Пореден случай: Възпитателка тормози деца в градина в Русе

Родители имат аудиозапис на отправените обиди към малчуганите
10 окт 2017 22:34,
30

Скандал в детска градина в Русе. Родители се оплакват от физически и психически тормоз над децата им.

Те са подали жалби, като са направили и аудиозапис на обидите от страна на възпитателката, разказва Bulgaria ON AIR.

В общината са започнали проверка по случая, сезирана е и прокуратурата.

"Само да ти потече кръв, няма да те погледна! Да ти изтече кръвта, пукни!" – това са само част от репликите, с които възпитателката Милена Иванова се обръща към децата в поверената й група.

Действието се разиграва във филиала "Светилник“, който е под шапката на детска градина "Червената шапчица“.

Оттам отказват да разговарят с журналисти по темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
7
 
! Отговори
Вижте си Държавата! преди 6 години
Престанете с тези смешни популистки репортажи за възпитатели!!!!!Погледнете си родителите,които не могат себе си да гледат,тръгнали деца да раждат и да възпитават.Който няма пари за частни заведения, да си гледа децата САМ! Тази държава няма закони,няма здравеопазване,човешкия живот не струва 0, озверели улични и домашни животни разйъсват невинните си жертви,,,, вие тръгнали да гледате възпитателите дето са със заплата 300лв и гледат по 30 деца...Жалки сте!
21
0
 
5
 
! Отговори
един преди 6 години
Детето е отражение на родителите - то попива абсолютно всичко, което приема като информация от тях, та се чудя дали "лелката" би използвала такива думи от нищото... Има още едно нещо, което ми прави впечатление относно новините, предоставени от медиите - те винаги дават само едната гледна точка. Лично аз не мога да взема позиция по този въпрос докато не чуя целия запис, без никакви съкращения.
20
1
 
8
 
! Отговори
...тъжно... преди 6 години
Отглеждането и възпитанието на деца е призвание и отговорност. С това трябва да се занимават хора, които наистина го усещат по този начин.За съжаление, както и в много други сфери на живота в България, кь0раво и с1като се е хванало да отглежда и възпитава деца, защото просто друго не може да прави. Може би преди да се възложи такава работа трябва да се прецени дали кандидатът притежава необходимите личности, духовни и морални качества и нагласи.Срам!
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до номер 19 разбирам че не си добре с главата имаш в гънките два първосигнани ипулси единият бии другият маи изобщо го няма
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги е било простотия. Така са третирали възпитателката докато е била малка.
17
2
 
9
 
! Отговори
до 17 преди 6 години
Значи още от 3 г. трябва да ги млатим по главите и да ги обиждаме на "безмозъчно" и "***" и да се събуждат всяка нощ напикани с кошамри, за да са подготвени за живота? Ти съглаен ли си всеки ден да ти млатят детето, за да го подготвят за живота?Ако ми беше под ръка, така щях да те подготвя за живота, ще милионер щеше да станеш.
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8. А тебе кога те изпуснаха от психиатрията?
15
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
драги родители в момента отглеждате децата си в саксия образно казано или в лабораторни условия но когато ги отгледате в тези условия те са непригодни за реалният живот защото там сами трябва да се оправят не може да им сложите видеокамера и да проследявате кои ги обижда кои се отнася недобре с тях трябва сами да се оправят но няма да могат те са напълно неподготвени за реалният живот затова по кротко и да ги ударят и да ги нагрубят това е животът трябва още отсега да свикват
14
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Детето не ти е виновно за отчаяния ти и обезверен живот.Не ставаш за възпитателка.
13
5
 
23
 
! Отговори
Американ преди 6 години
Ако някое дете е roвeдo би трябвало да могат да го изгонят,не да го бият или обиждат. Иначе става лошо..
12
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ami prosto edna balgarka.vsicki sa takiva,za tyah dezata sa givotni.
11
12
 
36
 
! Отговори
бивша лелка преди 6 години
Бедна ви е фантазията какви деца има в детските- ужасни.Вкъщи се държат агресивно с тях , а те в градината си го изкарват на другите деца и на лелките.
10
23
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
то куцо и сакато взе да се оплаква а си крият муцуните ами да си вземат децата в къщи като са толкова нервни има и частни градини
9
5
 
20
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Щом са в Червената шапчица е нормално.На вълка като му разпраха корема хубаво ли му беше.
8
51
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези "лелки" са масово от комунистически произход, За тях насилието е нещо нормално. Комунисти и техните наследници трябва да се държат далеч от хората и особено от децата. Един човекоподобен изверг-комунист преди време изнасили ученичка в Стрелча.
7
25
 
15
 
! Отговори
Он с големия преди 6 години
Значи Неми пука от никви толерасти и евро атлантици някои само да се опита да говори на ДЕТЕТО МИ или не даиси Боже да посегне БЕДНА МУ Е ФАНТАЗИЯТА
6
7
 
49
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 6 години
Оххооо, то това да е само в детските градини, тия с мед да ги храним, ами по фирмите как е?! Разните му там самозабравили се меринджей как подвикват на персонала си и обиждат?! Разбира се има изклю4ения, но в много от фирмите дори и 4ужди е така...защото бай *** има ли власт4ица в мръсните ръ4ици припка му подлата душица как да гър4и и ма4ка вси4ко туй що е под него в йерархията. Проблемът е 4е 90-95% от хората не смеят да се опла4ат или опъл4ат, за да не идат на улицата, нали си е робия тука!
5
14
 
15
 
! Отговори
градус преди 6 години
Дайте ми фейсбука или адреса на тая *** плащам награда!!!
4
9
 
42
 
! Отговори
Дередже преди 6 години
Това е недопустимо, а тази откачалница заслужава най- малкото да търка нара в Сливен. То навремето даже и в казармата не бяха толкова жестоки. Ето това е "примерът" който тази вещица дава. И още от ранна детска възраст тези деца са приучени на агресия и злоба
3
24
 
27
 
! Отговори
йохохо преди 6 години
Сега възпитателките излизат на протест срещу подслушването им докато са на работа.Ако беше мое дете кълна се щях да я пречукам така ,че да не може да работи повече.