Понеделник, есенно: Затварят за движение ключови участъци

Започва ремонтът на Източната тангента на София
25 сеп 2017 22:50,
2

Новата седмица започва с нови пътни ремонти. Затварят се за движение ключови участъци, за да бъдат реконструирани, съобщава Bulgaria ON AIR.

От днес, 25 септември, затварят тръбата на тунел "Витиня", този път в посока София. Преди 5 дни беше възстановено движението в тунела, в посока Варна, който беше ремонтиран повече от година.

Реконструкцията струва 22 милиона лева и включва чисто нова хидроизолация, отводнителна и електрическа инсталация, системи за видеонаблюдение, нови осветителни тела и система за пожароизвестяване.

Сега ремонтните дейности в другата тръба трябва да приключат до средата на ноември, преди зимата.

Започва ремонт и на Източната тангента на София. Ще се ремонтира участъкът от магистрала "Тракия" до Северната скоростна тангента.

На 26 септември пък ще започне поетапен ремонт на участъка от пътя София - Перник, през Владая. Първо ще реконструират отсечката между "Черния кос" и КПП "Владая".

Ще се работи и в двете платна в посока София. Движението ще се пренасочи двупосочно в платната за Перник.

За улеснение на трафика по време на строителните дейности Агенция "Пътна инфраструктура" препоръчва на шофьорите да използват магистрала "Люлин" и третокласния път Голямо Бучино - Мало Бучино - Суходол.

Целта е ремонтните дейности да приключат максимално бързо, заради застудяването на времето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
дрaконa преди 6 години
ГЕРБ остaвкa. искaме БСП нa влaст и дa ни събирaт кaто едно време дa опрaвяме пътищaтa дружно вместо дa дaвaме милиони нa фирмите
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой може ли да ми каже кога възнамеряват да ремонтират Никола Петков от Бъкстон.. та чак до кръговото за магистралата по възможност, където се изсипва цялата тази хубавиня от ремонтираните Владая и частично от АМ Люлин, и сутрин и вечер?