Две дами рекордьори по нарушения – дължат по 100 бона на КАТ

Тримата топджигити нямат шофьорски книжки
29 сеп 2017 07:00, Елка Василева
74
Две дами рекордьори по нарушения – дължат по 100 бона на КАТ
Снимка: архив, Булфото

Две дами са рекордьори по брой извършени нарушения на пътя и са натрупали по около 100 000 лева дългове от актове и фишове към КАТ. Това пише "Телеграф", като се позовава на Пътната полиция.

Заедно с тях в челната тройка влиза и мъж с над 100 000 натрупани дългове, които отказва да плати.

Топджигитите на България са засичани в нарушения от органите на реда по около 50 пъти.

Основното провинение, което са извършвали, е шофиране с превишена скорост.

И тримата нямат свидетелства за правоуправление, тъй като са им били отнети заради липса на точки покрай многото нарушения.

Рекордьорите са дадени от Пътна полиция на НАП, за да съберат дължимите суми.

"Това обаче на практика е невъзможно, защото не са собственици на нищо, нямат работа и са неоткриваеми", признават от НАП.

През последния месец от НАП опитват да издирят и други 6200 длъжници, които са им били дадени от КАТ в края на август.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: КАТнарушенияНАП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Логичният въпрос тук е - тези двете дами въобще знаят ли, че притежават автмобили? И колко точно автомобила се водят на техните имена? Да не се окаже, че адресната регистрация е в Столипиново, в някоя сламена колиба ;) Случаят е както с онази бабичка в Шалке, дето имала регистрирани коли за милиони, пък те всичките тук в България и ги карат все 'съвестни данъкоплатци'.
42
6
 
17
 
! Отговори
БЪЛГАРКАТА преди 6 години
Е ИМА И КУРОЗИ. ПРИ СЪСТАВЕН ФИШ С ГЛОБА ПЛАТИЛ СИ СИ ГЛОБАТА СЪЩИЯ ДЕН И СЛЕД ТРИ МЕСЕЦА В НАП ЦЪФВА ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА СЪБИРАНЕ ОТ ПУБЛИЧЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ. КАКВО ДА ГИ ПРАВИШ НАПРАВО СА ЗА ТРЕПАНЕ. КЪДЕ СА ОТИШЛИ ПАРИТЕ???? НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ОТГОВОРИ. И СЕГА ЗАПОЧВА ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ ПИСАНЕ НА ПИСМА, ДОКАЗВАНЕ НА ПЛАЩАНЕ. НЯМАМ ДУМИ. СЛОЖИХА ИМ КОМПЮТРИ, ОБВЪРЗАХА ГИ С ИНСТИТУЦИИТЕ И ПАК ГРЕШКИ.
41
4
 
13
 
! Отговори
бай той преди 6 години
До бай иванДържавни служители не се уволняват, а дори нови се назначават и се откриват нови длъжности. Тази всичка пасмина, коьто смуче от данъците ни и на ГЕРБава хранилка. нАдминестрацията е ад 100 000 души в страната. Всичките те, както и роднините им гласуват под строй за ГЕРБ. После питайте кой и защо пак е избрал тиквата.Като прибавим *** в махалите и селата ето ви един вечен премиер.С такива мутри няма как нещо да се промени.нНямаме държава,а само една мафия на чело която управлява.
40
2
 
9
 
! Отговори
До анонимен преди 6 години
Ще извиняваш но няма акт за 300 лв при 10 км отгоре, когато си извън града. Ако те е снимала камерата преди Бургас, дори не съм сигурен че снима при 90км /ч. Тези камери се настройват да снимат не на 81км/ч а със някакъв реверанс примерно 86-7 км/ч. Ни дори и при 90 не може да имаш толкова скъпа глоба!
39
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глобите са много голями затова хората немогат да си платят актовете! Държавата само вдига санкцийте, но не прави сметка хората немогат и нямат възможност да си платят актовете! Аз например имам акт 300лв за превишена скорост на магисталата. Карах с 90 при ограничение от 80км ! Това е преди входа за Бургас в 4 часа през нощта!
38
17
 
8
 
! Отговори
Михаел Шумахер преди 6 години
Но неуважаеми некадърници, ако ще и да въведат повсеместно ограничение от 5км/ч. вие пак ще си пречите и ще се блъскате, защото сте НЕКАДЪЪЪЪРНИ НЕКАДЪЪЪЪРНИЦИ!
37
24
 
12
 
! Отговори
Михаел Шумахер преди 6 години
Некадърните и като шофьори и в живота никога няма да разберат че основния принцип в шофирането е "карай както искаш стига да не пречиш на никой". И в живота е така. Но некадърникът иска да оправдае собствената си некадърност с налагане на брутални правила и глоби за всички. Защото виждате ли той като не може да кара, значи останалите му пречат и всички трябва да карат некадърно с 30км/ч. като него.
36
2
 
12
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Ако написаното по горе е вярно - коментарите са излишни !!!
35
4
 
22
 
! Отговори
учуден преди 6 години
Кофти са ни законите, това не се случва само с кат, не плащат и горски нарушители, такива които дължат издръжки и т.н. Просто тук ако нямаш легален доход, просто изчакваш давностния срок 3-5 г. и не дължиш. Няма затвор, няма обществено полазен труд. Няма как да е иначе - някой депутат ще пострада.
34
4
 
25
 
! Отговори
Тъпаци преди 6 години
Това само тук е възможно....как така нямат нищо ? А на какъв автомобил извършват нарушенията ?! Той отнет ли е ?
33
2
 
4
 
! Отговори
икономист преди 6 години
До СтранноКолега, няма как органи на реда да те търсят за нещо, за което няма документ, обикновено търсят за издръжка, съдебно присъдени суми и др. Ти си знаеш положението, но примера ти не е уместен.
32
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На някой им пращат мутри ако дължат пари...нали...В някоя бяла страна отдавна тези тарикати да са в затвора.По същата логика ако извършат убийство пак ли няма да са откриваеми.Пълен абсурд...ето такава е оправията в милата ни Родина.Да се чудиш как Държавата няма ресурс да ги открие.Някой не си е на мястото и трябва да напусне...За това сме на това дередже...
31
15
 
10
 
! Отговори
РОБИН ХУД преди 6 години
Българинът е овца и робска душица. Той иска да бъде стриган, грабен и доен, а понякога и заколван, но въпреки това ако някога неволно превиши скоростта с 10 км, или недай си боже му е изтекъл срокът на аспирина в аптечката и му наложат глоба, веднага бърза да си я плати. И изпитва огромна омраза към всеки свободолюбив сънародник като тези тримата, които са успели да прецакат системата. Овцете обичат да им е гадно. Те така са гледали и Ботев с омраза и злоба и са искали да бъде убит. СВОБОДА!
30
4
 
15
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
А затвор?
29
5
 
11
 
! Отговори
Тодоров преди 6 години
Всъщност системата е променена и всички, които си мислят че им се е разминало ще са приятно изненадани щом отидат в кат, за да си извадят нови документи и им сръчат на момента актове със снимков материал. Идеята че си минал покрай камера с двеста и нвмаш акт защото не са ти пратили снимка е на пишман тарикат, който приятно ще си получи всички актове при подаване на заявление за нови документи :)
28
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Начини за събиране има, - няма воля. пък и обществото у нас обича да защитава нарушителите, та няма драма - както каза един човек - калпав матреал.От пусто в празно - едно и също до безкрай и до безкрайната тъпотия.
27
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога няма да ги платят. Системата за събиране на глобите е АБСУРДНА! Имам познат който се хвали че имал 7-8 фиша, които с времето си са изтекли и не е платил нито стотинка, а сега има златен талон! За съжаление обаче тази сбъркана система се изразява в пълен непукизъм от нарушителите и много човешки жертви
26
4
 
17
 
! Отговори
Странно преди 6 години
Много ми е странно как за мен че дължа на човек 3000 (без да има документ) се задейства машината .Бях обявен за издирване чрез Интерпол .Дойдоха в Мадрид да ме вземат двама полицаи .Кой им плаща хотела ,самолетните билети ,командировачните ,заплатите (сметнете колко разходи имат)
25
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наказанията да се отработват.Правят една строителна фирма и всички длъжници,които не са си платили, работят там, докато се изплатят сумите. Храна и подслон се заплаща от труда им. Точка.
24
2
 
11
 
! Отговори
КАТеричок преди 6 години
Ооох котьооо. За по двайсе бинки на човек, лично остроносият ми шеф ще им оправи глобите.