15 км за 2 часа: Задръстване от 40 км преди Благоевград?!

Шофьорите изнервени от липсата на организация на пътя
24 сеп 2017 20:47,
31
15 км за 2 часа: Задръстване от 40 км преди Благоевград?!
Снимка: Булфото, архив

Гигантско задръстване от поне 40 км се е образувало преди Благоевград в посока София. Колоната от коли започва преди Кресненското дефиле.

Полицията спира тирове, но не е сложила навреме регулировчици на ключови места от пътя и така са допуснали да станат тапи и огромна колона от Сандански до магистралата при Благоевград. Колите се движат с между 10 и 40 км /час и често спират, съобщава "24 часа", цитирайки шофьор.

Друг обясни, че изминал 15 км за 2 ч. "Карам с 20 км/ч и натискам спирачката през 1-2 минути", възкликна шофьорът. Той често минавал през там, но досега не е попадал в подобни задръствания.

От МВР обясниха, че причината за голямото задръстване е завръщането на нашенци от Гърция заради почивните дни покрай 22 септември. Засега в района не се регистрирани тежки катастрофи, допълниха от полицията и призоваха шофьорите за търпение.

От МВР предупредиха още, че освен при Кресненското дефиле тапа има и на пътен възел "Симитли", при който се събират идващите от Банско и от Гърция. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: задръстванеЕ79Гърция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да си бяхте пуснали гугъл мапс и щяхте да видите, че задръстването е голямо и да минете през съседните 2 села, където пътя е празен и се стига до Благоевград за минути, ама нали сте големи тарикати и изпреварвате с 200, стойте в задръстването 2часа! Половината с аудита и бмв-та голямо изпреварване в дефилето, после застой на едно място 40 км, хаха така ви се пада БАТКИ СМЕШНИ!
9
5
 
21
 
! Отговори
Що пак Гърция преди 6 години
Що пак в Гърция ве, за два дни?!
8
4
 
29
 
! Отговори
ТАКА ДЕ преди 6 години
''Шофьорите изнервени от липсата на организация на пътя''-Организация има само при протест за по-високи заплатки.
7
13
 
19
 
! Отговори
bzzzzz преди 6 години
Като спрат колите , които замърсяват въздуха, като пуснат ТОЛ системата и като накарат Фандъкова да направи една велоалея до гръцко, те тогава ще се оправим.
6
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я си стойте там където сте!
5
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дааааа, едно и също всяка година. КАТ вместо да регулират и създават добра организация да си бараки тая работа. Тяхната работа основно е превантивна, а не проверки само на документи. Докато не приемат на работа в КАТ високообразовани и интелигентни хора, с култура и езици, разбира се и високо заплащане, тъпотата ще се шири по шосетата. И ще има задръствания, катастрофи, простотии.
4
5
 
56
 
! Отговори
Узуна преди 6 години
За пореден път се убеждавам, че сме най-скапаната държава в света, как може гърците да направят магистрала с 100 км тунели и три пъти по толкова виадукти, а ние да не можем да оправим 50 км път през едно дефиле.
3
4
 
14
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
И какво ще направи ушев ???Аз каро минах имаше на Симитли и два поста преди Благоевград.
2
5
 
46
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
А в София ви чакат тапите на Фандъкова..
1
10
 
20
 
! Отговори
1-n преди 6 години
а Ушев си бърка в носа...