Горкият човек - проси, моли и спира само за едно "Ало" по смартфона

Кой плаща сметката на телефона, можем само да гадаем
72

Снимка: Пламен Гутинов

Виж други галерии »

Един модерен и горд просяк в центъра на Варна! Макар и молещ за милостиня, той се държи на положение – има модерен смартфон и поддържа завидни социални контакти по него.

Мъжът е познат на варненци. Те го виждат от години всеки ден поседнал някъде по пешеходната зона на бул. "Княз Борис I" в морската столица.

Моли за милостиня и спира "работа", само за да проведе телефонен разговор по смартфона си. А кой плаща сметката и какви други скъпи "играчки" притежава "горкият човек" можем само да гадаем, пише информационна агенция "Черно море".

Още новини четете на www.chernomore.bg



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: просякВарнасмартфон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
5
 
9
 
! Отговори
valeri67 преди 6 години
След като няма социална система, нормално е инвалидите да просят, за тях това частно АСП, така е по-добре.За тях това е работа и не изкарват много!
59
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"90% от сервитьорите по заведенията са с по-големи доходи от клиентите си, от които редовно очакват бакшиш"Бакшишът не е задължителен, но като бивш сервитьор, искам да те попитам, кака така се мъкнеш по заведения, ако изкарваш под 300 лева (защото бях осигурен на толкова) ? Надявах се на бакшиш, защото без бакшщиш ... ами гладна смърт, какво да ти кажа. Особено, ако шефа не дава храна на персонала. Някой поне я дават на половин цена.
58
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ок, а като продаде телефона. колко ще се подобри положението му ? Сигурно с парите ще започне успешен бизнес или ще се запише да учи, та да стане хирург ?Вече стана работата, че да си беде, трябва и обувки да нямаш ...
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 62Стани просяк тогава!
56
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Общоизвестно е,че просяците вадят повече пари от доста работещи.
55
4
 
9
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Чакаме Тиквата да се включи, за да ни обясни как животът ни е безкраен празник под неговото управление, щом и просяците ни са с Айфони.
54
3
 
13
 
! Отговори
Случаен преди 6 години
За какво е спорът не разбирам! Умее това да работи човека, виси по цял ден в студ и пек на улицата. Това, че има хубава количка и смартфон значи, че умее да си влага парите в нещо полезно. А какви мързеливци и пияници просят, но влагат парите си в алкохол и цигари! Е, какво ще кажете, аз мисля че все пак този е от по-умните просяци! Така , че не съдете човека, ако искате дайте, ако не подминете, никой не ви кара насила.
53
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този не е виновен, виновни са кухи *** дето му дават пари. Не можел да си намери работа? И защо да не може? Има хиляди професии за които краката не са му необходими. Ние като общество правим тези хора инвалиди, а те реално могат да бъдат нормални хора, със съвсем нормален живот.
52
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само инвалидната му количка струва колкото една среден клас кола,жив да го оплачеш
51
1
 
13
 
! Отговори
риторично преди 6 години
До Анонимен 16Недейте да завиждате, с този смартфон човека си изкарва и хляба, и цигарите, ракията - цял ден поства коментари в Дневник , Днес и Блиц от името на умните и красивите, десните, успелите и известните.От няколко дена някакъв тука се хвали, че получавал 4800 лв заплата на месец, питаме го- какво работиш, той не казва. Ето кой бил! :)) Хвали властта!
50
12
 
8
 
! Отговори
Тъпи преди 6 години
Кой е автора ?Големи ка.*** са журналистите на Днес и Черно море .Горкия човек къде ще го вземат на работа ?Човека се бори за по-добър живот чрез просене за да може да си плати сметките а ка.путите журналисти желаят човека да живее в мизерията без смарт телефон,парно,данъци и др. .Вие журналистите *** сте с комунистически манталитет КА-*** . Вие Журналистите ви пожелавам да станете такива глухи,слепи,без крайници,пълни инвалиди и др.
49
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изобщо не вярвам да е сакат. Почти всички просяци се правят на такива, а не са.
48
5
 
33
 
! Отговори
ime преди 6 години
Баф мааму докъде стигнахме, на сакатите да завиждаме...
47
12
 
5
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Къде са от "Чистотата", за да го изринат в кофите за ***?
46
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хм , чудя се аз като нямам телефон какъв съм - беден или богат?
45
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може телефона да му е подарък да наричате просяка модерен и да му завиждате не е добре. Опа дали не е поредната хвалба при Тиквите дори просяците живеят добре имат скъпи телефони станете просяци само ГРОБ. Не помня при Бай Тошо да е имало просяци защо не го настанят във санирано общинско жилище и да му дадат една подкова суджук на човекал
44
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това момче наистина е сакато и проси от 30 години. Вместо да му завиждаш за телефона се помоли да не си на негово място
43
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Почти всички просяци в инвалидни колички, когато им свърши работното време, стават, сгъват количката и се качват в мерцедеса, с който напускат работното си място. Чак тогава околните разбират, че те не са инвалиди, а измамници.
42
2
 
27
 
! Отговори
Кръчмаря преди 6 години
Ами направете снимка на депутат в парламента...Дремят кротко и се събуждат само за да проведат някой разговор по телефона ...Иначе се държат на положение с модерни смартфони. Тези хора са познати на цяла България. Могат да се видят всеки ден в парламента...
41
8
 
20
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Наско Глобуса, както е известен въпросният просещ във Варна, от години е противоречива фигура. Но едно е сигурно - има физически недъг. Но пошлия опит за ирония на този посредствен сайт за пореден път не им се получи. Особено това с изреждането им е запазена марка, но е изключително посредствено. И още нещо -защо не казвате истината за услугите на България Ер, да не би защото имате едни и същи господари ?