Кола се заби в автобус във Варненско, 40-годишен загина

Две жени са с опасност за живота след тежкото ПТП
1
Кола се заби в автобус във Варненско, 40-годишен загина
Снимка: архив, БулФото

40-годишен мъж е загинал, а две жени са с опасност за живота след тежка катастрофа по пътя Добрич – Варна, съобщиха от ОДМВР – Варна.

Около 00:05 часа, малко преди отбивката за село Зорница, 40-годишен водач на лек автомобил внезапно навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в движещ се в посока Варна автобус.

Вследствие на удара мъжът, който е от Добрич, е загинал на място. 42-годишна пътничка на предна дясна седалка в лекия автомобил е настанена в болница с фрактура на черепа, има опасност за живота ѝ.

56-годишният водач на автобуса, който също е от Добрич, е получил фрактури на таз и десен крак и контузии на глава и гръден кош, настанен е в болница, няма опасност за живота му.

Вследствие на катастрофата са пострадали и 4 жени от Добрич, пътнички в автобуса – 50-годишна жена е с фрактури на шиен прешлен, ребра и предмишница, настанена е в болница с опасност за живота.

Другите три пътнички - 67-годишна жена, която е получила фрактура на таз и контузия на глава, 49-годишна жена с контузии на гръден кош, коляно и глава, както и 59-годишна жена с контузии на глава, гръден кош и поясна област, са настанени в болница, няма опасност за живота им.

Образувано е досъдебно производство по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: загинал при катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
8
 
7
 
! Отговори
+++ преди 6 години
Едва ли колата е била в насрещното. По-вероятното е автобуса да го е направил, но в такива случаи всички пътници в автобуса свидетелстват, че автобуса е спазвал правилата, а другият не ги е спазвал и няма значение дали пътниците са видяли или не какво е станало - те свидетелстват и осъждат невинния, ако остане жив.