Наш полицай е обвинен за убийството на лекар в Гърция

Униформеният е от Казанлък, имал връзка с жената на жертвата си
43
Наш полицай е обвинен за убийството на лекар в Гърция
Снимка: архив, Ройтерс

Полицай от Казанлък е обвинен за убийство в Гърция. Общо двама са българските граждани, обвинени за смъртта на лекар кардиолог на остров Крит. Те вече са направили пълни самопризнания, съобщиха гръцки медии.

Още по темата
37-годишният Красимир Карчев е обвинен, че е застрелял с карабина кардиолога Христодулу Каландзаки, предаде bTV.

По оръжието не са намерени отпечатъци - стрелецът е ползвал ръкавици. Той обаче бил видян от свидетел, когато напускал местопрестъплението.

Карчев е действащ полицай в казанлъшката полиция, баща му също е бил служител на реда.

Арестуваният е оперативен служител в системата на МВР над десет години, досега не е имал провинения. От миналия петък излязъл в отпуска. Оттогава никой не го е виждал.

Планът за убийството бил на съпругата на кардиолога – също българка, с която Карчев бил в интимни отношения. Целта била наследството, което ще остави докторът. Българският полицай е разведен, в Енина са виждали приятелката му от Гърция.

От полицията в Казанлък се въздържат от коментари с мотива, че обстоятелствата около случилото се в Гърция все още не са доизяснени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: КазанлъкКритубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
6
 
! Отговори
а преди 6 години
До Анонименнещо не си наясно с контингента който вземат в полицията, или по-точно там вземат пълната противоположност на човек който ще видиш да гали зайчета на зелена поляна, понякога "човеците" там са по зле и от отрепките от които те "пазят":)))))
34
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И този пазел хората от убийци и престъпници ?!? Ей заради такива петна свестните българи ги мразят и дискриминират в чужбина, но изобщо какъв е тоя "служител на реда" който тича да пролива човешка кръв ? Отврат !
33
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българският полицай от Казанлък сега ще разбере какво е гръцки полицай. Жална му майка, просто не го мисля. Ще го върнат в България неузнаваем.А и на лелята няма да й се размине
32
3
 
25
 
! Отговори
Изроди преди 6 години
Дано не ги върнат и двамата изгният в затвор на острова.
31
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наследствен убиец , сигурно и дядо му е имал връзка с шумкарите?
30
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Aрестуваният е оперативен служител в системата на МВР над десет години,...".............................................Демек от ония, които незаконно ви следят и сега Фейсбука, Месинджъра и Вайбъра и се чудят къде да се запият в работно време....
29
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е Гърция,там на островите хората се подкрепят,познават се и има гражданско общество,а нашият полицай помислил ,че е като в БГ,пребиват те и те ограбват на улицата,другите наоколо се правят ,че не виждат,а полицията приключва нещата с неизвестен извършите!Не си в БГ ,а в Гърция и там полицията разследва,и те вкарва в затвора,няма пробация или глоба!
28
3
 
22
 
! Отговори
Моряк и половина преди 6 години
Мен Варна много ме кефи в това отношение - зъб за чене и око за две! Полиция почети няма! Никой не пипа, защото знае, че ако го хванат няма да се стигне до полиция!
27
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя е комунист
26
1
 
58
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Егати *** парче! Направо да те е срам, че имаме такива сънародници..
25
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя е от ГЕРБ
24
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не се окаже ,като онзи българин ,където лежа години в гръцки затвор,защото ,полицията представила ,,неопровержими" доказателства,че убил поляк. Впоследствие се доказа, че полякът след години живот починал отново в болница.През всички години поляка се криел от кредитори.
23
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има си хас, да няма замесен ушев. А тези явно целият род са диви престъпни ***.
22
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм Ром. познавам полицията в България!!!! омразата в ромите идва от полицията!!!! Най елементарното не го изпълняват,например уважение! След като няма уважение има унижение, и от там идва омразата да не говорим че ромите се губят в бг. макар да са почти милион!!!! имаги самоза майтап и унижение!!! помислете си за живот почти навсякъде намръщени лица!!!! погледни себе си и тогава говори, полицията 99% при дявола
21
1
 
52
 
! Отговори
за чудене си е преди 6 години
С кой акъл се е вързал на тая бранти...айде да не казвам,че ще ме изтрият!Да речем Лолитка!Значи,той и върши мръсната работа,тя ни лук яла,ни мирисала прибира парите,и после доволни и щастливи тя му се хвърля на врата,и се отдават на любовни радости,така ли!?И изобщо не му е минала през главата простата мисъл,че сам влиза в капана?Че веднъж лапнала парите той повече не и е нужен,и на всичкото отгоре не може и нищо да направи!Невероятен ***!
20
6
 
44
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Ами, *** парчета са и двамата. Мурвата се жени за чичко паричко, а се ръчка с нашенския полицай ...Взривоопасна ситуация, която рано или късно е щяла да изгърми ...И гръмва !Ама, супер тъпо го измислили ...Можела е да доведе доктора на екскурзия или лов в България ..Автомобилна катастрофа или случаен неволен изстрел по време на лов и става богата вдовица ...А, стрелецът най-много с условна ..Абе, мислете ги тези работи бе, хора !Сега доживотните в Гърция не им мърдат.
19
0
 
43
 
! Отговори
знаещ преди 6 години
..ако не беше милиционер, щаха да го отровят, да го катастрофират, да го пратят в тайланд с еднопосочен (имало е пари) и т.н. обаче, нашия милиционер го е гърмял с ловна пушка от упор 2-3 пъти докато го утрепе и ...бяга с кола, която половината остров познава. е това е да си т.ъ.п.
18
0
 
60
 
! Отговори
знаещ преди 6 години
нащия милиционер гръмнал гърка (и то няколко пъти), и хвърлил пушката в близост, където го видяли местни ловци. даже колата, с която избягал видяли. имал връзка с жената на кардиолога, и това на остров Крит, където ако пръднеш се знае кой и кога го е направил. Извода - няма по-*** от българския милиционер.
17
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гръцките присвоители се чудят от кого да завлекат 2 лева,за да не ходят облечени в парцали.
16
5
 
16
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Много си прав. Ама нямаме генерал като Пиночет. Радев ли, адмирал Манушев ли... Мъже с генералски пагони, с мозък на *** и кураж за бой колкото на мокри мутки!