Жена загина при токов удар в монтанско село

Тя не забелязала скъсани от буря жици на улицата
6
Жена загина при токов удар в монтанско село
Снимка: архив, БулФото

Жена на 70 години е била намерена мъртва на улица близо до дома си в село Крива бара, община Брусарци, съобщиха от МВР в Монтана.

Жената е събирала съчки на улицата рано сутринта вчера и не е забелязала скъсана жица от електрическата мрежа, която била съборена от буря през нощта.

Кметът на село Крива бара е забелязал пръв тялото на жената и е подал сигнал на телефон 112, но пристигналите от Лом медици само констатирали смъртта.

По случая е заведено досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименJizata e padnala dosta odavna predi tova nee ot burqta dva meseca predi incidenta
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен4 Инженера, те цяла банка фалираха и 3,5 милиарда завлякоха ,и няма съдени, а ти за един трафопост шунтиран искаш в затвора....
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз като неук ел.инженер работил 35 години в тази сфера ще задам няколко въпроса? Защо след като уличен кабел е паднал на земята който е бил фаза не е сработило изключването на напрежението от трафопоста? Кой е шунтирал изключващото устройство? Кои подържат трафопоста и знаят ли че затова немърливо подържане на трафопоста подлежат на затвор?
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам колко ще продължи досъдебното производство, колко експертизи ще се направят и колко свидетели ще се разпитат, но да си дам моето мнение. Жената е убита от ток от паднал на земята проводник. Спрете досъдебното производство и се хванете за работа.