Откритото в гората 2-годишно – в приемно семейство

Това било желанието на майката, имала нужда от помощ
28
Откритото в гората 2-годишно – в приемно семейство
Снимка: Flickr.com

2-годишното дете, загубило се снощи край село Малко Брягово, ще бъде настанено в приемно семейство, потвърдиха от социалната служба в Хасково.

Още по темата

"Не става въпрос за принудително извеждане, това е временна мярка, която съвпада и с желанието на майката на детето", коментираха социалните пред "Дарик".

Освен 2-годишното дете, в приемно семейство ще бъдат настанени и другите две деца на жената. Едното е бебе на 10 месеца, другото е на 3-4 години. Двете по-големи деца ще бъдат настанени в едно приемно семейство, а бебето в друго, което обаче ще е близо до първото семейство, където са братчетата му.

Майката в момента е в шок от случилото се. Заявила е, че ще има нужда от помощ, докато се съвземе и да подобри условията, в които да отглежда децата си.

Припомняме, че вчера около 18:00 часа жената е подала сигнал, че момченцето, което, според нейните думи, било оставено без надзор за около 30 минути, изчезнало.

Доброволци и полицаи сформираха група по издирването му, като първия етап продължи до 03:00 часа тази сутрин. С настъпването на деня издирването беше подновено и в крайна сметка приключи благоприятно.

Детето бе открито в гората, на около 3-4 километра от селото. То е здраво, леко измръзнало и бе транспортирано в болницата за преглед.


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Майката''като ги дава на отглеждане на данъкоплатеца задължително да мине през кастриране.И спиране на всякакви социални.Сега свободна от задължения ще нацвъка още бродещи по горите,нищо че мъжа и алкохолик е в затвора.И данъкоплатеца не е длъжен да отглежда плодовете на нейната безотговорност.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Това дете има качества, които трябва да се използват в правилна посока!
На две години извървява 3-4 километра през нощта в гората!
Вместо да ревне и да припадне от страх пред непознатите шумове и тъмното то е продължило да върви, не се предава. Та на 2 години децата са с памперси, а това е роден боец! Това дете трябва да се повери на много отговорни родители и да се образова.
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
popa
на 09.10.2006
законът забранява сключване на бракове под 16 г.*** трябва да се кастрират след второто дете,а правото да имат две деца трябва да го защитят със способността си да осигуряват издръжката им.До гога ще работим за *** ?
21
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не вярвам детето да е било оставено без надзор само за половин час.
Най-вероятно, когато вече е започнало да се стъмва, тази се е усетила, че отдавна не се е мяркало пред очите й. Излязла е да го търси по улиците на селото и чак след това е подала сигнал.
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Дотук (№15)
Направи ли ти впечатление, че майката е в доста понапреднала възраст.
Не знам дали смята да ражда още, но бъди сигурен, че тази жена има и други,
по-големи деца, които вече ударно се размножават. Вероятно този "алкохолиС" не е първи мъж на майката. По-големите деца явно вече са самостоятелни, а онези, които все още не са задомени, сигурно са при баща им, такава е традицията при тях.
Един Господ знае колко майчински, детски и други помощи сме платили на тази.
19
0
 
14
 
! Отговори
Не бъдете наивни преди 11 месеца
Приемни семейства на шведчетата стават близки роднини, които обикновено живеят недалеч от дома на биологичните родители. Често пъти ги дели само една ограда.
При тях това си е бизнес. Можем само да гадаем дали си делят парите, които държавата взима от нашите данъци, за да хрантути готованци, защото те са изявили желание да бъдат приемни родители.
Спомнете си някои репортажи - намират детето при биологичната му майка, която услужливо посочва намиращата се недалеч къща на приемното семейство.
18
1
 
5
 
! Отговори
Lan преди 11 месеца
16
Не е вярно, че само биологичен родител може да обича истински! Това е до човек - или може да обича и да се грижи, или не може...познай от кой вид са тези "родители"?!
17
1
 
9
 
! Отговори
Lan преди 11 месеца
16
Ти явно не схващаш! В статията мило са ни казали, че "майката" НЕ си иска децата! След такъв ужас, нормална жена, ще го гушне и няма да го пусне това дете с дни...но тук си говорим за един вид, дето има майчински инстинкт по-малък и от на крокодилите...
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Време е ония оядените умчовци в парламента......"
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Време е ония осъдените умчовци в парламента,Бойковци,Руменовци и сие,да проучат как китайците си решиха въпросът с бедните китайци с многото китайчета.Ограничиха със закон много детството,ако родителите нямат ресурса за отглеждане на потомството си.Това е престъпление!!!
14
1
 
6
 
! Отговори
123 преди 11 месеца
Бащата е в затвора,тази майка*ромка* е неграмотна
13
5
 
7
 
! Отговори
Defender of Justice преди 11 месеца
държавта и социалните служби тряба да правят всичко възможно за защиата и спасяване на семейстата и децата, а не да ги разделята така безмислостсно и противозаконно и беморално! И вместо да плащат на мащехи да ги гледат за пари и осакатят за цял живот душите им,нека да дадат тези средства и помогнат на родителите им,които само могат да ги обичат истински,Нека отнематна социалните децата,за да разберат колко безсъвестни чудовища са и безчовечни към безпомощни родители и деца, гладуващи в 21 век!
12
3
 
13
 
! Отговори
Дотук преди 11 месеца
преброих 3 деца.Смята ли да ражда ОЩЕ и има ли социален съветник, който да й ВНУШИ, че е БЕЗСМИСЛЕНО да ражда повече деца: има ли пари или ще чака на помощи и "ако не ги изядат в гората:...???
11
2
 
12
 
! Отговори
холерия за вас преди 11 месеца
Таткото АЛКОХОЛИС,така се изрази стария патладжан.
10
3
 
10
 
! Отговори
Инсектолог преди 11 месеца
Издръжливи животинки са хлебарките......тццццццц.......!
9
15
 
5
 
! Отговори
Stand for victims преди 11 месеца
Какви са тези социални държавни служби които ПОГАЗВАТ ПРАВАТ НА ДЕЦАТА И ГИ ОТНЕМАТ БЕЗЗАКОННО И БЕМОРАЛНО И НЕПРАВОМЕРНО ОТ ДРОДИТЕЛИТЕ ИМ И ТАКА ОСАКАТЯВАТ ДУШИТЕ НА ДЕЦАА И РОДИТЕЛИТЕ ЗАВИНАГИ И РАЗРУШАВАТ ЖИВОТА НА СЕМСЙТВО КОИТО СА ДЛЪЖНИ ДА ЗАЩИТАВАТ ПО КОНСТИТУЦИЯ! ЯВНО СА НАПЪЛНО БЕЗМОРАЛНИ БЕЗДУШНИ И БЕЗЗАКОННИ МАТЕРИАЛСТИ БЕЗ СЪВЕСТ И МОРАЛ! НИКОЕ ДЕТЕ НЕ МОЖЕ ДА ПО-ДОБРЕ ПРИ МАЩЕХИ, ОТДЕЛЕНО ОТ РОДНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ! ПАРИТЕ НЕ СА НАЙ-ВАЖНИ ЗА ХОРАТА КАКТО МИСЛЯТ БЕЗБОЖНИТЕ КОМУНИСТИ!
8
0
 
35
 
! Отговори
Влади преди 11 месеца
Хм, приемно семейство. А знаете ли, че 90% от тези приемни семейства са пак лилави - за пари! Така се затваря цикъла - едните ц. раждат, другите ц. им отглеждат копелетата, а ние, българите пак плащаме сметката.
Докога???
7
10
 
3
 
! Отговори
Sunny ray преди 11 месеца
Отнемането на детето от родителите а и на другите им деца е не само НЕСПАВЕДЛИВО ПРОТИВОЗЗАКОННО НЕМОРЛАНО БЕЗПРИЧИННО НО И ЧУДОВИЩНО ПОГАЗВАНЕ НАЗАКОННИТЕ И ЧОВЕШКИ ПРАВА НА ТОВА СЕМЙСТВО И ЩЕ ОСАКТИ ЗАВИНАГИ ТЕЗИ ДЕЦА И РОДИТЕЛИ И ЩЕ ППОГУБИ ЖИВОТА ИМ, НО ЯВНО БГ СОЦИЛАНИ КОМУНСИТИЧЕКСИ СЛУЖБИ СА БЕЗМОРАЛНИ ЧУДВИЩА И НЯМАТ НИТО СЪВЕСТ НИТО МОРЛА ДА ГО РАЗБЕРАТ! НЯМА ЛИ СЪД ЗА ТЕЗИ БЕЗЗАКОННИ БЕЗ СОЦИАЛНИ СЛУЖБИ В ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА КОИТО ВСМЕСТО ДА ЗАЩИТАВА ПРАВАТА НА ДЕЦАТА ГИ ПОГАЗВА!
6
13
 
5
 
! Отговори
Defender of Justice преди 11 месеца
Българите соц.служби явно нямат грам съвест и морал и са чудовищно безмилсостни и безчовечни-явно комунистистически беззаконни циниц,погазващи човешките права и на детето и на майката и на другите и деца,отделяйки ги от родното семейство и давайки го на приемни семйства,които го вземат за пари и изгода и за които ще бъдат чужди като мащехи!това ще осакатизавинаги децата и майката и е в нарушение н Коснтитционните им законни и човеки права за които бг безморлани комунисти не ги е грижа!
5
2
 
6
 
! Отговори
Циник до 4 преди 11 месеца
Много точен коментар!