Бързи и яростни: Пияни свиха рейс, удариха го в стълб

Шестима младежи свършиха в ареста, щетите над 2000 лева
11 окт 2017 09:33, Александър Попов
16
Бързи и яростни: Пияни свиха рейс, удариха го в стълб
Снимка: Монитор

Шестима пияни младежи решили да копират героите от филма "Бързи и яростни" и свиха паркиран автобус от пловдивския градски транспорт. Желанието им да се поразходят и позабавляват обаче приключило тъжно - с няколко катастрофи с возилото и с арести.

Случката се разиграла в нощта на 7 срещу 8 октомври в пловдивското село Брестовица.

Задигнатият автобус карал пътници по линията Пловдив – Брестовица. Тъй като шофьорът живеел в селото, му било по-удобно да паркира рейса близо до дома си, пише "Монитор".

Именно там го намерили шестимата "герои", които разбили предната врата, влезли във возилото и успели да го подкарат. Тръгнали из селото, но успели да се блъснат на няколко пъти. За техен късмет не пострадали сериозно при ударите. Накрая рейсът катастрофирал в електрически стълб и младежите избягали.

На сутринта шофьорът на автобуса видял, че возилото му липсва и се обадил на 112. Оттам изпратили в Брестовица полиция и жандармерия, които след обиколка из улиците на селото, открили потрошения рейс. Шестимата били заловени доста бързо, а за техен късмет при среднощните им опити да се правят на шофьори, нямало пострадали минувачи.

"Рейсът е задържан от полицията като веществено доказателство. Щетите по него надхвърлят 2000 лева", коментираха от фирмата превозвач, чийто е рейсът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ааа....,казарма !!!!
14
0
 
5
 
! Отговори
. преди 6 години
Шведите се напили и решили да откраднат и да чупят. Някой да се изненадва?
13
0
 
6
 
! Отговори
Грую преди 6 години
Млади рейсъри :)
12
2
 
2
 
! Отговори
рейс = автобус преди 6 години
Освен за маршрута, рейс се използва и вместо автобус и така е от преди 1944 година. Първият автобус в България е от 1928 година. Само човек с наочници може да твърди, че рейс означава само и единствено някакъв маршрут. В българският език, както и в другите езици, има дими с повече от едно значение.От уикито Автобу̀с (съкращение от автомобил + омнибус) в български език е навлязъл най-вероятно от френски Autobus през руски авто̀бус; в разговорния език често се нарича и рейс)
11
2
 
6
 
! Отговори
рейсът е задържан ? преди 6 години
рейс=курс(маршрут от т.А до т.Б)По-скоро автобусът е задържан. Точно фирмата превозвач да не знае какво е.... нямам думи
10
2
 
7
 
! Отговори
До 8 един преди 6 години
В българският език от десетилетия думата рейс се използва като синоним на автобус. Разбира се рейс има и други значения. В по-тесен смисъл, някои считат, че рейс като синоним на автобус се използва само когато става дума за определен постоянен маршрут, но това не е вярно.
9
0
 
25
 
! Отговори
Като преди 6 години
прочетох, че шестима младежи са свършили в ареста ми стана интересно. Като край на живота ли, като оргазми ли?
8
0
 
20
 
! Отговори
Койчо преди 6 години
Искайте характеристиките им от училище. Вероятно ще са "добри, мили, тихи и ученолюбиви "ДЕЦА"". Така пише за всеки ***. И за истински добрите-също.
7
3
 
19
 
! Отговори
един преди 6 години
я проверете в тълковния речник какво точно означава думата "рейс".. куцо, кьораво и сакато стана "джурналис"..
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По скоро grand theft ***, не бързи и яростни.
5
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бирено мече. Бледоликите не са по добри. Само на нас така ни е по удобно да си имаме виновни. Ако не са Б. Б ,комунистите, руснаците, *** , то тогава са римляните, шведите или. ..
4
0
 
25
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Че тези неграмотници имат ли си понятие що е "литературен" език!Тука постоянно се пише "свиха" "пипнаха" "бутнаха" и т.н.!Събрани калинки от улицата да заработят някой лев за кола със сандвич!
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох, майни, майни...
2
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако навреме имаше сопа в училището сега тези щяха да са бавни и тихи и нямаше да правят така!Димукрация братче
1
0
 
36
 
! Отговори
Комаров преди 6 години
"Свиха" е жаргонна дума. Ползвайте литературния език.