При мама или татко? Синът на Стойчо Младенов крие малката Дария

Мъжът все още не дава на бившата си жена да вземе детето си
4 окт 2017 14:00,
29
При мама или татко? Синът на Стойчо Младенов крие малката Дария
Снимка: Facebook

Вече седмица Александра Саркизова - бившата жена на сина на футболната легенда Стойчо Младенов Александър, няма и вест от 7-годишната си дъщеря Дария.

Бащата на детето отива да го вземе от училище миналия вторник. А по-късно изпраща SMS на Александра, с който ѝ казва, че отсега нататък момиченцето ще живее при него и повече да не го търси.

Родителите на Дария се разделят преди 3 г. и запазват нормални отношения помежду си. Споразумяват се с графика на виждането на детето - на бащата се падат една седмица в месеца плюс един уикенд, както и два месеца от лятната ваканция. Всичко се променя, когато Александра решава да се върне да живее в родната си Варна. Тогава започват и проблемите.

Още по темата

Александра и синът на Стойчо Младенов не могат да се разберат кога бащата ще вижда Дария. Накрая адвокатите им ги съветват да сключат споразумение. В същия ден, в който трябва да го подпишат, Александър отива в училището на Дария и я взема. А майка ѝ повече не я вижда или дори чува. Веднага след това Александра подава жалба във варненската полиция и започват да търсят детето и баща му.

Дария е в първи клас в частно училище в морската столица. "Аз я записах в държавно, но баща ѝ държеше да я преместим и да учи в частно още преди 15 септември. И че ще плаща таксите", обяснява Александра. Усъмнява се, че е замислил нещо, когато в началото на септември ѝ се обаждат от училището в София, което, преди да замине за Варна, е щяла да посещава Дария.

"Казаха ми, че баща ѝ я е записал там и е платил таксите. Но проверили и видели, че детето вече е записано за друго училище", разказва Александра.

"Когато я взе миналия вторник, дори отидох до това училище, за да видя дали не ходи там. Стоях отпред, чаках", казва Саркизова пред "24 часа".

В началото отказват да ѝ дадат каквато и да е информация дали момичето се води там. После ѝ обясняват, че Дария е записана, но не посещава училището.

Покрай общи познати тя разбира, че момиченцето ѝ е добре. Но само това. Александра търси и адвокатите на Александър и след дълги разговори с тях той ѝ се обажда.

"Обясни ми, че или ще подпишем споразумение по неговите условия, или ще я видя на куково лято. Опитах се да се свържа с баща му - вдигна ми и затвори. Майка му ми вдигна и ми затвори, когато чу, че съм аз. В един момент тя ми писа няколко съобщения, че всъщност аз това съм заслужавала - аз съм му била отнела детето, сега той ми го отнема и това за нея е окей. Че няма да видя дъщеря си, защото съм истеричка и че умишлено ще я разстроя. Затова няма да се чуя с нея, докато съдът не разреши".

Саркизова търси помощ не само от близки и познати, а и от медиите. В неделя разказва историята си пред телевизиите, а ден по-късно нейна колежка от София ѝ казва, че е видяла сутринта, а и в неделя вечерта Дария с баща си и новата му жена в хотел в Боровец.

"Директно се изстрелях натам. По пътя звъннах на 112, защото тази процедура я правя постоянно - той е агресивен и не знам какво може да ми причини. Те ми изпратиха патрулка от РПУ в Боровец, съдействаха ми, но изпуснах Александър и Дария в Боровец", разказва тя. Разпитва в хотела дали знаят нещо повече. Оттам ѝ обясняват, че нощувката била записана на името на новата жена на Александър и са били там с дъщеря им.

След това разбира, че бившият ѝ живее при новата си приятелка. "Не знам дали и Дария е там. Аз нямам достъп дотам, защото е затворен комплекс. Ходя всеки ден до къщата в Бояна, където по принцип живее, там преди водеше дъщеря ни", обяснява Александра.

Тя се разделя с Александър, след като по думите ѝ дълго е подлагана на психически и физически тормоз.

"В един момент не издържах, бях смачквана всеки божи ден. Той започна да ми посяга още докато бях бременна. Никога не е сменял памперси. Неговото поведение като цяло е много диктаторско, което стресира Дария. Тя сама ми е споделяла, че всяка негова дума е закон за нея и тя трябва да направи това, което той ѝ казва. Това е психически натиск върху детето".

"Александър не плаща издръжка за Дария. Когато подготвяхме споразумението, аз заявих и пред двамата адвокати, че не желая и стотинка от него. Искам да си взема детето, аз мога да се грижа за него. Адвокатката ми обясни, че няма как - трябва да бъде записана дори и минималната издръжка в споразумението. Той не е плащал, нищо не ми е давал", настоя сломената жена.

Освен Дария Александра има още едно дете - 10-годишен син Роман. С неговия баща тя е в прекрасни отношения. В началото на връзката ѝ с Александър момчето за малко живее с тях.

"Тук в София даже ходеше на детска градина. По това време Александър все още беше активен футболист и пътувах постоянно. Заради това се наложи синът ми да отиде във Варна, където разчитам на другата му баба, а и на моята майка. Александър ме обвинява, че съм си изоставила детето, но истината е, че той не искаше синът ми да живее в София. Той го е обиждал многократно, държал се е ужасно с него. Пътувах всяка седмица до Варна, за да бъда до сина си", казва тя.

Преди 3 месеца, когато се мести в морската ни столица, вече може да сбъдне желанието си - да заживее под един покрив и с двете си деца и да е щастлива.

"Водих двете си деца на училище, след това ги вземах от там, пишехме заедно домашни, но, за жалост, това свърши", добавя тя.

Самият Александър изпрати официално изявление по повод обвиненията на бившата му жена.

"Проблемите ми с Александра Саркизова са свързани с упражняването на родителските права върху общото ни дете Дария. Измислените от нея квалификации като "отвличане" на детето или имагинерните побои, които съм ѝ нанасял, са безочливи клевети и тя ще отговаря за тях пред съда. Намесата на именития ми баща е с цел да ѝ бъде обърнато внимание от медиите и искам да поясня, че той няма никаква роля в нашите лични взаимоотношения", пише по-големият син на Стойчо Младенов.

"Каквото имам да кажа, съм го направил в официалното ми изявление", заключава Александър Младенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Julie Sweet преди 1 година
Обещах да препоръчам д-р Ogundele на всички в този форум, той е мощен магистър, който върна съпруга ми за мен само за 24 часа със своите сили, той е истински и мощен. Свържете се с него за помощ, ако имате нужда от решение на проблемите във вашите взаимоотношения или личния живот. Д-р Ogundele WhatsApp или Viber: +27638836445.
22
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този мъж не е дорасъл да бъде баща. Щом може да отдели дете от майката е очевАдно, че се води от омраза не любов. Тъжно...
21
0
 
5
 
! Отговори
Ухаа! преди 6 години
Стойчо, да знаеш, ако има народен съд първо тебе ше обесат! Тоя бой на говеждия стадион ше им дъжи влага до живот! Отбора на народа!!!
20
1
 
11
 
! Отговори
555 преди 6 години
Пфууу комплексар, а и свекито е една китка за мирисане. Прости хора са Младенови, това е очевидно.
19
8
 
6
 
! Отговори
до 17-тия циганин преди 6 години
Само двата гола на Младенов срещу Ливърпул струват повече от цялата история на милиционерския Динамо Подуене ;)
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
я, оставете хората да се оправят! аре пишете за путин за руссия, там такива работи не се случват, тва шот детето е с русско име, за тва ли дигате пара се едно за пръв път се случват подобни случки!
17
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първото и дете от един мъж, второто от друг... Нищо. Ще си направи трето от трети. Защо си мислите, че тази е светица? Само пищи по медиите. Бащата да не е в нелегалност? Ако е както тя го описва, полицията отдавна да го е задържала.
16
9
 
15
 
! Отговори
123 преди 6 години
"именитият ми баща" аре стига бе, шесторчо били именит. Наречи го чорбар и повече няма какво да му кажеш. Нисши форми на живот някакви. Нищо чудно, че истинската цецка е във "В" група.
15
1
 
39
 
! Отговори
nina преди 6 години
Типичен нискоинтелигентен комплексар,който прави напук на майката на гърба на детето си...Този индивид,най-малкото ако му пукаше а детето,нямаше да го подлага на такъв стрес.***,така са го възпитали "прочутите" му родители.
14
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да,бе да.От Левски му предлагат гарсониера,а чорбарите двустаен и затова отива при тях.Всички му викаха Стойчо гарсониерата.А какви ви ги разправя чак да се разплачеш.Това е истината.
13
9
 
16
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
Стойчо се е крил в тоалетната, защото са дошли емисари на лефски да го замъкват насила в подуене, но той (както всеки нормален футболист) не е искал и да чуе, а в ЦСКА отива по собствено желание, а не щото 'партията му била казала така'.
12
1
 
60
 
! Отговори
O_O преди 6 години
Свекървата и тя не пада по-далеч, щом има наглостта да каже на една майка, че не заслужавала да види детето си, защото видите ли решила да се премести в родния си град.
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ ГИ ЗНАМ КОИ СА ТИЯ И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ!
10
2
 
48
 
! Отговори
Говеждия стадион преди 6 години
Още помня изкривената му и злобна физиономия, като удряше по масата.Явно цялата фамилия са с психични отклонения.
9
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мухль0вци са стойчовци и всички във футбола го знаят! крушата не пада по далеч от изгнилата ябълка неустойчо!
8
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя *** какъв е да раздава правосъдие? колкото е негово детето, толкова е й на майката! няма право да я лишава от родителски права, което реално е направил с постъпката си. съд до дупка на тоя мишок! докато се научи какъв е реда и закона!
7
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стойчо-неустойчо и поколението му са си такива - тарикати и печелбари, че нормални хора не могат да виреят покрай тях.
6
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кръвта вода не става! Стойчо едно време се криеше в тоалетната на стадиона в Стара Загора, за да избяга в ЦСКА. И до последно се криеше. Не че нямаше да стане този трансфер едно време така ставаха нещата, щом ЦСКА иска някого той се дава, защото партията така нареждаше. Но можеше да излезе като мъж и да си каже отивам в ЦСКА. Но не! Та и сина му е същият!
5
56
 
7
 
! Отговори
Петко преди 6 години
Така са много семейства в България. За съжаление се получава, защото всеки иска да прави каквото му е кеф и както му е удобно на него ! За мен в тази ситуация сина на Стойчо има право, защото явно е по-добре финансово, както и може би умствено и за детето е по-добре да е в София при баща си ! Това си е мое мнение...
4
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100% Тройчо Симитлийски му е дал акъл така да направи!