Мъж опита да скрие дрога, разсипа я върху... патрулка

Разпилял марихуана и бяло прахообразно вещество
25 сеп 2017 22:15,
5
Мъж опита да скрие дрога, разсипа я върху... патрулка
Снимка: архив, Булфото

При полицейска проверка млад мъж сe опитал да се отървe от наркотиците, които пренасял, но ги разсипал точно върху патрулната кола, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

В неделя служители на Районното управление на МВР спрели на булевард "Трети март" в областния град "Фолксваген Пасат", шофиран от 30-годишен мъж. В колата пътувал и 28-годишен негов приятел, на когото униформените разпоредили да слезе от автомобила за проверка.

При излизането от колата мъжът извадил от джоба си метална кутийка, отворил я и се опитал да изхвърли съдържанието й. Върху капака на патрулния автомобил и около него се разпиляла марихуана и бяло прахообразно вещество. 

Полицаите събрали и конфискували 3 грама канабис и 1,6 грама амфетамин. Срещу мъжа е образувано досъдебно производство, пише "Труд".

Наркотици са били открити в неделя вечерта и във Вълчедръм. Полицаи спрели за проверка "Ауди А4" с монтанска регистрация, управлявано от 60-годишен мъж от село Якимово. При претърсването на 19-годишен пътник в колата, в дясната му обувка са намерени и иззети 3 пакетчета суха тревна маса и амфетамин.

Ако вината на двамата, заловени с дрога, бъде доказана, наказанието е затвор от 1 до 6 години и глоби от 2 до 10 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицай свивал трева облегнат на патрулката, когато изневиделица изскочили двама случайни минувачи....
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имал повече - почерпил.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навремето един колега от вуза така беше наквасил кубинките на един полицай с водка :)
1
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе да повярвах. Вероятно ушеф, като виден далавераджия, е готвил, на тавана на спалното и е бутнал буркана с манджата. И за да не изтърве двадесетте заплатки и пенсията на младини, е намерил двама баламурника, които да понесат вината. Активно мероприятие, му се вика по суджушки.