Заради извадения на дете далак: Единият шестокласник – аут!

Инцидентът стана в понеделник в час по математика
28 сеп 2017 09:37,
23
Заради извадения на дете далак: Единият шестокласник – аут!
Снимка: Булфото, архив

Шуменското училище "Екзарх Йосиф" е взело решение да изключи шестокласника, който се сби със съученик по време на час, обяви пред БНТ Валентина Тодорова, директор на училището.

Още по темата

Инцидентът стана в понеделник. Малко преди обяд двете момчета били в час по математика. По време на занятията двете момчета се сдърпали за топче.

Едното напсувало другото и така започнал боят. След като двамата се сдърпали, едното момче паднало върху другото и с лакът го ударило в корема.

При преглед в болница е установено разкъсване на далака и това наложило отстраняването му. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СтефВсеки е правил щуротии в училище, но да се играе в час на топчета е наглост.Едно е да не внимаваш в час, да кажеш нещо на друго дете или да се засмееш,съвсем друго е да играеш на някакви игри, докато учителят преподава. Който си позволява да прави това, вреди не само на себе си - той пречи и на останалите. Вкъщи вече са му дали основа да се развива като социопат. Ако не получи подобаваща санкция, той наистина ще се изгради като вреден човек!
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бях в 7-ми клас 96 год. Нашето поколение беше вече изкривено. Престъпността цъфтеше, насилието в училище беше нещо нормално. Нямаше ден без него. Научихме се като в джунгла да си пазим гърбовете един на друг и да се бием почти всеки ден за нещо. В час ни говориха за османско присъствие, и имахме бодигард. Имаше деца системно тормозени. Тази беше последната ми година в България. 21 години живея в нормална страна. Не ми се и мисли сегашните поколения там как са изродени, щом ние 96 год вече бяхме
21
2
 
1
 
! Отговори
До 20 преди 6 години
Точно щото у тях правораздаването е с тупалки, затова малкото така си решава проблемите в училище!Явно си от тези
20
3
 
8
 
! Отговори
emiliaaaa преди 6 години
ТОВА СА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ЛИБЕРАЛНОТО ВЪЗПИТАНИЕ. АКО ИМАШЕ СИЛНА РОДИТЕЛСКА РЪКА - РАЗБИРАЙ БОЯ В КЪЩИ И НОРМАЛНИ РОДИТЕЛИ - ЩЯХА ДА ИМАТ РЕСПЕКТ И ОТ УЧИТЕЛ И ДА УВАЖАВАТ ДРУГИЯ, ЗАЩОТО ЩЯХА ДА ЗНАЯТ КАК БОЛИ ОТ БОЯ. НО ПОНЕЖЕ ИМА ЕВРОГЕЙСКА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА, ЗАБРАНЯВАЩА ДА ВЪЗПИТАВАШ ДЕТЕТО СИ ПО СТАРИЯ НАЧИН - ТЕ НИ СЕ КАЧИХА НА ГЛАВАТА - РЕЗУЛТАТ НЯМАТ УВАЖЕНИЕ КЪМ НИЩО И КЪМ НИКОЙ!!!!!!!!!!!!
19
3
 
0
 
! Отговори
Месалина преди 6 години
До Анонимен 18А като излезе детето от "сигурното" частно училище, предполагам ще го чака частна лимузина с професионален личен шофьор на разположение във всеки един момент, който ще го отведе до частно заведение, магазин, клуб и ще му осигури частни приятели, с които нищо лошо не може да го сполети? Айде стига с тези превземки! В клас сме били по над 30 деца и винаги е имало минимум 2ма гадняра, тормозещи останалите, и с момчета съм се била, и са ме ритали и плюли и ей ме на-жива и здрава...
18
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова предпочитам частни училища с по 7-8 деца в клас, под надзора на професионален учител във всеки един момент, от пребиваването им в училището. Как иначе, да си пратиш децата в онзи светилник ...
17
5
 
3
 
! Отговори
до ...тъжно... преди 6 години
Това не се знае, просто подобна информация официално никъде не се изнасяше. Градяхме комунизма и преизпълнявахме 5тилетки. Всичко беше позитивно и цветя и рози според "медиите". Сега нещо да се случи - всички разбират, даже аз, дето не живея в БГ.
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
13 - А какво да направим ? Да го провесим за краката и да го бием с пръчка 3 дена ли ?
15
3
 
8
 
! Отговори
...тъжно... преди 6 години
И ние сме се били като деца - преди 30-ина години. Никога, никой не е пострадал. Не знам кой ни е пазил. Може би никой не ни е пазил. Сигурно самите ние сме се пазили да не се нараним сериозно.Имам чувството, че тоталното озверяване и озлобяване вече е обхванало и децата. Имам чувството, че някак си сами възпитаваме малки съдистчета и изр0дчета, готови да се осакатят ей така за нищо.
14
1
 
0
 
! Отговори
Ликвидация на МОН преди 6 години
Pedofilite ползващи нагли престъпници на власт ползват терористични камери за разни експерименти.МИналата седмица бяха ударили всички момичета от Гимназия в ЛОвеч/КБУ зад гарата/ с проникващ черен масов убиец в главите.Убииците се виждаха ясно като черен проникващ облак около главите на всички деца.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това е сериозно наказание и за детето и за родителите му. Пукайте си далаците деца, може и да убивате, най-много от училище да ви изключат.
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости, 11!! Добрият учител не означава и добър надзирател или звероукротител. Добрият учител си е добър в професията, а лошият ученик ще си остане лош, дори ако отсреща си има Аристотел. Не е заради учителите, а заради лошото ДОМАШНО ВЪЗПИТАНИЕ! И по соц. времето имаше такива ученици, въпреки че учителите ни бяха "огън и жупел"!! Проблемът както при нас, така и при днешните ученици е, че в класовете се смесват ученици от" кол и въже "-има свестни и възпитани деца, но са в една паралелка с ниско възпитани гамени, които влияят много зле на останалите. Проблемните трябва да бъдат отделяни
11
4
 
8
 
! Отговори
Аз преди 6 години
За съжаление всички тези проблеми в училищата са следствие на това, че учителската професия не е достатъчно атрактивна за кадърните хора, поради редица фактори. Затова педагогика се влиза с ниски оценки и учители става тази част от обществото, която не става за нищо. А тези неща се усещат от учениците и започват да си развяват коня! Добрте учители са все по-малко и такива инциденти ще зачестявят! При един добър учител никога няма да си играеш на топче в час...
10
10
 
1
 
! Отговори
аман от камери преди 6 години
Вчера наблюдавахме на центъра на гр.Летница как чрез камера обсебиха момичета и започна ЗВЕРСКИ ПОБОЙ. НАгли терористи и педофили са внедрили тежко терористични педофилски камери в училища детски градини и ясли. Терористи на власт са вкарали в лични карти чипове и скенери подържащи масови убиици.Терорист центрира момичетата през чип в лична карта и ги обсеби.последва жесток побой ..Вижда се сниман и черен таласъм масов убиец около двете девойки..
9
4
 
17
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
До Анонимен 5Да ги изключат защото играят с топче?????Абе я стига.Ти в училище си бил светец.Не си говорил в час,не си играл на бесеница и винаги си слушал учителката ...я по-сериозно.Нормално е да изключат побойника но не виждам защо да изклюват другото момче.
8
2
 
22
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Агресията ще ни затрие като нация.За да се бие това дете,трябва да е станало свидетел на насилие вкъщи.Уважаеми родители,ако вие сте деградирали и морално осакатени,тогава просто се въздържайте от размножаване.Няма как,ако вие сте побойници и пияници да възпитате добре децата си и да бъдете добър пример за тях.Така не само ще съсипете психиката на децата си,но и рискувате да съсипете чужди животи.
7
4
 
14
 
! Отговори
СОРОСОИД преди 6 години
Що , бе ?!?! Какво е станало ?!?! Всичко е наред , според нас - верните последователи на бай Ви Сорос и Б Х К ! Това са НОВИТЕ КУЛТУРНИ , МОРАЛНИ И ЕВРОГ _ ЙСКИ ЦЕННОСТИ , с които трябва да закърмяме нашите деца !
6
1
 
19
 
! Отговори
заглавие преди 6 години
"Заради извадения на дете далак: ....................", не, коте, не заради извадения на детето далак, а заради това, че с удара си е причинил руптура (разкъсване от травмата на важния орган), която наложила оперативното му отстраняване. Момчето ще се оправи, малко ще тегли, но ще е жив и здрав. Другият, биячът, да си понесе заслужената съдба.
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В час се занимават с топчета. И псуват.И двамата трябва да са аут от училището. После родителите на пострадалото да търсят отговорност и наказание за другото момче.
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тия от малки са вече престъпници, представям си в семейството на какво го учат това дете, ужас!