ги връщат обратно в БГ, че им пари им дават само и само да се приберат :D :D :D
40
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
42 продължение. В чужбина съм и е пълно с роми, децата ходят на училище и няма никакви проблеми, защото средата и отношението е друго. Пълто е с какви ли не още, но има баланс и системата работи. Извинявам се за повторението на "също" предходния ми пост, но се получи поради недоглеждане от моя страна.
39
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че е виновен виновен е, но какво е предизвикало това, никой не обърна внимание. Госпожата по география го е хванала за ухото и го е изгонила от стаята. Не защитавам момчето, не ме разбирайте погрешно. Но това какви методи на образование са в 21 век? Защо същите тези роми, които масово напускат също България и няма такива проблеми в чужбина, където и езикова бариера също е проблем?
38
2
 
14
 
! Отговори
Старши учител преди 6 години
Заповядайте млади колеги в училище! Елате, какво чакате още? От министерството казват, че има създадени удобства за младите учители,пари.... престиж! Е, може и да ви понабият някой път но, вие сте в името на дълга там, и ще изтраете боя! Хайде, идвай бодра смяна учителска, чакаме ви...! :)
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е кво ме грее какъв е бил в минало време, и Хитлер е бил супер благо дете.
36
1
 
17
 
! Отговори
хъ преди 6 години
Че той на 17 години вече е оформен, завършен такъв. Дядото какъв смисъл влага в понятието "хулиган"?Сега ще го оправдае с довода, че е имал тежко детство и е с крехка, ранима душевност и има гордост - реагира с кол на направена забележка.
35
1
 
33
 
! Отговори
БХК преди 6 години
Е, ама как да не е добро момчето, бе?! Само един даскал е набило, ако беше лошо, до сега поне 10 човека да беше убило! А вие ще плюете по доброто момче! Не ви е срам! На всичкото отгоре то само е спазвало "културните традиции"! При неговите роднини боя с колове, брадви, бутилки и камъни си е стандартен метод за решаване на проблемите, така че какво го нападате? На това са го научили вкъщи, това прави!
34
1
 
26
 
! Отговори
по три пъти на ден преди 6 години
Побойникът от Садово: Редовен ученик, не се карал с никого! Само дето по три пъти на ден леко прекъсвал редовността си и некарането си с никого, и набивал по някой учител, или който падне в ръцете му, и отново ставал редовен?
33
0
 
13
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Това, което липсва на нашия народ е свободна прослойка двигател. Всяко живо същество, всеки организъм се движи сам, в следствие на свои решения. Иначе не си живо същество, а зомби. Българите свикнаха да се движат по заповед, има една имитация, последование, но няма самостоятелност. Същото спрямо институциите, не ние ги управляваме, както в демократичните общества, а през тях други ни управляват. Дори идеите за образованието ни ги пишат чужди организации, идеите за интеграция също. Кои сме ние?
32
0
 
13
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Запознат, мисля, че българинът е не толкова търпелив, колкото "почита царя". Бой се от Бога, почитай царя, така са възпитавани поколения и поколения, същото е с германците, това е код за подчинение, който произтича от вярата. Хората трябва вече да разберат, че няма цар, който да се почита, защото сме оставени на самоуправление и след всяко разсейване може да се окажеш вързан и впрегнат като ***. А вярата изисква да си отговорен към поколенията си и да не ги оставяш на произвола на чиновника.
31
1
 
17
 
! Отговори
до Петкова преди 6 години
Няма какво да се хабиш!Всичко в БГ е задължено и закупено да "интегрира".Законите не важат за тях,бюджета е скалъпен за тях.И да се ядосваш и да не разбираш положението е това.
30
0
 
35
 
! Отговори
Петкова преди 6 години
Журналистите няма ли да се научат най-накрая да задават правилние въпроси. Като че ли е оправдано да се млатим с колове заради това, че някой ни е казал нещо накриво. Този дядо нито веднъж не беше запитан правилно ли е да се посяга с кол срещу учител, който се държи лошо с едно дете (ако приемем презумпцията, че учителят се е държал лошо). Интеграция не означава да ходим на училище, а да живеем по едни закони, а очевидно за това семейство племенният закон стои над всичко друго.
29
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък дочух, че този римлянин много се интересувал от философия. Не е бил агресивен и голяма част от времето е прекарвал в библиотеката.
28
0
 
33
 
! Отговори
!!! преди 6 години
Той не само е хулиган ,той вече е престъпник. И ако му се разине сега,ще стане още по-голям престъпник.
27
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Удар с брадва в главата ,хулиганство и лека телесна повреда ,сега с кол ,същото само защото е ** . А ако това е направил българин ,расизъм ,с особенна жестокост ,опит за убииство . ТОВА Е РАСИЗЪМ ,ЕТНИЧЕСКА КСЕНОФОБИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС . За *** ПРАВИЛЕГИИ , СОЦИЯЛНИ ,ПРАВА , ...ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ!
26
1
 
26
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Хахахаха българската журналистика ,верен приятел на интегрирания ром.Българския ром, основа ,на нова България ,дисциплиниран,отговорен ,трудолюбив и образован.Побои с кол ,културна традиция.Детската раждаемост ?
25
0
 
41
 
! Отговори
? преди 6 години
Помните ли онзи, който взири бомба на маратона в Бостън - е, майка му в интервю казваше, че е много добро дете. Дали някой вярва, че близките на извършител на престъпление ще дадат реално мнение?