Кайтсърфист от София се удави в залива на Ахтопол

Морето било много бурно, обяснява кметът на града
30 сеп 2017 10:50, Петя Славова
18
Кайтсърфист от София  се удави в залива на Ахтопол
Снимка: архив, Булфото

Кайтсърфист от столицата се удави в залива на Ахтопол. Трагичният инцидент се случва на 29 септември вечерта, съобщава пред bTV кметът на града Станислав Димитров, който станал и свидетел на инцидента.

По думите му, морето било много бурно.

Димитров алармира, че по това време на годината в залива редовно се събират търсачи на силни усещания, които въпреки изключително неподходящите условия за сърф, участват в нерегламентирани надпревари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
търсачи на силни усещания,............участват в нерегламентирани надпревари..............те и тези с гонките в града са същите, но те причиняват бели и на останалите граждани. тези в морето поне само себе си бастисват.
9
0
 
31
 
! Отговори
Лелеееее преди 6 години
Жалко за момчето. Каквото и да е станало, не трябва да си отиват хора без нищо. А относно коментарите - май трябва да въведат някаква трудова повинност за безгръбначни в човешка кожа. Не знаят кой е, ама умуват софиянец ли е. Не знаят какво е станало, ама почват да анализират война ли е имало, наркоман ли е бил... Нямам думи.
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2Танасе, 90% от индивидите пребиваващи в София са провинциалисти като теб.Основно новодошли а има и немалка част второ поколение сУфиянци които са си чисти цселяндури.За тези от селата около София, Герман, Бучино (М/Г), Банкя,Бояна, Драгалевци и т.нда не говорим........
7
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това че е пристигнал с кола от София не го прави софиянец.Поредният тежко комплексиран провасал се удавил....И КВО ????!!!!!
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Войни между кайт групировки, най-вероятно...
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тези условия е много опасно да си в морето . ГрадосИТе са ниски , а вятъра силен. Ако паднеш на вътре ..трудно ще излезеш.
4
19
 
16
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 3Те такива се давят.Плувци.От три дена морето залива варненския вълнолом а този бил плувец.Тези софиянци не се научиха че морето не е Искър
3
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нерегламентирани надпревари .. с кайт .. в морето?? Втф?с чие разрешениеможе да се кара кайт? На кмета здравната служба?хора за които разходката до морето се изразява в иеденье и пиенье а най голямото удоволствие е да изпикат бирата, никога няма да разберат адреналина и по добре да не коментират.
2
22
 
13
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
София дава 40% от БВП. Та видно е кой е празноглавен.
1
8
 
26
 
! Отговори
Gogo преди 6 години
Лека му пръст. Има много хора който живеят за риска. Респект.