И пак: Джакузи засмука 4-годишно, в болница е

Детето влязло без родители в съоръжението, твърдят от хотела
24 сеп 2017 20:19, Илиян Велков
23
И пак: Джакузи засмука 4-годишно, в болница е
Бащата на детето. Снимка: Dnes.bg

4-годишно дете беше засмукано от джакузи край Пловдив. То е настанено в болница със своята майка. Детето ходи изключително трудно. За щастие не се налага операция, но заради травмите по седалищните части, трябва да останат в лечебното заведение.

"В момента не може да седне, не може да спи, не може да се изходи, много трудно ходи, всичко предизвиква плач и болка", разказа пред Dnes.bg бащата на детето Марин Банчев.

Инцидентът е станал в спа центъра хотел в село Брестник. Още в първия ден на ваканцията, бащата влиза с 4-годишния си син в джакузито на хотела. Тогава става инцидента.

"Липсваше капачката, която трябваше да седи върху помпата на съоръжението, която засмуче сина ми за седалищните части", твърди бащата.

От управата на хотела заявиха, че в джакузито децата са били сами и без надзор. Тепърва обаче ще изясняват фактите, след като изгледат охранителните камери. Отричат върху джакузито да е липсвала предпазна решетка.

"Някои неща стават въпреки всички действия, които сме предприели като ред в хотела, указателни табели и ако можех да върна времето, бих направил така че това да не се случи", обясни собственикът на комплекса Иван Маринов.
По неговите думи за 12-годишната история на хотела, това е първият подобен случай.

"Редовно ставаме свидетели на родители, които оставят децата си без надзор в джакузите, други ги взимат с тях в сауната и сме безсилни да се справим с тези ситуации, защото родителите казват, че това са техните деца и те решават какво да правят с тях", заяви още Маринов.

Родителите на пострадалото дете са подали жалба в районното управление и са решени да си търсят правата докрай.  


23
Още по темата: ДетеБрестникджакузи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
еврика преди 1 година
Разбрахте ли сега защо на мито пищова му е 30см? В джакузито редовно си го пъха в дупката и то го смуче.
20
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви са тия хотели на ужасите, засмукват хора, филм на ужасите. Да платят сега 1 милион обезщетение и още толкова глоба на държавата и това е.
19
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
naturtvaniq po sedalishteto, ne moge da se izhodi....poveche zvuchi kato poredniq selqnin iznasilil deteto si da prikazva gluposti na lekarite. selqnite si ebat decata za tova po provinciqta sa niski cherni *** na puk na evoluciqta..
18
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Родителите са виновни, че джакузито засмуква деца. Ех то не бе наглост...
17
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джакузито би трябвало да е напълно безопасно. Точка! Щом се е случило, някой не си е свършил работата. Съдете ги до дупка!
16
7
 
4
 
! Отговори
Joey преди 1 година
Тоя тряа му вземат детето и да го пращат в затвора - 4-годишно в жакузи??
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кре....тен
14
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щели да си търсят правата докрай, сигурно иска пари този селя....нин. Да го осъдят него, защо с 4 год. дете влиза в джакузи. ***
13
3
 
10
 
! Отговори
СИГНАЛ преди 1 година
Тук трябва да се Самосезира Агенцията за Закрила на Детето .
Не може да има такава безотговорност от Бащата на Детето .
Хотела трябва да съди също Бащата .
12
3
 
11
 
! Отговори
pfuu преди 1 година
Този бащата да вземе да се засрами защото си мие ръцете с "капачка" а не се вижда какъв е некадърен и безотговорен родител,плюя му на лицето !!!
11
4
 
7
 
! Отговори
маалии преди 1 година
Как ще го отнесе тоя селски тарикат на снимката!
10
10
 
16
 
! Отговори
Митко питоня преди 1 година
Капачката липсвала хахахахаха , мозъка на пишман родителите липсва у главите им защо не си гледате децата уруди мръсни!!!! И жалба ми пуснали горките хора. Дано институциите да вземат детето на тези некадърни родители.
9
15
 
13
 
! Отговори
Камен преди 1 година
Аз не мога да разбера какво е виновно детето, че хотела няма елементарна техническа поддръжка. Защо деца да не могат да влизат в джакузита или в сауни. В скандинавските страни децата от много малки влизат в сауната с родителите (естествено като спазват правила за безопасност). Безумно е да защитавате хотелиер, който не поддържа съораженията си в безопасно състояние и да се изсипва това върху родителите на детето.
8
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво прави 4 годишен_дрисльо в джакузи? Макяси ли дири там?
7
5
 
21
 
! Отговори
11 преди 1 година
Изобщо деца не трябва да влизат в джакузита - там, където кой знае кви коитуси са се провеждали, там където пияни тулупи влизат и повръщат, понякога и се осират по три прасета едновременно.
6
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде стига, децата са виновни. Къде е договорът за поддръжка от лицензирана фирма, с лицензиран специалиста за това. Така икономиката излиза на светло и се носи отговорност. А не Пешо да го поддържа без знания, квалификация и с домашни подръчни материали. Колко случай вече имаше? От немърливост и неправилна поддръжка. Така едно дете беше ударено от ток на климатика, имаше смърт на едно чуждо дете, засмукване за пореден път.
5
11
 
6
 
! Отговори
Дюдю преди 1 година
Кутев ще да е бил. Само той смучче толкова силно.
4
44
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бащата да погледне от добрата страна. Момченцето като порасне, ще вади голем бахур 30 санта и ще *** жените като риба и ще ги пълни като агни, чак бащата ще умре от завист защо и на него не му го е засмукал
3
3
 
61
 
! Отговори
Надето преди 1 година
Мястото на децата не е в джакузитата.Особено като се знае каква е поддръжката и обезопасяването в хотелите.
2
27
 
42
 
! Отговори
В. Магриотов преди 1 година
И в моя хотел са идвали такива селски семейства, пълна трагедия. Малките калпазани са оставени да вилнеят без надзор докато родителите им се тъпчат със евтини сирене и лютеница от мини маркета, мизерията след тях не искам и да коментирам.