Откритото в гората 2-годишно – в приемно семейство

Това било желанието на майката, имала нужда от помощ
3 окт 2017 19:45,
28
Откритото в гората 2-годишно – в приемно семейство
Снимка: Flickr.com

2-годишното дете, загубило се снощи край село Малко Брягово, ще бъде настанено в приемно семейство, потвърдиха от социалната служба в Хасково.

Още по темата

"Не става въпрос за принудително извеждане, това е временна мярка, която съвпада и с желанието на майката на детето", коментираха социалните пред "Дарик".

Освен 2-годишното дете, в приемно семейство ще бъдат настанени и другите две деца на жената. Едното е бебе на 10 месеца, другото е на 3-4 години. Двете по-големи деца ще бъдат настанени в едно приемно семейство, а бебето в друго, което обаче ще е близо до първото семейство, където са братчетата му.

Майката в момента е в шок от случилото се. Заявила е, че ще има нужда от помощ, докато се съвземе и да подобри условията, в които да отглежда децата си.

Припомняме, че вчера около 18:00 часа жената е подала сигнал, че момченцето, което, според нейните думи, било оставено без надзор за около 30 минути, изчезнало.

Доброволци и полицаи сформираха група по издирването му, като първия етап продължи до 03:00 часа тази сутрин. С настъпването на деня издирването беше подновено и в крайна сметка приключи благоприятно.

Детето бе открито в гората, на около 3-4 километра от селото. То е здраво, леко измръзнало и бе транспортирано в болницата за преглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия са издръжливи и даже ядрен удар не ги плаши. В този студ в планината сега е около 0 градуса, даже и възрастен можеше да загине, а вижте това на 2 г. нищо му няма
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тия се размножават като ***!
1
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имала била нужда от помощ, а като вдига краката без да мисли не и трябва помощ, гадни животни