Обвинението отсича: Директорът галел и целувал ученичката!

Три момичета твърдят, че Радев е блудствал с тях. Така ли е?
29 сеп 2017 09:07,
181
Обвинението отсича: Директорът галел и целувал ученичката!
Обвиненият директор Христо Радев. Снимка: Булфото

Училищният директор Христо Радев от Ново Паничарево е целувал и галел дупето на 14-годишната Радостина Христова в директорския кабинет на ОУ "Христо Ботев".

Това е обвинителната теза на прокуратурата, която повдигна обвинение за блудство спрямо 58-годишния мъж.

Според разследването инцидентът е станал на 25 септември, когато Радев повикал в кабинета си 14-годишната Радостина Христова.

Момичето направило не видео, а два аудиозаписа, на които се чувало как моли директорада не го целува и да не се държи с него като с жена, стана ясно в Бургаския районен съд вчера, когато бе делото за мярката за неотклонение на Радев, пуснат под "домашен арест".

Още по темата

Според прокуратурата от аудиозаписа, както и от показанията на пострадалата ученичка и още три момичета от същото училище, може да се направи обосновано предположение, че директорът е извършил престъплението, в което е обвинен.

Нещо повече - той се е възползвал от служебното си положение и е държал момичетата в зависимост.

В показанията си трите ученички твърдят, че директорът е блудствал и с тях в продължение на около година. По тези случаи обаче няма сигнали в полицията или прокуратурата, пише "24 часа".

Според съдебно-техническа експертиза аудиозаписите не са манипулирани, подчерта прокуратурата.

По делото има приложен и видеозапис, но той е направен, когато родителите на Радостина заедно с нея отишли да търсят сметка на директора в кабинета му.

На него се чува мъжки глас да казва: "Защо й налетя?", а директорът няколко пъти повторя: "Извинявай, да обясня!".

В четвъртък вечерта предвид чистото съдебно минало съдът наложи мярка за неотклонение "домашен арест" на директора Радев.

"Чувствам се като дамгосан от медиите. Това е вендета на три ромски фамилии от Паничарево, за които през годините съм вземал мерки спрямо правилника за вътрешни ред в училището. Те са крали от училището - бащата на въпросната ученичка Радостина беше откраднал дърва. Тогава писах жалба, хванаха го и се наложи да плати. Оттогава не минава ден, без да усещам омраза от него.

През 2010 г. дъщеря му Радостина дойде от Гърция, беше на 7 г. и не знаеше български, беше абсолютно неграмотна, тя е дете билингви. Приех я в подготвителната група, за да научи езика, но бащата искаше да е в първи клас, за да взема детски. Подаде сигнал и аз бях наказан.

На 25 септември следобед ученичката Радостина дойде за малко в кабинета ми, като ми говореше нещо, аз я попитах какво има предвид. Вече не помня какво точно казваше. Но явно беше нагласено. Говореше: "Недейте да правите такова нещо, вие сте директор!".

Аз я попитах: "Какво правя", разказа пред журналисти Радев. Той направи изявлението в съдебната зала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаем и обичаите на потърпевшите да се женят на по 12г. Продават се и се купуват момичета властите нищо не предприемат сега обаче голям проблем стана . Направили са му постановка на човека, ром за пари и пред автомобил скача или за да изнудват шофьора после.
18
3
 
44
 
! Отговори
123 преди 6 години
Не зная за този директор - никой не му е "светил" , докато нещо бил правил в кабинета си...всичко чуваме от медиите, НО... изкиза, че...АКО някоя жена (в случая момиче) каже, че някой й е упражнявал сексуален тормоз (може и от само сладострастен поглед!), винаги по този начн може да натопи мъж и да го заключат (дори!). Иначе това си е класика - на Запад,особено (примери много...дори за сериозни хора, като Строс-Кан - бивш. (вече) шеф на МВФ - няк'ва казала, че я бил изнасилил и ХОП-заключване!
17
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне да и го беше набутал във вонящата черна дупка,да не го е яд сега като го влачат.
16
2
 
96
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой по дяволите би целувал и галил лилаво дебело животно???
15
1
 
72
 
! Отговори
DIMO преди 6 години
Такива артисти са!Бедна ви е фантазията.Работих една година в ромско училише и на такива театрални постановки се нагледах,че ако почна да ги описвам ще се смеете докато сте живи!Дори едно от децата си беше родено с уникални артистични заложби,но вместо да го накарат да учи и да стане студентка в НАТФИЗ ,ТИЯ *** Я ОТКАРАХА И ОМЪЖИХА НА ЕДИН ОТ ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ!
14
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе дайте ми един наказателен отряд, от 15 човека да ги въоръжа с АК 74 и от теди джипсита няма да остане и помен
13
1
 
42
 
! Отговори
Член преди 6 години
Мдаа... едно време 1 свидетел с потекло(образование) се е равнявал на 7 древни гласа...Ще бъде оправдан, но петното остава... а, тез древни след 2-3 години ще са в друга схема
12
2
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е нов вид измама на ромите. Тоя номер ще го пробутват на много места. Това им е абсолютна схема за измама и прокуратурата да не се подхлъзва лекомислено.
11
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигорно той много я е обичал на нея.
10
1
 
107
 
! Отговори
Коце кмета преди 6 години
Простаци, пуснете човека! Нямате никакви доказателства освен думите на шведите, а всички знаем колко казват истината! Не стига че ни избиват безнаказано, ами сега ни и съдят! А после някой ще съди ли шведите за клевета??
9
0
 
57
 
! Отговори
Не, не са! преди 6 години
До PetrovНе са под пряка защита на ЕС, на ЕС не му пука и в никоя страна не ги третират толкова протекционистки. Прибират ги, съдят ги и им спират помощите ако има и най-малкия золум! Само в България те са криминални типове и педофили без присъди и супер толерирани и насъсквани срещу всички други граждани. Причината е,че управляващи и НПО са същите и изпълняват програма срещу европейци и българи. Заради БХК и ромите, както и заради турските етнически партии НЕ желаят България в Шенген,
8
2
 
64
 
! Отговори
АМИ ДА СЛОЖАТ СИГАН преди 6 години
АМИ ДА СЛОЖАТ СОГАНИН ДЕРЕКТОР И ГЛЕДАЙ КАКВО ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ НА 11 ГОДИНКИ МЛАДИТЕ УЧЕНИЧКИ ЩЕ СИ ИМАТ НЯКОЛКО ЧАВЕТА СЪТВОРЕНИ В ДИРЕКТОРСКИЯ КАБИНЕТ !!!!!!!!!! БЪЛГАРИЯ ПРОПАДА БЛАГОДАРЕНИЕ НА СИГНАНСКАТА ИЗМЯТ !!!
7
1
 
93
 
! Отговори
тъпо ченге преди 6 години
Този,дето го обвинява,че целувал това нещо по ду.***.то,първо да вземе и да помирише,а чак след това да прави генерални изводи!Ако устиска!Щото тия вонят на мършa,та се не траят!
6
0
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де,що не сложат църната на детектора и филма да приключва?.
5
0
 
82
 
! Отговори
. преди 6 години
Все още не мога да им повярвам на тия шведските истории.
4
0
 
88
 
! Отговори
Мътно преди 6 години
Тая може да е направила записа като си е говорила сама! Освен това такива записи съда не признава обикновено. Може да е инсинуация нарочно направена от етноса, за който цяла Европа знае, че педофилията им е културна особеност - женят се или раждат на 12. Освен това са много неугледни и нагли, едва ли някой човек ще се доближи. За пари ли е джангъра?
3
2
 
18
 
! Отговори
Маки преди 6 години
В *** България какво ли не се случва.
2
5
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се подложи на детектор на лъжата хлебарката.
1
3
 
104
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нагласениа история с участието на традиционните за този жанр индийски актьори. жалко за човека