Месото носи болка: Вегетарианци счупиха барбекюта в парк

Надписите гласят още: "Месото е жестокост", "Месото е страдание"
Обновена: 9 окт 2017 14:14 | 9 окт 2017 13:47,
146

Снимка: bTV

12
Полицията в Пловдив издирва извършителите на вандалска проява в парк "Лаута", съобщи кметът на район "Тракия" Костадин Димитров, предаде "Фокус".

Тази сутрин той е получил сигнал по телефона от граждани, които всяка сутрин се разхождат или спортуват в парка, че всички барбекюта в парка са унищожени. На постаментите на разрушените до основи барбекюта с червена боя извършителите са оставили надписи, които гласят: "Месото е жестокост", "Месото носи болка", "Месото е страдание".

"Всичко говори, че най-вероятно става въпрос за умишлен вандализъм. И трите барбекюта са изпочупени, като са използвани инструменти", каза районният кмет.

Незабавно е сигнализирана полицията, а извършителите се издирват. В "Лаута" има видеонаблюдение и в момента се преглеждат записите от камерите.

"Надяваме се хората, унищожили обществено имущество, да бъдат разкрити, за да си понесат отговорността и заплатят щетите", заяви кметът на район "Тракия" Костадин Димитров.

Той уточни, че барбекютата ще бъдат възстановени максимално бързо. Димитров подчерта, че мястото е привлекателно за прекарване на свободното време от жители от целия град. През почивните дни на там се организират рождени дни, пикници и приятелски срещи.

Парк "Лаута" вече се превърна в едно от любимите места на гражданите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
20
 
! Отговори
криста преди 6 години
До BlackradioАми имат - да. Прерастващо в агресия към инакомислещите. Хем не ядат месо хем им се яде мисля аз. Зовът на природата е по-силен. Дивото зове - да прочетат Джек Лондон.
38
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахах колко яко - появи се в коментарите "жив веган"! Айде, давай, просветли ни! Обясни ни как се справяш с витамин б12 и калций? И защо ако ти ковна един десен прав ще ти счупя скула? Защото по твоята логика си ги набавяш тези неща от слънцето и луната. Ама в реалния свят нещата не са такива. Дано да нямаш деца. Всъщност, се съмнявам и да можеш. И защото счупихте скарите? Можеше и ние - нормалните, да си печем чупки? А, талибанино?
37
5
 
38
 
! Отговори
неВеган преди 6 години
Харесай коментара, ако мислиш че веганите са издухали :D
36
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кат' ви носи болка месото, малко вазелин сложете. После даже ще ви хареса.
35
2
 
26
 
! Отговори
Селянин преди 6 години
Тия знаят ли че ако не ядем месо какво ще стане в горите ще се навъдят дивеч и хищници. Хищника хуманно ли разкъсва плячката си ? Крайния либерализъм е вреден за вашето здраве. Гей-паради и вегани трябва да се забранят .
34
3
 
18
 
! Отговори
криста преди 6 години
До веганКаква лека нощ бе, веган ? Чист ден си е и слънцето даже грее или ти е притъмняло ?
33
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, убедихте ме. Спирам месото.... Сега мога ли и аз да счупя нещо? *** ви глави, примерно?
32
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека ги намерим и да направим ново барбекю .... от костите им !
31
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой веган така, ако ми дойде да ми чупи барбекюто ще му обърна носа.
30
3
 
28
 
! Отговори
криста преди 6 години
Да си вегетарианец или веган е въпрос на личен избор. Също както и да не си тези неща. Не следва да се натрапва този личен избор и тези хора да се мислят за някакви месии. Да са живи и здрави и тихо и незабележимо да живеят живота си с новите си правила.Да считат обаче другите за заблудени - моля, да се осъзнаят и да се поограмотят преди всичко, че като лишаваш организма си от разни неща следва грамотно да му ги набавяш от другаде. не става с трошене на барбекюта.
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До веганИ ние не ги ядем живи бре, първо си "откъсваме" месо, печем, варим, пържим ... на който както му е кеф и тогава го ядем.
28
36
 
5
 
! Отговори
веган преди 6 години
защо ядете месо? унищожавате живи същества, как може, верно и ние ядем живи зеленчуци и плодове но те са откъснати и не усещат нищо, да знаете че ще самосезираме европейския съд за защита на животнити-ай лека нощ!
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АИмена и адреси на *** ! СЕГА !
26
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Месото се яде печено, а веганите ядат живи сурови зеленчуци. Ако можеха да говорят?!
25
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Печенето на чушки какво е? Варварщина.
24
3
 
20
 
! Отговори
ии преди 6 години
Вегани, само ви моля да си храните децата със треволяците.Еволюцията и моя син ще свърши останалото.
23
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човек като започне диета и го избива на агресия. Иначе няма лошо да се набляга на плодовете и зеленчуците, а с месото - по-умерено, но да се ограничиш на 100% граничи с глупост.
22
3
 
35
 
! Отговори
ceko преди 6 години
Аз да ги барна, наистина ще им донесе болка, откачалки ***!
21
1
 
22
 
! Отговори
Чудомир преди 6 години
"... А бре, майка - думала му кака Деля, - ами, че може ли тъй като добитъка? ... Ами хайде, да речем прияло ти се е люцерна, ами че посоли си я малко, полей си я с оцет отгоре, че тогава! А то тъй на какво прилича? ...." из разказа "Вегетарианец"
20
3
 
41
 
! Отговори
Селянин преди 6 години
Вегани и подобни са едни самозабравили се *** да ходят да живеят в джунглата там природaта бързо ще им покаже кое е страдание и превъзходство на видоветте и естествен подбор. Когато лъв разкъса елен е добре ама ако човек убие прасе не е добре според тия градски наркомани. На днешните хора им трябва един як бой и досег със природата.