Неправилно изпреварване и... 20-годишен загуби живота си

Катастрофата - по пътя Шумен-Бургас
28 сеп 2017 13:08, Петя Славова
19
Неправилно изпреварване и... 20-годишен загуби живота си
Снимка: архив, Булфото

20-годишен младеж е загинал при тежка катастрофа на пътя Шумен-Бургас. Инцидентът е станал близо до разклона за село Ивански малко след 19.30 часа, съобиха от МВР.

55-годишен водач на лек автомобил "Мерцедес" Е280 със софийска регистрация, който се движил в посока към Шумен, предприел изпреварване. Той навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в лек автомобил "Мазда" с шуменска регистрация.

След удара мерцедесът се завъртял и в него се ударил изпреварваният лек автомобил "Мерцедес 200 Д с шуменска регистрация.

Водачът на маздата на 20 г. от град Смядово е откаран за преглед в МБАЛ-Шумен. Малко по-късно починал в болничното заведение. Екип на пожарната се е наложило да отстрани акумулаторите на ударените превозни средства за да бъде предотвратена възможността от възникване на пожар.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
14
 
! Отговори
Журнаглисти преди 6 години
Катастрофално нелепо заглавие!Трябва да е "Неправилно изпреварване и 55-годишен уби невинен младеж!"
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така става когато КАТ не работи. Даже катастрофите са малко при този неработещ КАТ. Който си мисли, че има държава по света, в която шофьорите да спазват правилата без държавата да го принуждава да ги спазва, е меко казано много заблуден.
15
4
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До Анонимен 8Аз пък искам да я видя тази статистика ПТП и кой къде е карал курсовете... много различно е да те изкарат на изпита на бул. България, булевард с 4 пълни пътни платна, които се наливат от светофарите от две посоки и с разрешени 70 км/час.... всеки влиза и натиска газта... и да те изпитват в Търговище, примерно, където има 1 светофар и трафика е 3 коли в минута... и да те светна, всички лизингови коли са със софийска регистрация, така че регистрацията на колата нищо не значи.
14
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора карайте коли с хубави гуми и спирачки. Имам една нова и една стара кола, блъснах вчера старата при първата ситуация когато се наложи да спра. Кофти гуми. Няма пострадали но нови гуми поръчах.
13
6
 
4
 
! Отговори
Искате преди 6 години
правила и закони, ама това е куманизъм. При демокрацията всеки е свободен да прави каквото му аресва, ако има кинти, може да си позволи и скъпи удоволствия като това да убива. Е те така, затова скачахте, за демокрация.
12
1
 
15
 
! Отговори
Закони няма преди 6 години
По пътищата е пълно с ***, които знаят, че колата в насрещното ще намали и си изпреварват безгрижно... Веднъж един ме принуди и в канавката да вляза. Това е само част от България. Другото е убийства, грабежи, курупция по другите статии..
11
5
 
7
 
! Отговори
Сен Тон преди 6 години
До Анонимен 8Разбира се,но тогава и вие ще трябва да спрете да идвате в София,което ще е просто чудесно.
10
1
 
14
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
Гадните *** така и не разбраха,че когато пише,че не трябва да се изпреварва за това има някаква причина а не е просто за да им е гадно.Дано убиеца да не намери покой цял живот.
9
1
 
36
 
! Отговори
galya преди 6 години
Най-лошото е, че един младеж е загинал заради глупавото Его на един комплексар. Затова са създадени правила за движение по пътищата, ЗА ДА НЯМА ЖЕРТВИ, а не защото на някий му е хрумнало да твори!
8
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
шофьорските книжки на софийски коли да не важат в провинцията!и да не могат да карат там!
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щеше да е инцидент ако на младежа му бе излетяла гумата и се бе забил в дърво.Тук някакъв мухло при неправилно изпреварване е отнел живота на момчето.
6
2
 
37
 
! Отговори
Народния съд преди 6 години
Добре де 20 годишното момченце, какво е виновно че един 55г- " прътлЮ", който се качил на дърта барака с емблема мерцедес и повярвал и от келешлък го затрил ??????????? Това е умишлено убийство , А не непредумишлено ... и МАРШ по бързата процедура да лежи до живот и да строи магистрали докато стане на 155г !!!! тъпака.....и да му сложат смачкания мерцедес да си го вижда всеки нещастен ден !!!
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е предният е прав, на българският съд не може да се разчита за справедливост, единствената възможност е саморазправа. До тук ни докараха тези ***!
4
9
 
27
 
! Отговори
T преди 6 години
Няма да потръгнат нещата докато не започнат саморазправите в България. След няколко случая всички ще започнат да спазват законите и да мислят за околните. Сега трябва цялата рода на 20-годишния да тръгне да трепе близките на този убиец и да им подпали цялото имущество. Направо трябва тотална саморазправа с жестокости извън всякакъв контрол. После всеки ще мисли по 10 пъти преди да предприеме някоя простотия, от която могат да пострадат другите.
3
1
 
19
 
! Отговори
БеГе Мамата преди 6 години
Драмите по пътищата продължават
2
1
 
65
 
! Отговори
mdaa преди 6 години
20 годишен не е загинал, а е бил убит !!!Лека му пръст на невинния човек.
1
3
 
33
 
! Отговори
:):) преди 6 години
убиец на пътя