Месото носи болка: Вегетарианци счупиха барбекюта в парк

Надписите гласят още: "Месото е жестокост", "Месото е страдание"
Обновена: 9 окт 2017 14:14 | 9 окт 2017 13:47,
146

Снимка: bTV

12
Полицията в Пловдив издирва извършителите на вандалска проява в парк "Лаута", съобщи кметът на район "Тракия" Костадин Димитров, предаде "Фокус".

Тази сутрин той е получил сигнал по телефона от граждани, които всяка сутрин се разхождат или спортуват в парка, че всички барбекюта в парка са унищожени. На постаментите на разрушените до основи барбекюта с червена боя извършителите са оставили надписи, които гласят: "Месото е жестокост", "Месото носи болка", "Месото е страдание".

"Всичко говори, че най-вероятно става въпрос за умишлен вандализъм. И трите барбекюта са изпочупени, като са използвани инструменти", каза районният кмет.

Незабавно е сигнализирана полицията, а извършителите се издирват. В "Лаута" има видеонаблюдение и в момента се преглеждат записите от камерите.

"Надяваме се хората, унищожили обществено имущество, да бъдат разкрити, за да си понесат отговорността и заплатят щетите", заяви кметът на район "Тракия" Костадин Димитров.

Той уточни, че барбекютата ще бъдат възстановени максимално бързо. Димитров подчерта, че мястото е привлекателно за прекарване на свободното време от жители от целия град. През почивните дни на там се организират рождени дни, пикници и приятелски срещи.

Парк "Лаута" вече се превърна в едно от любимите места на гражданите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веганизмът е опасен за вашето здраве!
78
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веганчета, тая Вселена е страдание - Оня отгоре така я е направил. Ако този факт обижда извратените ви религиозни чувства, преселете се в един по-добър свят. На никой няма да липсвате.
77
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веганите са опасни фанатици, трябва да бъдат признати за терористи и да се преследват от закона - по-добре още сега да разрешим проблема радикално отколкото да го оставим да избуее до опасни нива! Няма да се учудя ако след няколко години започнат да залагат бомби.
76
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че то всичко откъснато носи болка,както и счупено щом не е на този който го е откъснал,счупил и т.н. с глаголите спрямо прилагателните и съществителните имена в пряко направление,а ако е във възратна форма значи боли,та тях за какво ги боли за това що расте от земята или що ходи по земята,а хайде плава във водата,лети във въздуха,но и те са около земята,а ако им го донесат без да разберат от къде и как за минимум пари,а то се знае безплатно нема,пак ли ще ги боли като не е тяхно-тяхната градина.
75
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В пълна грешка са, че си мисят че са вегани. В София в Западен парк ги има същите надписи и дори повече, но от тях става ясно че не са от вегани...
74
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не че нещо, но на барбекю могат да се приготвят и доста вкусни вегетариански неща ;) Глупава и недомислена постъпка.
73
3
 
27
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
Да направиш този вандалски акт, в знак на омраза към месото-трябва да си болен мозък
72
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако веганството удължаваше живота, то горилата щеше да е безсмъртна /цитат/.
71
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИСТИНАТАКомунистическо месо въ ГЗ ти!
70
0
 
1
 
! Отговори
Спиро от Нибиру преди 6 години
до70:...а тук при нас ги хапваме през Великите пости !
69
1
 
13
 
! Отговори
ТАНГРА преди 6 години
Когато си гладен - яж пържоли и пий , когато няма какво да правиш - само пий !!!! Казах !
68
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човек не е бил предвиден да се храни с месо, сам е избрал и е започнал да се храни с месо. Проблемът е, че когато е направил този избор и е започнал да се храни с месо не е имало нито растения нито животни.
67
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-мразя войнстващите сектанти! Яж си това, което си наумил, че е полезно за драгоценното ти здраве, че с разни хранителни табута се възвишаваш над останалите, че ставаш по-мил на Бога! Яж си, плюскай си илюзиите,с тази зла душа нищо добро не те чака! Човекът е станал Човек, когато интензивно е започнал да употребява богата на животински протеини храна. Срещу наука не се рита! Само не ме карай да мина на хранителна монодиета! Чети книги! Намери Борис Поршнев - "За началото на човешката история"
66
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не така, дрогаре! Синедриона каза, за да можем да изхранваме множащите се в геометрична прогресия марокански скакалци, трябва да спрем на оцелелите хора месото. Иначе иде много скъпо. Така удряме две неща едновременно - хем намаляваме европеидите, хем стимулираме разрастването на пустинния тумор.За целта сме наляли едни грантове в копанката на милите веганчета. Да не сте ги пипнали, ей.
65
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСготвихте ли го след като баща ти го застреля? Как го сготвихте?
64
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм от малък град, но ние знаем, как да се отнасяме с вгани. Подиграваме им се, не говорим с тях, не ги пускаем в училища ии институции и така не ни пречат :)
63
3
 
9
 
! Отговори
1 преди 6 години
Довечера насила ще хапна малко месо по случая. Не, че ми се яде толкова но понеже тези трошат, аз пък ще ям месо !!!
62
3
 
9
 
! Отговори
Спиро от Нибиру преди 6 години
Кошиите от Вега тотално изперкаха , щом смятят барбекюто за залаха за тяхната цивилизация?
61
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние си коляме котки, ловиме улични мачета и ги коляме и ги печеме. В тавичка с дафинов лист, чесъм и черен пипер - мммм... пръстите да си оближеш. Като зеак са на вкус, ама зайче ми е жал да заколям и да го ям, но за мачето нямам проблем да го заколям. Само внимайте да нямат ***, трябва да се проверява като го заколите.
60
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Месото носело болка... Ми носи, ако му го намаат (месото де) отзад на тоя, дето го е писал и болка ще му донесе.