Баща преби шофьор на автобус, свалил детето му

Рейсът вози деца от ромски квартал до училища в Монтана
11 окт 2017 16:30,
39
Баща преби шофьор на автобус, свалил детето му
Снимка: архив "Булфото"

Баща нападна шофьор на училищен автобус, който превозва деца от ромския квартал "Кошарник" в Монтана към различни училища в града.

27-годишният мъж се нахвърлил на водача на рейса вчера сутринта. Бащата спрял автобуса близо до автобусна спирка в "Кошарник" като застанал пред него. След това той нападнал с юмруци шофьора.

Ядосаният родител искал обяснение защо предишния ден детето му е било свалено от училищния автобус, след като се скарало с друго дете за място.

Полицейски патрул пристигнал на мястото на саморазправата и задържал бащата. Той е осъден да плати глоба по бързата процедура, съобщиха от полицията, цитирани от БТА.

От общината в Монтана съобщиха, че ежедневно от квартал "Кошарник" към различни училища в Монтана с училищни автобуси пътуват 192 деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофьорите да си гледат пътя а не кой с кого се побийва и 'ji! Да му а обица на ухото и друг път - пътя отпред!
24
0
 
11
 
! Отговори
До ПАЗАРДЖИК преди 6 години
Насила да те беше накарал някой, нямаше така ясно да откроиш особеностите на ромското си мислене - "ПРАВИЛНО НАПРАВИ БАЩАТА"!!!Правилно било, че е налетял на бой?!Човек може да направи забележка, да настоява друг път това да не се повтаря. Може да настоява пред шефовете на шофьора да му наложат административно наказание. Може дори да го съди, ако смята, че е изложил детето на риск.Но да го бие?!Кои сте вие, бе, та да наказвате с бой всеки, който не ви е угодил за неща, които ползвате ДАРОМ !
23
17
 
1
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 6 години
ами детето ако не знае пътя обратно няма значение детето си е дете правилно на прави бащата г-да българи преставете се че беше вашо дете коментариите щяха да бъдат други я ми кажете българин неработещ дали си плаща данъците господа данъкоплателци.вие на всичко гледате отрицателно всички роми работещи извън българия си плащат данъците защото работят а в бг имат бариера
22
5
 
0
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
Добре, че сме хора, все пак.
21
0
 
7
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Задаваш си отговори
20
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам само да попитам, така от любопитство, кой плаща за тези автобуси?
19
0
 
32
 
! Отговори
Неравенство преди 6 години
И в Благоевград ги возят. На 1.4 км...Не могат пеша. А другите деца ТРЯБВА да могат и на 4-5 километра. Ето това е дискриминация!
18
21
 
0
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
*** или не, това е дете подявилте! Бащата не се оправдава в случая, но шофьора с какво право е свалил детето от автобуса? Къде, как и защо ... няма значение, това е дете, дом-автобус-училище > училище-автобус-дом ...
17
1
 
23
 
! Отговори
с рома е така преди 6 години
До АнонимеТО КАТО ПРЕКАЛИШ С РОМА ЕСТЕСТВЕНО ВСИЧКО ТИ СЕ ИЗКРИВЯВА! ПРАВИ СА ХОРАТА ДА ПИТАТ С ЧИИ ПАРИ ПРЕВОЗВАТ ***, ПИТАЛИ ЛИ СА НИ ДАЛИ ИСКАМЕ ДА ИМ ПЛАЩАМЕ И ПРЕВОЗА И ДАЛИ НЕ ИМ ПРАВЯТ УСЛУГА, ЗА ДА МОЖЕ РОДАТА ДА ВЗИМА ДЕТСКИТЕ? ЩОТО АКО НЕ ХОДЯТ ДО УЧИЛИЩЕ НЯМА ДЕТСКИ! ТА ХЕМ ПЛАЩАМЕ ТРАНСПОРТА, ХЕМ ДЕТСКИТЕ ХЕМ НИ БИЯТ! ЕГАТИ ***!
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ABCНяма лошо държавата да се грижи за транспорта на децата до училище.Но защо един етнос вечно е "по-равен" от останалите? И каква е успеваемостта на децата от този етнос? Като се изсипват за тях толкова много от НАШИТЕ пари, какъв е крайният резултат?Българчето в крайна сметка ще завърши най-малко средно образование и ще работи, за да храни шведите. Не може ли нашите деца да пътуват с безплатни карти, които да важат само за онази линия на градския транспорт, с която отиват до училище?
15
0
 
16
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Това е така, защото ти си данъкоплатец.След като плащаш данъци, значи имаш доходи. Никой не го е грижа дали се скъсваш от работа и какъв е размерът на доходите ти.Други синковци нямат доходи, защото не им се работи. Но новите ни "Големи братя" настояват да се грижим за тях. Не могат да ни задължат, могат само да препоръчват.Но нашите управляващи чудо правят, за да им се докарат. Затова никой от тях не се интересува от нуждите на твоето дете. Важното е онези, другите, да са на рахат и сити!
14
0
 
19
 
! Отговори
До 8 преди 6 години
А от къде идват парите за social Evropa?От нашите вноски, които ежегодно правим. Това са пари на българските данъкоплатци, които даваме на съответните европейски институции, а те решават как да бъдат разпределени тези пари и за какви нужди по колко да се отдели.Целта на тези пари е да се постигне нещо, а не да бъдат хранени наготово някои, нито пък се дават за задоволяване на капризите им!
13
0
 
34
 
! Отговори
Ех, Българийо! преди 6 години
Спомняте ли си българчето, което всеки ден трябваше да изминава пеша по 7 км на отиване и 7 км на връщане, за да отиде на училище? Това беше през 90-те години. Представяте ли си в колко часа е трябвало да става, за да стигне навреме, когато занятията са били сутрин? И през зимата, и при минусови температури, и в проливен дъжд. Защото нито държавата, нито общината можели да му осигурят превоз.Но ставаше въпрос за българче, което упорства да завърши образование.БХК с такива не се занимава
12
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Deteto mi e na 9 i ne znae putq nazad!!! I predstavqm si che ja svali. Ne se spomenava na kolko godini e deteto vinagi se izkrivqva ssluchayakogato ima rom.
11
0
 
15
 
! Отговори
Ромалес преди 6 години
Ай хафтеееее......!
10
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
май е по-добре да променят маршрута на автобуса ... да вземе да заобикаля маалата от 10км разстояние, така *** като походят ще се качват уморени и няма да имат сили за простотии.
9
53
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бащата е прав никой не може да му бие детето. А и не го е застрелял айде голяма работа
8
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Poluchenite pari ot social evropa, za romite!!! 98% otivat za vashite natupkani svi.e sus kostiumi!!! Ili si mislite che vie plashtate ( za Rom ) vishte na foruma kakvo stava!!!!!!!!!!!!! Shte vi kaja neshgo ------> bez komentar
7
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво се възмущавате,че децата са возени с автобус на отиване и връщане от училище!Нима не знаете ,че в цяла България децата/които са предимно ромчета/ от селата се превозват до по-големите села където има училище.
6
23
 
8
 
! Отговори
ABC преди 6 години
Абе пишете тука, защото не знаете каква мъка е да ти пътува детето по 20-30 км до най-близкото училище! Няма учител с тях, или закъсняват за часовете, или вечер няма с какво да се приберат! Нали затвориха училищата наред...