Подпалиха автомобил на репортер на "Господари на ефира"

Това се случва часoве след запечатването на незаконен сервиз
Обновена: 5 окт 2017 17:08 | 5 окт 2017 16:15,
35

Снимка: "Господари на ефира"

Автомобилът на репортера от "Господари на ефира" в Карлово Зорница Акманова е подпален тази нощ. Палежът става няколко часа, след като е запечатан незаконният сервиз на автомонтьора, познат с прозвището Пламен Майстора, за когото тя направи серия репортажи.

Към "Господари на ефира" се обърнаха хора, които са се почувствали измамени от автомонтьора, след което са потърсили защита на правата си в местната прокуратура. Прокурорите от Районна прокуратура-Карлово обаче са си дали самоотвод по жалбите на гражданите, тъй като приятелката на въпросния майстор работи в същата прокуратура и те "добре се познават".

След репортажа много хора споделят своя горчив опит от автосервиза на Пламен Майстора и споделили, че са заплашвани с прокурори.

Прокуратурата вече разследва случая с палежа и тепърва ще се установи кой е реалният му извършител.

Всички обстоятелства водят към съмнението, че инцидентът има нещо общо с разследването на Зорница Акманова в Карлово и нечии засегнати интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси, не разбираш от коли но правиш сервиз. Приемаш за ремонт и си оставяш ръцете, искаш пари, не признаваш, че си нелегален и защото са те показали, палиш колата. Това е тежко престъпление! Засегната е и друга кола. И какво, ще се отърве, така ли? Журналистката има приятели, предполагам доста по-опитни и по-яки. Те как ще му отговорят? Ще гадаем. Ац дебелака от сервиза ще трепери, защото каквото повикало, такова се обадило.
9
7
 
33
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
taka li nqma nqkoi da go pri4aka v nqkoq tamna uli4ka v tova Karlovo toq mo6ennik da mu natro6i prastite na racete s nqkoi lost i da popravq pak koli
8
8
 
35
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
zna4i kakvo stava v na6ata mila darjava edin tarikat mami laje krade i pali koli bas darja 4e 6te se ottarve s nqkoeq globa
7
3
 
42
 
! Отговори
Тиквата преди 6 години
Асфалтът пострада ли?
6
8
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Главния сикаджия в държавата какво ще извъфли по въпроса? Тия ни пратиха до '92 година.
5
2
 
64
 
! Отговори
Цфъко преди 6 години
Вече няма страх. Нито мутренска държава.
4
5
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В държавата на Суджук ефенди няма справедливост и правосъдие. Чувстващият се "обиден" псевдомонтьор за "качествените" ремонти отговорил по примера на Ценко Чоков. Ако в полицията има професионалисти могат да докажат простотията му.
3
1
 
100
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя нали клати някаква прокурорка, сигурно тя го е приучила какво да прави,а тоя се има за недосегаем.Но както е казал народа,всеки майстор си има майстор. Да не вземе да падне на отвертката, докато се майсторее.
2
22
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете интересите настрана. Отстранете щетите, съберете полезния материал от автомобила, и си живейте живота занапред.
1
2
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя "майстор" к'во се прави на луд. За 500 лева ще си отвори нов сервиз в друг гараж и никой няма да му каже нищо в милата ни родина.