Обвинението отсича: Директорът галел и целувал ученичката!

Три момичета твърдят, че Радев е блудствал с тях. Така ли е?
29 сеп 2017 09:07,
181
Обвинението отсича: Директорът галел и целувал ученичката!
Обвиненият директор Христо Радев. Снимка: Булфото

Училищният директор Христо Радев от Ново Паничарево е целувал и галел дупето на 14-годишната Радостина Христова в директорския кабинет на ОУ "Христо Ботев".

Това е обвинителната теза на прокуратурата, която повдигна обвинение за блудство спрямо 58-годишния мъж.

Според разследването инцидентът е станал на 25 септември, когато Радев повикал в кабинета си 14-годишната Радостина Христова.

Момичето направило не видео, а два аудиозаписа, на които се чувало как моли директорада не го целува и да не се държи с него като с жена, стана ясно в Бургаския районен съд вчера, когато бе делото за мярката за неотклонение на Радев, пуснат под "домашен арест".

Още по темата

Според прокуратурата от аудиозаписа, както и от показанията на пострадалата ученичка и още три момичета от същото училище, може да се направи обосновано предположение, че директорът е извършил престъплението, в което е обвинен.

Нещо повече - той се е възползвал от служебното си положение и е държал момичетата в зависимост.

В показанията си трите ученички твърдят, че директорът е блудствал и с тях в продължение на около година. По тези случаи обаче няма сигнали в полицията или прокуратурата, пише "24 часа".

Според съдебно-техническа експертиза аудиозаписите не са манипулирани, подчерта прокуратурата.

По делото има приложен и видеозапис, но той е направен, когато родителите на Радостина заедно с нея отишли да търсят сметка на директора в кабинета му.

На него се чува мъжки глас да казва: "Защо й налетя?", а директорът няколко пъти повторя: "Извинявай, да обясня!".

В четвъртък вечерта предвид чистото съдебно минало съдът наложи мярка за неотклонение "домашен арест" на директора Радев.

"Чувствам се като дамгосан от медиите. Това е вендета на три ромски фамилии от Паничарево, за които през годините съм вземал мерки спрямо правилника за вътрешни ред в училището. Те са крали от училището - бащата на въпросната ученичка Радостина беше откраднал дърва. Тогава писах жалба, хванаха го и се наложи да плати. Оттогава не минава ден, без да усещам омраза от него.

През 2010 г. дъщеря му Радостина дойде от Гърция, беше на 7 г. и не знаеше български, беше абсолютно неграмотна, тя е дете билингви. Приех я в подготвителната група, за да научи езика, но бащата искаше да е в първи клас, за да взема детски. Подаде сигнал и аз бях наказан.

На 25 септември следобед ученичката Радостина дойде за малко в кабинета ми, като ми говореше нещо, аз я попитах какво има предвид. Вече не помня какво точно казваше. Но явно беше нагласено. Говореше: "Недейте да правите такова нещо, вие сте директор!".

Аз я попитах: "Какво правя", разказа пред журналисти Радев. Той направи изявлението в съдебната зала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
3
 
! Отговори
jerry преди 6 години
Do ha ha ha. shtom gi ima takiva kato tebe v bg dane obslujvat haha tova oznachava ce v balgaria nikoga nyama da ima prava i nikoga nyama da obslujvat v parlamenta. .za tova v ES balgaria e poslednata dupka na KAVALA.
98
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХА-ХАДете "билингви" ...Това някаква порода пингвини ли е----------------------------не, означава двуезично, говори ци.гански и гръцки
97
0
 
6
 
! Отговори
А.Шикългрубер преди 6 години
До ХХХтоо чичи явно е прецакал зестрата и сега индианците ще играят танца на косеното сено докато измъкнат очакваните левове
96
2
 
15
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Три ромски фамилии срещу един българин .....намирисва ми на ароматни скалъпени неща . То по принцип при тях си е нормално даже да раждат на по 11 години ...артък и ще каже "Не се дръжте с мен като с жена ?" Яшаааа мо минкейййй ти вече си стара мома на 14 да не се държал като с жена ужким де !
95
1
 
14
 
! Отговори
Изненадан преди 6 години
Като се женят на 13 щото такива са им ши.аните традиции, когато братята братовчедите и останалата ги миванат и почват да раждат деца тогава не е проблем
94
1
 
4
 
! Отговори
Дупе преди 6 години
Дупе
93
2
 
29
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Дете "билингви" ...Това някаква порода пингвини ли е ?...Иначе случаят е ясен. *** захитряха и вече не налитат на бой, а правят постановки.Аз се чудя на доктори и учители.Хора, напускайте масово работа там, където се налага да работите само с такива !Оставете ги сами да се учат и лекуват.Аз за нищо на света не бих обслужвал тази п.асмина.Да им внася държавата учители и лекари от Индия, ама се съмнявам, че дори от там някой ще дойде да търпи издевателствата им.Пълен бойкот !!!
92
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направил го е! По физиономията му личи! Ако роми искаха да му отмъщават, просто щяха да му спретнат един жесток тупаник.
91
4
 
11
 
! Отговори
Узуна преди 6 години
Абе честно да ви кажа, физиономията на този човек не ми харесва. Има нещо гнило в него, може би и затова го атакуват така. Във всеки случай голяма реклама направиха на това Панчарево- само *** там.
90
0
 
9
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
До Един въпрос 93 Едно време като ученици влизахме при директора само с охранителя и въпреки това показалкато играеше по дланите. Така де!
89
0
 
11
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Целувал и галел дупето....*** и дупето ли целувал ?..А де ? А де?
88
4
 
30
 
! Отговори
Mari преди 6 години
Това е нагласена работа от страна на тази ( ученичка)...защо си е нагласила телефона и тогава влиза....номерата им са толкова ясни, че няма накъде.....съдът по- внимателно да разгледа случая.....аз не вярвам в това......!!!ясно е отмъщението на тези хора , към Директора...
87
4
 
9
 
! Отговори
Темида преди 6 години
Споко какво са се притеснили всички. Който е виновен няма да получи наказание. Тук ще съди БГ съда. Всички знаем как работи той.
86
2
 
33
 
! Отговори
Народът го е казал преди 6 години
относно такива истории - "Съшито с бели конци!"
85
1
 
47
 
! Отговори
Един въпрос преди 6 години
Ако наистина други няколко момичета са били подлагани на сексуален тормоз от директора и това се е коментирало близо цяла година,то тогава кое нормално момиче би влязло самичко в кабинета на такъв мъж?Още повече, в случая става въпрос за момиче от етническа общност, чиито традиции изискват девственост на невестата до първата брачна нощ.Така че, ако бяха верни слуховете относно директора, това момиче щеше да иде в кабинета му с придружител - с някой от родителите си!Момичето ни прави на будали!
84
3
 
35
 
! Отговори
Ами тя може да преди 6 години
приказва и мръсни думи на записа, да си разкъса дрехите, да се хвърли върху него, да вика, да излезе навън и да вика ПОМОЩ!!.. и ще ВЯРВАТЕ? Очаквайте СЛЕДВАЩИЯ път такъв цирк! Отсега нататък ЯВНО, че с такива трябва да има присъстващ!( и пак не егаранция- ще изкарат, че 2-*** искат да я(го) изнасилят.Журналистите да потърсят в морето.нет от миналата година имаше ТОЧНО такъв случай във Варненско( Суворово или под...) Той- учител, съпругата му- директор на училището.Група щведки от прогимназията
83
5
 
8
 
! Отговори
Арменец преди 6 години
*** работа
82
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съвет към учителите- По никакъв повод не докосвайте учениците! Не ги галете, не ги пипайте, не показвайте добронамереност по този начин ни в час, ни извън час, ни насаме, ни пред родителите! Ни към малките, ни към големите! Всяко подобно действие може да бъде изопачено.Тая глупост, да се пипат децата, я измисли Кунева. Даже по ТВ имаше репортаж как ученик се хвърли на врата на учителя си и как всички учители трябва да са в такива отношения с учениците си. Това е недопустимо!
81
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-вероятно това е провокация. Ромите много добре знаят, че подобен обвинителен акт няма да мине в съда. Знаят също така много добре, че насрещен акт за клевета също няма да има последствия. Това има за цел да разклати позицията и достойнството на конкретната личност. Това е същото като стадо хиени в саваната да се опитат да нападнат лъв. Има доста клипчета в тубата за хиени и лъвове и винаги завършват по един и същи начин - уловена се оказва само една от хиените. ;)
80
2
 
61
 
! Отговори
malart преди 6 години
Мирише на активно мероприятие, което етническите са спретнали на човека. Не вярвам да е толкова глупав, че да си залага реномето и работата заради някакви черни момиченца. те между другото са опитни в изнудването и може да става въпрос и за пари. Имат си и адвокати, които ги подучват и делят с тях после. Обаче първо ще съсипят кариерата на човека, а после няма да има опровержение в медиите. Аудиозапис ???? Смешно