В училището с блудството: Ученичката е палава, лъже! Тя: Притеснена съм!

Радостина не иска да разказва подробности, за да не пречи на разследването
27 сеп 2017 17:45,
107
В училището с блудството: Ученичката е палава, лъже! Тя: Притеснена съм!
Кадър: bTV

Радостина, която обвини директора на училището си в блудство, не се споменава с добро от учителите си. Според някои от тях тя е малко артистка, палава е и много лъже. Те не изключват тя да е инсценирала всичко. Момичето пък признава, че е притеснено и отказва да говори до започване на делото.

Припомняме ви, че директорът на ОУ "Христо Ботев" в село Ново Паничарево бе арестуван днес заради обвиненията на Радостина. Тя разказа, че Христо Радев я викнал в кабинета си, а тя записала с телефон всичко. След това родителите й подали сигнал в полицията и преподавателят бил задържан.

"Доколкото го познавам, нищо не е станало според мен. Просто е малко артистка тази ученичка, държи се малко свободно и е възможно да е инсценирала това", каза учителката по химия Иванка Желева пред bTV.

Още по темата

"Много хубав човек си е директорът. Тя е много палава, много лъже, въобще не става, много е разглезена", каза и друга преподавателка.

Кметът на селото Яна Жекова обясни, че директорът е от 20 години в това училище и досега нямало нито едно оплакване или индикации за нещо. Съпругата му, която също е учител в училището, е в шок.

Момичето не иска да разказва подробности и признава, че е притеснена. Снимала директора след като разказала на своя бивша учителка за ставащото, а тя я посъветвала да го документира.

"Чувствам се зле. Няма да коментирам обаче нищо за записа, тъй като в момента тече разследване и каквото и да кажа, може да попреча. Всичко се случи в училище, но засега ще мълча, притеснена съм", каза Радостина пред "Бургасинфо".

Изданието пише, че днес момичето излязло да се срещне с приятели, изглеждала в добро настроение и се прегръщала със съучениците си, които я подкрепяли. Девойката била усмихната, гримирана и ведра.

Майка й Анка Христова също казва, че е притеснена: "Как няма?! Става въпрос за детето ми, аз я пращам да учи, а не за глупост".

Срещу директора е повдигнато обвинение по чл.150, ал.1 от НК. - че на 25.09.2017 г. в сградата на училището е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, по отношение на непълнолетно момиче, чрез използване на положение на зависимост като директор на училище, в което пострадалата е ученичка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
7
 
! Отговори
сладък грях! преди 6 години
Малки а колко курища са изяли?Грехота е един учител да остане безучастен при толкова много момичета!Обичам жените, но мразя номерата им!
18
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО 14 ДА има ЗАПИС но е важно да се знае че има вероятност да му е направила клопка .ВАмерика точно така един комик Кевин Харт се опитали да го изнудят- прелъстява го до някъде , отстрани го записват , после му пращат кратък откъс с инструкции за откуп на клипа . На *** това им е занаят - измами , изнудвания , отвличания !
17
4
 
25
 
! Отговори
До Helleborus преди 6 години
Защото като се има впредвид малцинството от което е въпросната ученичка, версията за скалъпена история е много по-вероятна.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ели 15Малко ли?!?
15
12
 
4
 
! Отговори
пeдeруга преди 6 години
искам и аз едно 14-15 годишно :)
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕлиЧерничките повече си знаят правата от белите!
13
5
 
5
 
! Отговори
не обичам номерата преди 6 години
До избирателЗлоупотребяват превишавайки си правата!!! Една от друга се учат на номераПроблема отдавна е решен .има мъжки и женски гимназии даже и манастири!Болшевиките отново ги събраха и им превишиха правата!!!
12
1
 
19
 
! Отговори
Ели преди 6 години
Малко черничка ми се вижда...
11
17
 
6
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
И защо всички застават на страната на директора, без да знаят истината. Аз лично няма да вземам страна, щом има запис, поне на полицията е ясно какво става, това е добре. Но нима някой вярва в днешно време, че всички хора с престижни професии имат задължително морал? Ако този директор се окаже виновен, това няма как да бъде първия му случай, такива хора са често закоравели пристрастени рецидивисти. И мълчанието на жертвите им ги прави по-дръзки, затова някой ден ги хващат.
10
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кой знае тая какви кавали прави за 20 лв на околоврстния
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те на цял кмет му ев аха майката , вие тука за учител ми говорете .Не може да се докаже без някой да го подкрепи , ЧЕ НЕ Е ВИНОВЕН . Точно в такива моменти разбираш кои са ти истинските близки и приятели!
8
11
 
3
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Няма как да бъде задължително ученето в институция. Особено дискредитирана като българската. За толкова кратко време от началото на учебната година имаме пребити учители и ученици, насилени. Как може изобщо да съществува закон, който да те задължава да принудиш детето си да посещава такова място, когато знания могат да се придобиват по различни безопасни начини и на безопасно място. Самото масово училище щеше да е по-добро, ако имаше конкуренция, а не беше монополист.
7
1
 
32
 
! Отговори
хаха преди 6 години
днес бг вие сте най-жалкия и утрепан сайт в България, само такива смешници като вас могат да цензурират думата "О-Р-К"
6
2
 
17
 
! Отговори
мишка преди 6 години
каква е тая папуда на снимката е братко
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОВА НЕ Е УЧЕНИЧКА, А ***!!!
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен това една от учителките каза че " не става"...Каквото и да значи тва.
3
1
 
12
 
! Отговори
избирател преди 6 години
До Анонимен 3Аз го писах,но излязоха само звездички :)
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не се писа за етническия произход на "ученичката" .
1
3
 
52
 
! Отговори
13 преди 6 години
Леле майко,всеки може да каже всичко и да те вкара в жесток филм,изтрЕщела ци"*** ска работа