В училището с блудството: Ученичката е палава, лъже! Тя: Притеснена съм!

Радостина не иска да разказва подробности, за да не пречи на разследването
27 сеп 2017 17:45,
107
В училището с блудството: Ученичката е палава, лъже! Тя: Притеснена съм!
Кадър: bTV

Радостина, която обвини директора на училището си в блудство, не се споменава с добро от учителите си. Според някои от тях тя е малко артистка, палава е и много лъже. Те не изключват тя да е инсценирала всичко. Момичето пък признава, че е притеснено и отказва да говори до започване на делото.

Припомняме ви, че директорът на ОУ "Христо Ботев" в село Ново Паничарево бе арестуван днес заради обвиненията на Радостина. Тя разказа, че Христо Радев я викнал в кабинета си, а тя записала с телефон всичко. След това родителите й подали сигнал в полицията и преподавателят бил задържан.

"Доколкото го познавам, нищо не е станало според мен. Просто е малко артистка тази ученичка, държи се малко свободно и е възможно да е инсценирала това", каза учителката по химия Иванка Желева пред bTV.

Още по темата

"Много хубав човек си е директорът. Тя е много палава, много лъже, въобще не става, много е разглезена", каза и друга преподавателка.

Кметът на селото Яна Жекова обясни, че директорът е от 20 години в това училище и досега нямало нито едно оплакване или индикации за нещо. Съпругата му, която също е учител в училището, е в шок.

Момичето не иска да разказва подробности и признава, че е притеснена. Снимала директора след като разказала на своя бивша учителка за ставащото, а тя я посъветвала да го документира.

"Чувствам се зле. Няма да коментирам обаче нищо за записа, тъй като в момента тече разследване и каквото и да кажа, може да попреча. Всичко се случи в училище, но засега ще мълча, притеснена съм", каза Радостина пред "Бургасинфо".

Изданието пише, че днес момичето излязло да се срещне с приятели, изглеждала в добро настроение и се прегръщала със съучениците си, които я подкрепяли. Девойката била усмихната, гримирана и ведра.

Майка й Анка Христова също казва, че е притеснена: "Как няма?! Става въпрос за детето ми, аз я пращам да учи, а не за глупост".

Срещу директора е повдигнато обвинение по чл.150, ал.1 от НК. - че на 25.09.2017 г. в сградата на училището е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, по отношение на непълнолетно момиче, чрез използване на положение на зависимост като директор на училище, в което пострадалата е ученичка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много са черни пикселите. Май се досещам от кой етнос е. От нези които скачат пред колите леко да ги чукнат и после изнудват шофьорите.
38
11
 
5
 
! Отговори
lo6@ ku4k@ преди 6 години
Ами природата си иска, мойш ли спря малката фурия да издуха старата директорска показалка. Те и даскалиците знаят за кво става дума всички са ползвали старата показалка, май само жена му е в шок шок шоок.
37
1
 
27
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Какво конкретно е направил директорът?И ако обичате, не ми трийте поста! С нищо не ви нарушавам правилата.
36
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да има запис по българските закони не важат . в съдът се работи само с показания от свидетели .Ако се покажат кадрите в ефир тва е влияние на делото и то няма да е честно
35
1
 
7
 
! Отговори
ДО 30 преди 6 години
Мдааааа що ли си мисля че ми е познато .
34
2
 
24
 
! Отговори
До Helleborus преди 6 години
Все още не е ясно има ли въобще реално посегателство в случая. Не знаем какво има на записа, не знаем и дали въобще въпросното 'дете" не се е пуснало само на директора. Да не говорим, че на тази възраст ромските момичета вече не се държат като деца.
33
2
 
38
 
! Отговори
? преди 6 години
1.Имам внучка на 14 години, модерна, но НЕ се гримира!2.ЗАПЛАНУВАНО ли е било снимането на Директора? И КАК едно 14-годишно момиче се съюзява с бивша учителка , прави ТАКА, че да бъде ИЗВИКАНА в кабинета/?ГОЛЯМО КОВАРСТВО( по Шекспир?) Каква ученичка е, Успех, Учи ли?3.Следователи, разпитайте бившата учителка?Защо е напуснала?ЗАЩО дава такъв "ПЕДАГОГИЧЕСКИ" съвет на 14-год. момиче?Освен коварно е махленски, подло, низко.Отвратително.
32
4
 
15
 
! Отговори
по комунистически преди 6 години
До Един българинНарочили са за педофил и ще му вземат здравето докато се оправдае!*** се оправдаваха, че тях ппет пъти са ги водели на разстрел и нищо им няма!
31
1
 
29
 
! Отговори
заключението преди 6 години
До Анониментова е чиста проба АЛО-ИЗМАМНИЦИ!
30
9
 
4
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Нали има запис? За да го арестуват трябва да има достатъчно доказателства.В противен случай - ще го пуснат. Такива са правилата.Щом са го арестували, щом има запис (който не сме видели още), възможно е да е виновен. Така че нека безплатните му адвокати да замлъкнат. Сигурно ще му осигурят истински.
29
2
 
8
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Човек не може да вземе страна, преди да знае истината, обаче кое е по-опасно за обществото? Хората, които са вече развратени, не може да им помогнеш, малки или големи, сами трябва да се осъзнаят. Но такива, които разполагат с власт или физическа сила и се гаврят с малки деца, би трябвало да вбесяват всеки. Нещата не са толкова забавни, когато говорим за насилие и за посегателство, а тоя тип престъпност расте.
28
2
 
5
 
! Отговори
съвет преди 6 години
Истински блудник ми е казвал, че така я издокарва работата, че тя да се почувства виновна и да не споделя с никого, дори и пред съда! Не ми каза как го прави!
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Учителски войни !
26
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на *** като и гледам възраста сигурно вече е родила дватрима ало измамника
25
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
оченичката е от боята и сигурно е вече няколко пъти баба
24
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тая е от боята,жалко за човека ще остане без работа заради измислиците на тоя *** !
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Между другото, добре е да се направи паралел със случая на Лазар Влайков, където отначало дори не му беше повдигнато обвинение, при очевидни обстоятелства. А на директора му повдигат такова, при доста съмнителни. Това е двоен стандарт на макс.
22
5
 
6
 
! Отговори
дядо на внучка преди 6 години
Светът е пълен с будали-мъже! Трябва да умееш да ги търсиш и намираш!
21
2
 
21
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Хубаво е, преди да се пише за някого, че е сторил престъпление, да се докаже вината му! Това, че директорът е арестуван, съвсем не значи, че е виновен. Чисто житейски всеки всяка една пръц.а може да се опита да съсипе живота на някой нормален човек. А за непрестъпника един арест си е чисто съсипване, тормоз... Обратно, ако се докаже, че е виновен, то е редно да си носи предвидените от закона последствия!
20
1
 
19
 
! Отговори
риторично преди 6 години
До 13Така е! Всеки може да каже- Тоя уби човек, оня обра магазин, другия ми се закани да ме убие... Даже записи не са нужни, трябват само 2-*** свидетели, които да потвърдят обвинението и си аут. Никой не се интересува, че няма труп, че в магазина няма липси или че тоя дето се заканил на оня изобщо не го познава и примерно никога не го е срещал. Забележете- БИВША учителка посъветвала ученичката да обвини директора. БИВША!