След скандал баща гръмна сина си. Наркоман бил!

Пенсионираният вонен не издържал на постоянния тормоз
25 сеп 2017 07:52,
30
След скандал баща гръмна сина си. Наркоман бил!
Кадър: YouTube

69-годишен пенсиониран военен застреля на място 35-годишния си син. Младият Стоян бил наркоман и от години тормозел възрастния си баща. В събота сутринта двамата били сами в семейната им вила в местността "Сайдере" над Куклен, когато отново избухнал поредният скандал.

Нервите на бившия военен Костадин не издържали и той гръмнал в сърцето и главата сина си.

Скандалите в семейството заради наркоманията на сина били от няколко години. Стоян налитал и на бой на баща си, който не съумявал да се справи с наследника си. След като гръмнал сина си около 11 часа Костадин сам се обадил на спешния телефон 112, за да съобщи какво е сторил.

"Застрелях сина си", казал Костадин на полицаите, които отишли до мястото на престъплението. Семейството имало от много години фамилна вила в Куклен и летните месеци възрастните прекарвали там.

По информация на "Монитор" убитият с два изстрела 35-годишен Стоян е бил не само наркозависим, но и криминално проявен. В полицията младият мъж е имал криминални регистрации предимно за кражби и разпространение на наркотици.

Бащата Костадин бил арестуван първоначално за 24 часа, след което, в неделя, наблюдаващият прокурор е удължил престоя му за нови 72 часа.

Оръжието на убийството е иззето, назначени са експертизи. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
5
 
! Отговори
ами фатмак преди 6 години
синът за да е наркоман, има вина и бащата - как ще убиваш човек за твои грешки?!
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МaйМyнaтa, ама ти си наистина майм'уна бе !
21
0
 
4
 
! Отговори
Емо преди 6 години
И пак имаме случай от който прокуратурата, МВР, и медиите само ще раздухват - видите ли, колко лошо е хората да притежават законно огнестрелно оръжие. Това си е битово убийство, можеше и с нож, и с вилица, и с тухла да е. Бащата си е признал, но все пак е задръжан за 24+още 72 часа. Сякаш ще се укрие, или ще убие някой друг с иззетото оръжие. Голямо геройство от страна на прокуратурата, която не си е свършила работата, тъй като сина наркоман и криминално проявен трябваше да е в затвора.
20
1
 
2
 
! Отговори
машаллах преди 6 години
Много правилно решение.
19
0
 
3
 
! Отговори
Случаен преди 6 години
При този случай се казва, ПАЗИ БОЖЕ, да съм далеч от такива неща. Никой няма право да упреква бащата, никой няма право да зщитава бащата! Всеки сам знае , какъв живот живее! По лесно ли е да гледаш стараданието и да страдаш! Всичко е много индивидуално! Да се молим да не ни сполетява!
18
4
 
4
 
! Отговори
Човек преди 6 години
И как се живее с мисълта за убийството на собственото си дете.Къде е любовта?Когато детето расте трябва да бъде обичано, защото ще в противен случай ще се превърне в емоционално глуха личност.Жалко за това семейство.Бог да прости момчето!
17
2
 
12
 
! Отговори
Безотговорен преди 6 години
Без сарказъм. Един отговорен родител. Спасил е обществото от злина, която той самият е причинил.
16
0
 
13
 
! Отговори
мммм преди 6 години
До АнонименТЕЯ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ЛЕЧЕНИЕ, ЕДВА 5% ОТ 100 МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ, ДРУГИТЕ ХОДЯТ В ИСПАНИЯ И КЪДЕ ЛИ НЕ И СЕ ВРЪЩАТ ОЩЕ ПО ЗЛЕ,САМО СИЛНИТЕ ГО ПРЕОДОЛЯВАТ,НО СА МАЛКО, ИМАМ ДОСТА ТАКИВА ПОЗНАТИ С КОЙТО ВЕЧЕ НЕ СЕ ВИЖДАМ, ТАЗИ БОЛЕСТ Е МНОГО КОВАРНА, ЖАЛ МИ Е ЗА ХОРАТА СТРАДАЩИ ПОКРАЙ ТЕЯ НАРКОМАНИ МРЪСНИ, САМО ПАРИ ИСКАТ ЗА ДОЗИ ОТ *** МАХАЛА, ПОСЛЕ ПУШАТ 1 ЦИГАРА И ЗАСПИВАТ, АКО НЯМАТ ПАРИ КРАДАТ КАТО ЛУДИ, ТОЛКОВА РАЗСИПАНИ РОДИТЕ ИМА ОТ ТИЯ ГАДОВЕ, ЖАЛ МИ Е..
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже Господи ,Безумие !!Аз съм на 31 ,баща ми е на 63 и като съм бил по малък сме се карали и то бая ама ся сме партия Като имам проблем или като трябва дя говорим за жени му звъня и си лафим такова ...*** да убиеш сина си ...Щом му е вкарал контрола в сърцето ,означава че не е искал да остави никакъв шанс на сина си да оживее
14
2
 
11
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Евала. С контролен в главата.
13
3
 
4
 
! Отговори
БеГе Мамата преди 6 години
Каква поредна драма драги зрители!!!
12
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да беше започнал да го лекува, преди тези Няколко години! Защо ще го застрелва, да покаже на колко ред дисциплина го е научила армията ли?!Шапкар проЗЗ... да, с двойно З!!!
11
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекът е отървал обществото от един бокл*к, които е тормозил дори собствения си родител. За какво са го задържали? Този човек е герой!
10
4
 
24
 
! Отговори
Пипи преди 6 години
Само не разбрах защо е задържан бащата, пък и за 72 часа. Само отчитат дейност - веднага ще го сложат в графата разкрито. Той го е създал и съответно премахнал от този свят.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до МaйМyнaтaНе повечето, а само един. Не бягай в крайностите - "или всички, или никой".
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто военните имат оръжие под ръка и могат да го използват срещу всеки, когато се наложи. Защо си мислиш, че ако всички учителки имаха пистолети, нямаше да гърмят наред.
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
застреля на място
6
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не младите ..Ами децата на военните, не стават за нищо. Има разлика.
5
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един човек да признае, че синът му не става за нищо. Младите са мамини синчета до един.
4
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във Всяко битово убийството седи бивш военен. Побъркан от казарми и режима.