Откритото в гората 2-годишно – в приемно семейство

Това било желанието на майката, имала нужда от помощ
3 окт 2017 19:45,
28
Откритото в гората 2-годишно – в приемно семейство
Снимка: Flickr.com

2-годишното дете, загубило се снощи край село Малко Брягово, ще бъде настанено в приемно семейство, потвърдиха от социалната служба в Хасково.

Още по темата

"Не става въпрос за принудително извеждане, това е временна мярка, която съвпада и с желанието на майката на детето", коментираха социалните пред "Дарик".

Освен 2-годишното дете, в приемно семейство ще бъдат настанени и другите две деца на жената. Едното е бебе на 10 месеца, другото е на 3-4 години. Двете по-големи деца ще бъдат настанени в едно приемно семейство, а бебето в друго, което обаче ще е близо до първото семейство, където са братчетата му.

Майката в момента е в шок от случилото се. Заявила е, че ще има нужда от помощ, докато се съвземе и да подобри условията, в които да отглежда децата си.

Припомняме, че вчера около 18:00 часа жената е подала сигнал, че момченцето, което, според нейните думи, било оставено без надзор за около 30 минути, изчезнало.

Доброволци и полицаи сформираха група по издирването му, като първия етап продължи до 03:00 часа тази сутрин. С настъпването на деня издирването беше подновено и в крайна сметка приключи благоприятно.

Детето бе открито в гората, на около 3-4 километра от селото. То е здраво, леко измръзнало и бе транспортирано в болницата за преглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Майката''като ги дава на отглеждане на данъкоплатеца задължително да мине през кастриране.И спиране на всякакви социални.Сега свободна от задължения ще нацвъка още бродещи по горите,нищо че мъжа и алкохолик е в затвора.И данъкоплатеца не е длъжен да отглежда плодовете на нейната безотговорност.
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това дете има качества, които трябва да се използват в правилна посока!На две години извървява 3-4 километра през нощта в гората!Вместо да ревне и да припадне от страх пред непознатите шумове и тъмното то е продължило да върви, не се предава. Та на 2 години децата са с памперси, а това е роден боец! Това дете трябва да се повери на много отговорни родители и да се образова.
21
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
popa на 09.10.2006 законът забранява сключване на бракове под 16 г.*** трябва да се кастрират след второто дете,а правото да имат две деца трябва да го защитят със способността си да осигуряват издръжката им.До гога ще работим за *** ?
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вярвам детето да е било оставено без надзор само за половин час.Най-вероятно, когато вече е започнало да се стъмва, тази се е усетила, че отдавна не се е мяркало пред очите й. Излязла е да го търси по улиците на селото и чак след това е подала сигнал.
19
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Дотук (15)Направи ли ти впечатление, че майката е в доста понапреднала възраст.Не знам дали смята да ражда още, но бъди сигурен, че тази жена има и други,по-големи деца, които вече ударно се размножават. Вероятно този "алкохолиС" не е първи мъж на майката. По-големите деца явно вече са самостоятелни, а онези, които все още не са задомени, сигурно са при баща им, такава е традицията при тях.Един Господ знае колко майчински, детски и други помощи сме платили на тази.
18
0
 
14
 
! Отговори
Не бъдете наивни преди 6 години
Приемни семейства на шведчетата стават близки роднини, които обикновено живеят недалеч от дома на биологичните родители. Често пъти ги дели само една ограда.При тях това си е бизнес. Можем само да гадаем дали си делят парите, които държавата взима от нашите данъци, за да хрантути готованци, защото те са изявили желание да бъдат приемни родители.Спомнете си някои репортажи - намират детето при биологичната му майка, която услужливо посочва намиращата се недалеч къща на приемното семейство.
17
1
 
5
 
! Отговори
Lan преди 6 години
16 Не е вярно, че само биологичен родител може да обича истински! Това е до човек - или може да обича и да се грижи, или не може...познай от кой вид са тези "родители"?!
16
1
 
9
 
! Отговори
Lan преди 6 години
16 Ти явно не схващаш! В статията мило са ни казали, че "майката" НЕ си иска децата! След такъв ужас, нормална жена, ще го гушне и няма да го пусне това дете с дни...но тук си говорим за един вид, дето има майчински инстинкт по-малък и от на крокодилите...
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Време е ония оядените умчовци в парламента......"
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е ония осъдените умчовци в парламента,Бойковци,Руменовци и сие,да проучат как китайците си решиха въпросът с бедните китайци с многото китайчета.Ограничиха със закон много детството,ако родителите нямат ресурса за отглеждане на потомството си.Това е престъпление!!!
13
1
 
6
 
! Отговори
123 преди 6 години
Бащата е в затвора,тази майка*ромка* е неграмотна
12
5
 
7
 
! Отговори
Defender of Justice преди 6 години
държавта и социалните служби тряба да правят всичко възможно за защиата и спасяване на семейстата и децата, а не да ги разделята така безмислостсно и противозаконно и беморално! И вместо да плащат на мащехи да ги гледат за пари и осакатят за цял живот душите им,нека да дадат тези средства и помогнат на родителите им,които само могат да ги обичат истински,Нека отнематна социалните децата,за да разберат колко безсъвестни чудовища са и безчовечни към безпомощни родители и деца, гладуващи в 21 век!
11
3
 
13
 
! Отговори
Дотук преди 6 години
преброих 3 деца.Смята ли да ражда ОЩЕ и има ли социален съветник, който да й ВНУШИ, че е БЕЗСМИСЛЕНО да ражда повече деца: има ли пари или ще чака на помощи и "ако не ги изядат в гората:...???
10
2
 
12
 
! Отговори
холерия за вас преди 6 години
Таткото АЛКОХОЛИС,така се изрази стария ***.
9
3
 
10
 
! Отговори
Инсектолог преди 6 години
Издръжливи животинки са ***......тццццццц.......!
8
15
 
5
 
! Отговори
Stand for victims преди 6 години
Какви са тези социални държавни служби които ПОГАЗВАТ ПРАВАТ НА ДЕЦАТА И ГИ ОТНЕМАТ БЕЗЗАКОННО И БЕМОРАЛНО И НЕПРАВОМЕРНО ОТ ДРОДИТЕЛИТЕ ИМ И ТАКА ОСАКАТЯВАТ ДУШИТЕ НА ДЕЦАА И РОДИТЕЛИТЕ ЗАВИНАГИ И РАЗРУШАВАТ ЖИВОТА НА СЕМСЙТВО КОИТО СА ДЛЪЖНИ ДА ЗАЩИТАВАТ ПО КОНСТИТУЦИЯ! ЯВНО СА НАПЪЛНО БЕЗМОРАЛНИ БЕЗДУШНИ И БЕЗЗАКОННИ МАТЕРИАЛСТИ БЕЗ СЪВЕСТ И МОРАЛ! НИКОЕ ДЕТЕ НЕ МОЖЕ ДА ПО-ДОБРЕ ПРИ МАЩЕХИ, ОТДЕЛЕНО ОТ РОДНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ! ПАРИТЕ НЕ СА НАЙ-ВАЖНИ ЗА ХОРАТА КАКТО МИСЛЯТ БЕЗБОЖНИТЕ КОМУНИСТИ!
7
0
 
35
 
! Отговори
Влади преди 6 години
Хм, приемно семейство. А знаете ли, че 90% от тези приемни семейства са пак *** - за пари! Така се затваря цикъла - едните ц. раждат, другите ц. им отглеждат копелетата, а ние, българите пак плащаме сметката.Докога???
6
10
 
3
 
! Отговори
Sunny ray преди 6 години
Отнемането на детето от родителите а и на другите им деца е не само НЕСПАВЕДЛИВО ПРОТИВОЗЗАКОННО НЕМОРЛАНО БЕЗПРИЧИННО НО И ЧУДОВИЩНО ПОГАЗВАНЕ НАЗАКОННИТЕ И ЧОВЕШКИ ПРАВА НА ТОВА СЕМЙСТВО И ЩЕ ОСАКТИ ЗАВИНАГИ ТЕЗИ ДЕЦА И РОДИТЕЛИ И ЩЕ ППОГУБИ ЖИВОТА ИМ, НО ЯВНО БГ СОЦИЛАНИ КОМУНСИТИЧЕКСИ СЛУЖБИ СА БЕЗМОРАЛНИ ЧУДВИЩА И НЯМАТ НИТО СЪВЕСТ НИТО МОРЛА ДА ГО РАЗБЕРАТ! НЯМА ЛИ СЪД ЗА ТЕЗИ БЕЗЗАКОННИ БЕЗ СОЦИАЛНИ СЛУЖБИ В ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА КОИТО ВСМЕСТО ДА ЗАЩИТАВА ПРАВАТА НА ДЕЦАТА ГИ ПОГАЗВА!
5
13
 
5
 
! Отговори
Defender of Justice преди 6 години
Българите соц.служби явно нямат грам съвест и морал и са чудовищно безмилсостни и безчовечни-явно комунистистически беззаконни циниц,погазващи човешките права и на детето и на майката и на другите и деца,отделяйки ги от родното семейство и давайки го на приемни семйства,които го вземат за пари и изгода и за които ще бъдат чужди като мащехи!това ще осакатизавинаги децата и майката и е в нарушение н Коснтитционните им законни и човеки права за които бг безморлани комунисти не ги е грижа!
4
2
 
6
 
! Отговори
Циник до 4 преди 6 години
Много точен коментар!