В училището с блудството: Ученичката е палава, лъже! Тя: Притеснена съм!

Радостина не иска да разказва подробности, за да не пречи на разследването
27 сеп 2017 17:45,
107
В училището с блудството: Ученичката е палава, лъже! Тя: Притеснена съм!
Кадър: bTV

Радостина, която обвини директора на училището си в блудство, не се споменава с добро от учителите си. Според някои от тях тя е малко артистка, палава е и много лъже. Те не изключват тя да е инсценирала всичко. Момичето пък признава, че е притеснено и отказва да говори до започване на делото.

Припомняме ви, че директорът на ОУ "Христо Ботев" в село Ново Паничарево бе арестуван днес заради обвиненията на Радостина. Тя разказа, че Христо Радев я викнал в кабинета си, а тя записала с телефон всичко. След това родителите й подали сигнал в полицията и преподавателят бил задържан.

"Доколкото го познавам, нищо не е станало според мен. Просто е малко артистка тази ученичка, държи се малко свободно и е възможно да е инсценирала това", каза учителката по химия Иванка Желева пред bTV.

Още по темата

"Много хубав човек си е директорът. Тя е много палава, много лъже, въобще не става, много е разглезена", каза и друга преподавателка.

Кметът на селото Яна Жекова обясни, че директорът е от 20 години в това училище и досега нямало нито едно оплакване или индикации за нещо. Съпругата му, която също е учител в училището, е в шок.

Момичето не иска да разказва подробности и признава, че е притеснена. Снимала директора след като разказала на своя бивша учителка за ставащото, а тя я посъветвала да го документира.

"Чувствам се зле. Няма да коментирам обаче нищо за записа, тъй като в момента тече разследване и каквото и да кажа, може да попреча. Всичко се случи в училище, но засега ще мълча, притеснена съм", каза Радостина пред "Бургасинфо".

Изданието пише, че днес момичето излязло да се срещне с приятели, изглеждала в добро настроение и се прегръщала със съучениците си, които я подкрепяли. Девойката била усмихната, гримирана и ведра.

Майка й Анка Христова също казва, че е притеснена: "Как няма?! Става въпрос за детето ми, аз я пращам да учи, а не за глупост".

Срещу директора е повдигнато обвинение по чл.150, ал.1 от НК. - че на 25.09.2017 г. в сградата на училището е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, по отношение на непълнолетно момиче, чрез използване на положение на зависимост като директор на училище, в което пострадалата е ученичка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
30
 
! Отговори
51430 преди 6 години
Тя не иска да говори, защото ще лъсне лъжата й. Във всеки подобен случай търсете НПО и обигран адвокат зад гърба на такива като малолетната. Съшито е с бели конци, но нека проведат пълно, цялостно разследване и анализи. Да се поразпитат повечко хора за нейното поведение извън училище. С директора учителите бъдете по-внимателни и по-дискретни. Това село има нужда от просвета.
58
4
 
13
 
! Отговори
до истинска случка преди 6 години
Това по скоро е "градска легенда" отколкото реален случай.Първо:- съдебно медицинската експертиза трябва да удостовери факта на изнасилване,аь първите процедури при такъв род престъпления са:- изследване за разкъсвания и оттоци на влагалището на жертвата- семенна течност и днк на изнасилвачът по тялото на жертватаИма и други, допълнителни процедури, и едва, когато няколко от тях съвпаднат може да се говори за извършено престъпление.
57
3
 
12
 
! Отговори
истинска случка преди 6 години
До Една стара история-1Във списание ЖЕНАТА ДНЕС- Автостопаджийка споряла с шофиора, че ще го вкара във затвора. Хванали се на бас и тя го накарала да спре в центъра на града и си разкъсала всички копчета викайки, че я изнасилват. Събраната тълпа линчувала шофйора и го вкарали във затвора. Първа го посетила на свиждане автостопаджийката да му каже, че е спечелила баса!
56
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Агнешкото е по сладко от овчото. Ако действително има документирано блудство то компетентните органи ще си свършат работата. Има много такива като този директор. На пръв поглед хрисими човечета които се правят на вода ненапита а в душата си таят такива дяволски мисли и действия които нормалните хора неможе да си обяснят!
55
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A BE DRUGO SI E DA HRESNESH MLADO AGNESHKO,A NE STARA OFZA V KASHTI,NALI?
54
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имало още 2 -3 момичета други, нека позная от кой цвят са и дали не се познават? А тази ТУК повтаряла класа и била с предупреждение за изключване...абе вдигнали му мерника то е лесно в малките села така да ти направят мръсно .БИВШАТА ДАСКАЛКА ГИ Е ПОДСТРЕКАЛА- СТАРА ТЕХНИКА !
53
12
 
5
 
! Отговори
ТИЙНЕЙНДЖЪР преди 6 години
До родните даскали ДАСКАЛИТИ СА ***.
52
13
 
4
 
! Отговори
Учиничка преди 6 години
Епък стига сти на изнасивали мръсни даскаля!
51
1
 
23
 
! Отговори
Една стара история-3 преди 6 години
... и завели дело за ОБЕЗЩЕТЕНИЕ, за морални щети.Много лесно разобличили момичето. Оказало се, че дори не се е съобразило с това, че по време на няколкото урока, сестрата на инженера си е била у дома, единият път дори е имала гости и всеки път е била в съседна стая, при отворена портална врата между двете стаи. Момичето си признало, че е искало да накара приятелките си да завиждат.Но вие си представете какво е преживял този сгоден инженер. Жилището било ведомствено, съседите - негови колеги.
50
6
 
23
 
! Отговори
Една стара история-2 преди 6 години
12-годишното се оплакало, че математиката го затруднява и помолило майка си да пита дали инженерът би помогнал на "детето" да реши някои трудни задачи. Човекът се съгласил. След няколко урока, момичето започнало да се хвали на приятелките си в махалата, че с инженера са вече влюбени, че той й се обяснил в любов и я целунал. Някои от тези приятелки веднага споделили историята с майките си, те пък уведомили майката на 12-годишното, която се съветвала с адвокат, направила оплакване в милицията и...
49
3
 
21
 
! Отговори
Една стара история-1 преди 6 години
Познавах един много свестен, фин човек, от "старата школа". Отдавна вече не е сред живите. От свои близки знам, че в далечното минало, през 50-те години на 20-и век, е имал неприятност от този род, предизвикана от нагло 12-девойче, което впоследствие, след 5-6 г., се прочуло с лекото си поведение.Човекът тогава е бил млад инженер, сгоден за хубавица, предстояла им сватба. Това, 12-годишното, помолило майка си да говори със съседки, които били близки със семейството на инженера. /Продължавам/
48
3
 
28
 
! Отговори
факе нюз преди 6 години
Като се женят и раждат на по 12 пак ли се води блудство или тогава може?
47
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще ви кажа случка, една от многото. Идва в Понеделник една яка мадама с големи бомби и заяви, изнасилена съм. Ахнахме, кога? В Петък вечер от моя приятел. Отиваме и довеждаме човека. Тя от Блград, момчето живеещо в хубав апартамент но отказал брак, скоро бил в развод. Медицинското цял ферман. Прицелила го но той не искал. И да го накаже го топи така. Едвам отървахме момчето, добре, че следователя беше разбран. Ще се разбере истината ако се разследва обективно и никой не плаща на прокурора.
46
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали бащата на това "момиче" е имал неприятности с директора? Това го съобщиха други сайтове. Явно семейството е взело на прицел този педагог. Приложената тактика е напълно в синхрон с мисленето на този тип хора.Мисля, че 50 (ХМ) се заблуждава, личи си, че момата е шведка.Това не означава, че всяко момиче от тази общност би постъпило така, но тази специално не вдъхва доверие.
45
8
 
8
 
! Отговори
хм преди 6 години
Редакцията е скрила лицето. Цветът, който виждаме може много да се различава от реалния и тен. По-скоро обърнете внимание на изказа и. На мен не ми звучи да е шведка. Използва правилно думите
44
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ученичката е оставала две години и не е на 14 години а на 16. Палавница била, лъжела и се държала доста фриволно. Кой знае какво е искала от него, най-вероятно да и пишат тройки за да мине. Той най-вероятно не е бил съгласен и тя решила да го натопи. Кой знае какво му е спретнала а и тези от МВР то го задържали. А момичето заснело действията му????? Как е станало, той я пипал а тя снимала??? Хайде стига бе, тези шведи много се изхитриха, кинти отвсякъде, ако мине.
43
17
 
6
 
! Отговори
родните даскали преди 6 години
Родните даскали масово са откачалки и има много педофили сред тях. Всеки юрист ще ви обясни, че няма как въз основа само на едни показания да се повдигне обвинение. Камо ли толкова бързо. Явно са събрани достатъчно доказателства
42
16
 
3
 
! Отговори
родните даскали преди 6 години
Щом вече има повдигнато обвинение не може да е само по нейни показания. Просто са си знаели в училището що за стока е директора, а някаква бивша негова служителка е подшушнала на момичето да направи запис
41
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, ако мине, всичкото ром по училищата ще започне да обвинява учителите си в непристойни деяния, за някой лев в повече.
40
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От кои " българи" е момичето ?