В училището с блудството: Ученичката е палава, лъже! Тя: Притеснена съм!

Радостина не иска да разказва подробности, за да не пречи на разследването
27 сеп 2017 17:45,
107
В училището с блудството: Ученичката е палава, лъже! Тя: Притеснена съм!
Кадър: bTV

Радостина, която обвини директора на училището си в блудство, не се споменава с добро от учителите си. Според някои от тях тя е малко артистка, палава е и много лъже. Те не изключват тя да е инсценирала всичко. Момичето пък признава, че е притеснено и отказва да говори до започване на делото.

Припомняме ви, че директорът на ОУ "Христо Ботев" в село Ново Паничарево бе арестуван днес заради обвиненията на Радостина. Тя разказа, че Христо Радев я викнал в кабинета си, а тя записала с телефон всичко. След това родителите й подали сигнал в полицията и преподавателят бил задържан.

"Доколкото го познавам, нищо не е станало според мен. Просто е малко артистка тази ученичка, държи се малко свободно и е възможно да е инсценирала това", каза учителката по химия Иванка Желева пред bTV.

Още по темата

"Много хубав човек си е директорът. Тя е много палава, много лъже, въобще не става, много е разглезена", каза и друга преподавателка.

Кметът на селото Яна Жекова обясни, че директорът е от 20 години в това училище и досега нямало нито едно оплакване или индикации за нещо. Съпругата му, която също е учител в училището, е в шок.

Момичето не иска да разказва подробности и признава, че е притеснена. Снимала директора след като разказала на своя бивша учителка за ставащото, а тя я посъветвала да го документира.

"Чувствам се зле. Няма да коментирам обаче нищо за записа, тъй като в момента тече разследване и каквото и да кажа, може да попреча. Всичко се случи в училище, но засега ще мълча, притеснена съм", каза Радостина пред "Бургасинфо".

Изданието пише, че днес момичето излязло да се срещне с приятели, изглеждала в добро настроение и се прегръщала със съучениците си, които я подкрепяли. Девойката била усмихната, гримирана и ведра.

Майка й Анка Христова също казва, че е притеснена: "Как няма?! Става въпрос за детето ми, аз я пращам да учи, а не за глупост".

Срещу директора е повдигнато обвинение по чл.150, ал.1 от НК. - че на 25.09.2017 г. в сградата на училището е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, по отношение на непълнолетно момиче, чрез използване на положение на зависимост като директор на училище, в което пострадалата е ученичка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И как е успяла да го запише ? Може би е отишла в кабинета му точно с тази цел .
78
1
 
14
 
! Отговори
Mari преди 6 години
Знаете ли мили момичета, като ви наблюдавам как се държите придизвикателно, и какво невъзпитание, и как предизвиквате определени ситуации, малко се съмнявам за това , в което обвиняваш Директора.....я се прибери лигавщините, и бъди сериозна в училище.....
77
14
 
3
 
! Отговори
"порядъчни" преди 6 години
Цялата статия е написана пристрастно против момичето. Журналята я определят като палава , директора чист като сълзица..опетнен учител -просветител. Айде да не се залъгваме -знаем ги добре тези интелигенти похотливи чичковци ,старци дето като минат 40 годиннии и почва да ги сърби и за да не увисне флейтата залитват по млади момиченца. Иначе 40 години са порядъчни ;) няма спор.
76
2
 
7
 
! Отговори
Кон преди 6 години
Следователно става дума за изнудване, в което участва и прокуратурата. Има значение, дали момичето му е предложило услуги, или е било принудено. Второто е изключено.
75
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 73 - на 13 години, всички си мислят за секс, по един или друг начин. Не казвам, че им е фикс идея, но ако на тази възраст е просто нормално.
74
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Девойката била усмихната, гримирана и ведра."Типични черти, на скорошни жертви на педофилия ...
73
2
 
7
 
! Отговори
Еден од бразелеа преди 6 години
Бял човек трябва в затворо! Сано бразелцете могад да са чокчок под 14! А таси швиедга штоон не е родела о6те фече е стара
72
3
 
28
 
! Отговори
Невъзможно преди 6 години
Би ли се извиниба прокуратурата, ако в съда се докаже, че е монтаж. Защото г-жа Арнаудова хвърли недоказано твърдение към цяла България. На директора му трябва добър адвокат и специалист по монтажи на подобни записи. Ако е невинен, длъжен е да го направи. Второ, ако се докаже невинноста му, ученичката, мигом да изхвърчи от училището. Невъзможно е интелегентен бял човек да падне толкова ниско с една мургавелка.
71
8
 
23
 
! Отговори
MAD преди 6 години
ПРЕДИ ГОДИНИ И БОЙКО БОРИСОВ ИМАШЕ БЛУДСТВО С НЕ ПЪЛНОЛЕТНА, АМА СТАНА ПРЕМИЕР БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ, ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦИГ_АНИ БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА
70
9
 
19
 
! Отговори
Shopp™ преди 6 години
Така се пада на всеки глу пак, който се занимаа със *** Аз тва не моа го гледам, та ше оставам насаме с нея и ше я пипам. Маарш бее! На един шут разстояние от мене!
69
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще видим какво е заснела. Нещо го усуква.
68
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ще, като магистрална фея да се облече и държи, това е дете на 14г., а чичака (тоз хубава човек), иска да това дете да му свири на флейтата и това го има на запис. Ако някой мисли по различен начин, то той има проблеми с това, кое е добро и кое не. А ако бъде осъден, би следвало и подкрепящите го така безрезервно колежки да си подадат оставката.
67
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно,защо скромните момичета не попадат в кабинета на директора,в подобна ситуация?
66
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До шведка еЯвно,палавницата иска да бъде назначен удобен за нея директор,който да "помогне",тя да стане отличничка.Можем да допуснем,че го е предизвикала и е заснела само компроментиращите го кадри.
65
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом има видео,значи и директорът е виновен,но истина е и това,че много момичета започват да"мечтаят "за секс от 13 годишни,да се гримират и обличт-събличат,предизвикателно,като постват "голи снимки" във "Фейсбук".Да се държат провокативно и прекалено освободено,да правят секс дори,за пари и подаръци...което е най-ужасното,а да нямат никакъв родителски контрол.
64
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведски драми некви.
63
1
 
18
 
! Отговори
Докато четях, преди 6 години
се сетих за още 2 подобни случая;1.Миналата година четох същият случай в училище в Дългопол( мисля), Варненско: ученички ( шведи)в 6-7 клас се оплакват, че учител ги "задиря";съпругата на учителя е ДИРЕКТОРКА на училището!Не зная как завърши,но междувременно писаха,че не учели,пишел им двойки и те решили "да му отмъстят'!? 2.Преди 5-6 години. гледах стар филм(САЩ) как шефка на фирма иска да свали свой служител и тъй като той отказва,вика го в кабинета, РАЗКЪСВА си дрехите и започва да крещи, че
62
0
 
9
 
! Отговори
Смели Мин Джа преди 6 години
Ши иска да и дава пара му.Щоту тя,знаи че има права,и булгарите ши плащат.И чиждинцити ши помагат...иначи са,судим бхк знайат.
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЯКВА ***, НЯКЪВ ФЕОДАЛ - НИКАКВО СЪЧУСТВИЕ!
60
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патладжанени лакърдии.